Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent op familiecamping in de Elzas in Noord-Frankrijk

Camping les Bouleaux
Vilsberg, Vilsberg, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 11 dagen in een safaritent op een familiecamping in Noord-Frankrijk in de regio Elzas

Geniet met het hele gezin van een vakantie in een rustige en bosrijke omgeving. Je verblijft in Noord-Frankrijk in de Elzas en wordt hartelijk welkom geheten door de Nederlandse eigenaren. De camping ligt midden in de natuur met fraaie uitzichten en is gelegen op de grens van het heuvelachtige Lorraine en de Vogezen. De camping biedt leuke faciliteiten voor de kinderen, zo is er een speeltuin met schommel, trampoline en een glijbaan. Tevens is er een animatieteam om de kinderen te vermaken, neem deel aan de talenjacht, kinderdisco of een knutselmiddag. Bij mooi weer neem je een duik in het openluchtzwembad, ga lekker luieren in een ligstoel terwijl de kinderen zich vermaken in het water of op het strand.

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent op familiecamping in de Elzas in Noord-Frankrijk

Camping les Bouleaux
Vilsberg, Vilsberg, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een safaritent voor maximaal 6 personen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping ligt aan de rand van natuurgebied de Vogezen
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Gratis gebruik van het buitenzwembad
  • Gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar
  • Tip: Breng een bezoek aan de stad Straatsburg
Wil je er een dagje erop uit?

In de omgeving van de camping liggen vele wijngaarden. Breng een bezoek aan de wijngaarden en ontdek het hele proces van druif tot Franse wijn, sluit je dag af met een proeverij en prachtig uitzicht. Breng dan een bezoek aan de scheepslift. Een spectaculair systeem om boten te liften, naast de lift zit een glasblazerij of maak een afdaling op de Alpijnse roddelbaan. Breng een bezoek aan de stad Strasbourg. Wandel door de historische binnenstad, door straatjes met felgekleurde vakwerkhuizen met houten balken, die lang de rivier staan. Maak een boottocht om de stad vanaf een ander punt te aanschouwen. Dierenpark van Sainte-Croix ligt op 39km van de camping en heeft ruim 1500 dieren en is zeker een aanrader! Voor een wandeling in de natuur bezoek je Parc Naturel Regional de France.

Camping les Bouleaux
5 Rue des Trois Journeaux,
Vilsberg, Frankrijk
Kaart
5 Rue des Trois Journeaux, Vilsberg, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In de Moselle vlak bij de Elzas in Noord-Frankrijk ligt de gezellige Camping les Bouleaux. Je verblijft in een prachtige groene omgeving aan de rand van het dorpje Vilsberg. Je wordt welkom geheten door de Nederlandse eigenaren. Op deze moderne camping zijn diverse faciliteiten aanwezig voor jong en oud. Een verwarmd zwembad, kinderzwembad, jeu de boules en een tafeltennistafel. In de ochtend kun je verse broodjes kopen. s' Avonds geniet je aan de bar van een koel drankje. Verder is de camping voorzien van restaurant en een snackbar. Je verblijft in een safaritent, de tenten zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien met 2 slaapcabines, een keuken en buiten is een heerlijk ruim terras meubilair. Op de camping vind je een sanitair gebouw waar je gebruik van maakt met toiletten, gratis warme douches, een wasmachine en droger en hier tref je ook een overdekte afwasplaats aan met gratis warm water.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen
Parkeerkosten
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

De Liese bron

Bezienswaardigheden
Passage Des Thermes 2

De Liese bron en de Romeinse bron beiden gevestigd in Niederbronn-les-Bains Staan beide bekend om hun helende werking. De Liedse bron wordt met name gebruikt tegen overgewicht en de Romeinse bron tegen trauma's.

Le Petit France

Wijken
Le Petit France

In het hart van Straatsburg vind je de wijk La Petite France die opgenomen is in het werelderfgoed van UNESCO. Het is de meest schilderachtige wijk van het oude Straatsburg.

Notre Dame Straatsburg

Bezienswaardigheden
Place De La Cathédrale

De prachtige kathedraal staat midden in Straatsburg en is gebouwd tussen de 11e en de 15e eeuw. Bekijk op het plein Place de la Cathédrale ook zeker Maison Kammerzell.

Straatsburg

Steden
Rue Du Vieux Marché Aux Poissons

Wandel door het sfeervolle oude centrum van Straatsburg met veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en bekijk natuurlijk de typische Elzasser vakwerkhuizen.

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse betaald te worden.

  • Borg € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Kinderstoel + campingbedje (max. 1) € 4,00 p.n.
  • Per huisdieren € 5,00 p.n.
  • Bedlinnen € 10,00 p.p.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per nacht

Parkeren

Geen

Parkeerkosten

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Hoogseizoen 08:00-22:00 uur Voor en naseizoen van 08:00-20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau