Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Hotel in hartje Kirchberg in Tirol incl. ontbijt

Hotel Taxacher
Kirchberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 3, 6, 8 of 15 dagen in Kirchberg in de Kitzbüheler Alpen in Tirol incl. ontbijt

Geniet van een heerlijke vakantie in de prachtige Kitzbüheler Alpen! Hotel Taxacher is gelegen midden in Kirchberg in Tirol. Omringd door de groene bergen bevind je je hier op een fantastische locatie om de Kitzbüheler Alpen te ontdekken. In de omgeving heb je de mogelijkheid tot talloze activiteiten. Maak prachtige wandelingen, ontdek de mooiste fietsroutes of ga boogschieten (Kirchberg staat bekend als 'boogsportdorp'). Voor de warme, zonnige zomerdagen bezoek je een van de vele omliggende meren voor een avontuurlijke en frisse duik of bezoek de outdoor zwembaden met glijbanen voor de kleintjes. Een dagje shoppen of gewoon lekker er op uit? Bezoek dan het centrum van Kitzbühel. Hier vind je niet alleen typisch Oostenrijkse winkels, maar ook designwinkels. Een actieve dag wordt heerlijk ontspannen afgesloten in de moderne spa van het hotel.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Hotel in hartje Kirchberg in Tirol incl. ontbijt

Hotel Taxacher
Kirchberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief dagelijks gebruik van de wellnessruimte
  • Inclusief ''gastenkaart Brixen-Kirchberg-Westendorf'' voor kortingen en extra's
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Kinderen t/m 6 jaar verblijven GRATIS
  • Tip: Breng een bezoek aan de Krimmler watervallen
Hotel Taxacher
Aschauer Str. 46,
Kirchberg, Oostenrijk
Kaart
Aschauer Str. 46, Kirchberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Taxacher is een rustig gelegen hotel in Kirchberg in Tirol. Het hotel beschikt over een moderne spa met een sauna en stoombad. Alle kamers van Hotel Taxacher zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi en er is een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

Bad Häring

Spa en Wellness, Steden
Dorfstrasse 16-76

Bad Häring is een klein stadje. In Bad Häring staat de spa ‘Kurzentrum’, waar bezoekers van de lokale zwavelbaden kunnen genieten.

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau