Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
dagen

Nieuw hotel in Almere incl. entree Walibi Holland

Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een nieuw hotel in Almere incl. entree Walibi Holland en ontbijt

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud. Je verblijft in een uitstekend hotel geopend in 2021. De natuurlijke schoonheid van de omgeving zijn bij het Markermeer en Almeerderstrand te bewonderen. Plan een uitje naar Stadslandgoed de Kemphaan. Je kunt hier schitterend wandelen door het bos en er worden verschillende boerderijdieren gehouden. Natuurliefhebbers kunnen een kijkje nemen bij Natuurbeleving centrum de Oostvaarders. Vanaf een uitkijkpunt heb je hier een panoramisch uitzicht over een uitgestrekt natuurgebied. Vervolg je weg naar Schaapskooi Vroege Vogelbos. Nadat je de schaapskooi hebt bewonderd, kunnen de kinderen zich even uitleven in de speeltuin. Maak een wandeling door het bos en geniet bij de theeschenkerij van een lekkere kop thee. Genoeg te doen dus!

Familiekamers met HOGE kinderkorting!

Let op! De tickets voor walibi zijn niet geldig met Walibi Fright Nights!

Halloween Fright Nights vindt plaats op 8, 9, 15, 16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober 2022 in Walibi Holland en start om 18:00 uur

Dagje uit
dagen

Nieuw hotel in Almere incl. entree Walibi Holland

Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief ticket voor Walibi Holland voor 1 dag
  • Hotel geopend in augustus 2021!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: huur een fiets en ontdek de omgeving
Walibi Holland | Maatregelen

Voor het gezin zijn er leuke attracties, maak een rit in de Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Kortom voor een dagje naar het attractiepark in Biddinghuizen creëert herinneringen voor het leven!

Klik voor meer informatie over de maatregelen in het park op deze link.

Openingstijden Walibi Holland
Voor de actuele openingstijden verwijzen we je door naar deze link.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel
Baltimoreplein 121,
Almere, Nederland
Kaart
Baltimoreplein 121, Almere, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Holiday Inn Express - Almere, an IHG Hotel biedt accommodatie in Almere. Het hotel heeft een terras en biedt uitzicht op de stad. Je kunt genieten van een maaltijd in het restaurant of van een drankje aan de bar. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een zithoek en een flatscreen-tv. De kamers van het Holiday Inn Express - Almere zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. De accommodatie biedt een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. De omgeving is populair om te fietsen en fietsverhuur is beschikbaar bij het Holiday Inn Express - Almere, een IHG Hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 2,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Oostvaardersplassen

Natuur & Parken
Oostvaardersbosplaats 1

De Oostvaardersplassen vormen het grootste moerasgebied van Nederland. De natuur heeft hier vrij spel. Ontelbare vogels hebben bezit genomen van het gebied. Vooral in de winter geeft dit een spectaculair uitzicht. De honderden Heckrunderen, konikpaarden en edelherten geven het gebied een haast on-Nederlandse aanblik.

City Mall Almere

Shoppen
Schutterstraat 6

City Mall Almere is een winkelcentrum midden in het stadshart van Almere. U vindt hier ruim 120 winkels en horecagelegenheden.

Museum Spakenburg

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Oude Schans 47-63

Museum die het verhaal verteld van de gemeente Bunschoten, het leven van visserij, het boerenleven en oude ambachten

Spakenburg

Steden
Spakenburg

Spakenburg is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. Bezoek hier het Visserijmuseum.

Spakenburg-Bunschoten

Cultuur, Steden
Spakenburg-Bunschoten

Spakenburg-Bunschoten is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. De historische bebouwing, de restanten van de Zuiderzeecultuur en oude boerderijen zorgen voor een aantrekkelijke omgeving.

Klederdracht- & Visserijmuseum

Musea, Cultuur
Kerkstraat 20

De collectie omvat meer dan 120 poppen die de historie en tradities in de dracht laten zien. Van originele dooppakken tot huwelijksdracht en rouwkleding.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Belangrijke informatie

Let op

  • Je ontvangt een voucher met een code. Via www.walibi.nl/nl/verzilveren dien je deze code om te zetten naar een bezoekdag van je keuze. Je ontvangt dan per e-mail je officiële toegangsbewijs voor Walibi Holland. Dit kan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden! Toegang is NIET geldig tijdens Halloween Fright Nights.
  • Parkeerkosten Walibi zijn €9,50

Let op! De tickets voor walibi zijn niet geldig met Walibi Fright Nights!

Halloween Fright Nights vindt plaats op 8, 9, 15, 16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober 2022 in Walibi Holland en start om 18:00 uur

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 2,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau