Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Formule 1: Grand Prix
dagen

Formule 1: Grand Prix Oostenrijk incl. hotel, ontbijt en F1 weekendticket

AMEDIA Express Graz Airport
Feldkirchen bei Graz, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
Formule 1: Grand Prix Spielberg verblijf 4 dagen in een hotel incl. ticket, hotel en ontbijt

De Grand Prix van Oostenrijk wordt gereden in Spielberg op de Red Bull Ring in Spielberg, gelegen nabij de prachtige Alpen. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1-kalender dit jaar. Tijdens deze Grand Prix kun je genieten van de prachtige omgeving, Spielberg is namelijk gelegen in de Oostenrijkse Alpen. Doordat het circuit kort is, duurt één ronde iets langer dan één minuut. Dit is vrij kort, maar het is alsnog een erg uitdagend circuit; als een coureur één foutje maakt kost dit hier gelijk een flinke achterstand. Hierdoor is op dit circuit opperste concentratie vereist. En jij kan erbij zijn! Je reist in je eigen tempo o.b.v. eigen vervoer naar Oostenrijk, waar je verblijft in een comfortabel hotel.

Formule 1: Grand Prix
dagen

Formule 1: Grand Prix Oostenrijk incl. hotel, ontbijt en F1 weekendticket

AMEDIA Express Graz Airport
Feldkirchen bei Graz, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Oostenrijk in Spielberg (staan- of tribuneplaatsen)
  • De reis is o.b.v. eigen vervoer
  • Hotel gelegen op ca. 60 minuten van het circuit
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Vrijdag 30 juni 2023 vrije training
Vandaag gaat je reis naar Oostenrijk beginnen! Je reist o.b.v. eigen vervoer naar het 3*-hotel waar je verblijft in Feldkirchen bei Graz, ca. 60 minuten van het circuit gelegen. Op naar het circuit in Spielberg voor de vrije training!

Zaterdag 1 juli 2023 vrije training + kwalificatie
De dag van de kwalificaties! Vanaf het hotel naar het circuit. Hier kun je genieten van de vele voorprogramma’s, waarna de race van start gaat en ben jij getuige van de overwinning van één van de topcoureurs.

Zondag 2 juli 2023 race
Racedag! Het is zo ver, vandaag gaat de race echt beginnen. Je reist o.b.v. eigen vervoer naar het circuit. Je beleeft het volledige programma live vanuit de Red Bull Ring. Na een spannende racedag kom je weer terug in het hotel.

Maandag 3 juli 2023
Vandaag zit helaas je reis er alweer op. Je geniet nog van het laatste ontbijt in het hotel, checkt uit en spendeert de rest van de tijd in Feldkirchen bei Graz of reist na het ontbijt gelijk weer terug naar huis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
AMEDIA Express Graz Airport
Flughafenstraße 23,
Feldkirchen bei Graz, Oostenrijk
Kaart
Flughafenstraße 23, Feldkirchen bei Graz, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het AMEDIA Express Graz Airport is gelegen is gelegen in de plaats Feldkirchen bei Graz. Het hotel is voorzien van een bagageopslag, 24-uursreceptie en je maakt gratis gebruik van Wi-Fi. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Voor een ontspannen drankje neem je plaats aan de bar. De kamers zijn beschikken over airconditioning, een bureau, telefoon en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!

  • De exacte datum van de race in Spielberg is nog niet officieel bevestigd, dus kan nog wijzigen!
  • De reis is o.b.v. eigen vervoer!
  • Weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Oostenrijk in Spielberg zijn, afhankelijk van je keuze, staan- of tribuneplaatsen(J-K-L, zie foto).
  • Geboekte tickets kunnen niet meer geannuleerd worden!
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau