Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement in Tréboul in Bretagne aan zee

Premium Résidence Le Coteau et la Mer
Tréboul, Bretagne, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet 5 of 8 dagen in een appartement in Tréboul in Bretagne aan zee

Geniet van een vakantie met het hele gezin in Tréboul met een prachtig uitzicht op zee. Verblijf in één van de rustgevende appartementen van het Premium Résidence Le Coteau et la Mer. Kom tot rust in het verwarmde binnenzwembad of waai lekker uit op het strand. Vanaf de appartementen loop je zo het strand Plage des Sables Blancs op aan de Atlantische Oceaan. In de omgeving vind je een kleine vissershaven en kliffen waar prachtige wandelroutes te vinden zijn. Voor een dag er tussen uit bezoek je de stad aan de andere kant van de haven Douarnenez of bezoek je het veelzijdige centrum van Quimper dat je al bereikt op 35 minuten rijden. Een dagje shoppen en cultuur snuiven is hier allemaal mogelijk met de vele winkels en bezienswaardigheden. Kom na je actieve dag heerlijk tot rust op een van de vele terrassen!

Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement in Tréboul in Bretagne aan zee

Premium Résidence Le Coteau et la Mer
Tréboul, Bretagne, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief schoonmaakkit, bedlinnen en handdoeken
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Direct aan zee!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Quimper!
Leuke plekken om te bezoeken!

Douarnenez
Tijdens je verblijf in Tréboul mag een bezoek aan het mooie stadje Douarnenez niet ontbreken. Fijne zandstranden, een bosachtige kust en mooie vissershuisjes maken deel uit van Douarnenez. Geniet van de frisse zeelucht tijdens een wandeling over de levendige kader. Struin door de straatjes met ateliers, vissershuizen, sfeervolle restaurantjes en cafeetjes. Neem plaats op het terras en geniet van culinaire, lokale gerechten met een goed glas wijn. Als je van authentieke boten en zeilschepen houdt, breng dan een bezoek aan Port-Musée.

Quimper
Quimper is een leuke plaats in het departement Finisére. Deze plaats wordt over het algemeen beschouwd als meest Bretonse stad van Bretagne. De naam Quimper is afgeleid van het Bretonse Kemper, wat samenvloeiing betekend. In deze plaats komen de rivieren Oder, Steir en Jet samen. Het is heerlijk om door de gezellige straatjes van Quimper te struinen. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van deze plaats? Breng dan een bezoek aan het Musée départemental Breton zeker de moeite waard! Sluit je bezoek af met lokale specialiteiten op het terras.

Premium Résidence Le Coteau et la Mer
16 Route des Roches Blanches,
Tréboul, Frankrijk
Kaart
16 Route des Roches Blanches, Tréboul, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Premium Résidence Le Coteau et la Mer is gelegen in Tréboul dat uit komt in de Atlantische Oceaan. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de baai van Douarnenez. De bloementuin bij het park straalt veel rust uit. Het park beschikt over een receptie, speeltuin, wasserette en binnenzwembad. De appartement zijn met blauwe, mauve of neutrale tinten ontworpen voor een ontspannend effect. De appartementen zijn standaard voorzien van een keuken, vaatwasser, koffie- en theefaciliteiten, zithoek, televisie, tuinmeubilair en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Kosten ter plaatsen voldoen
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Wasserette
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Brest

Steden
Brest

Brest is genesteld in een van de mooiste baaien van Frankrijk. Bezoek hier de indrukwekkende brug van de Iroise, maak een wandeling langs de levendige kaden naar het kasteelmuseum, en niet te vergeten: breng een bezoek aan het park Océanopolis.

Vannes

Steden
Vannes

Vannes is een veelzijdige stad. De knusse middeleeuwse binnenstad binnen de vestingmuren heeft ouderwetse klinkerstraatjes en kleurrijke vakwerkhuizen waarin allerlei winkels en horecagelegenheden zijn gevestigd. De delicatessenwinkels met kazen en gebak uit de streek zijn een lust voor het oog!

Saint-Malo

Steden
Saint-Malo

Saint-Malo is een bijzondere plek in Frankrijk. Must do: maak een wandeling over de muur. Je krijgt er niet alleen een mooi uitzicht over de oude stad, maar ook over de haven, de stranden, de grillige rotsformaties en aan de overkant van de monding van de rivier de Rance zie je de stad Dinard.

Rennes

Steden
Rennes

Rennes is de hoofdstad van de regio Bretagne. Het is een aangename stad, een mooie stad en bovendien kun je je hier prima vermaken. Laat je inspireren door de vrolijke sfeer, cultuur en dynamiek van de stad.

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Nantes

Steden
Nantes

Nantes heeft een moderne en creatieve sfeer. Van de bruisende binnenstad vol leuke winkels en restaurants tot de gekste kunstwerken rond de Loire. In deze plaats is West-Frankrijk is echt altijd wat te beleven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom à € 300,00 per accommodatie.
  • Toeristenbelasting €1,40 p.p.n.
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten bekend.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Kosten ter plaatsen voldoen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Verschilt per seizoen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau