Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Sauerland
dagen

Verblijf in het Duitse Hesborn in Sauerland o.b.v. halfpension

Landhotel Haus zur Sonne
Hallenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in een charmant familiehotel in het Duitse Hesborn o.b.v. halfpension

Het charmante familiehotel Landhotel Haus zur Sonne is ingericht in een typisch Duitse landhuisstijl. Het is gelegen in Hallenberg-Hesborn, de zuidelijkste en meest zonnige stad in het Sauerland. Hier geniet je van een aangename sfeer en oprechte gastvrijheid. Maar ook de locatie van dit hotel is ideaal! Verken dan de prachtige bosrijke heuvels en de schitterende valleien. De omgeving is zeer geschikt voor motortochten, fietstochten en prachtige wandelingen. Het treinstation van Winterberg ligt op 2 km van het Landhotel Haus Zur Sonne. Ortsmitte is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, mountainbiken en trektochten. Met activiteiten zoals deze ben je verzekerd van een mooie en afwisselende vakantie!

Sauerland
dagen

Verblijf in het Duitse Hesborn in Sauerland o.b.v. halfpension

Landhotel Haus zur Sonne
Hallenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietstochten
  • Vrij gebruik van de sauna
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Mijnenmuseum in Ramsbeck
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Tips tijdens je verblijf

Korbach (ca. 35km)
Laat je betoveren door de bijzondere charme van Korbach. De middeleeuwse vestingwerken, indrukwekkende gotische kerken, pakhuizen en het raadhuis zijn getuigen van traditie, macht en rijkdom van de enige Hanzestad van Hessen. Niet alleen kun je er cultuur en geschiedenis vinden, de stad heeft een gezellig stadscentrum. Het is een uitgestrekt voetgangersgebied met leuke boetiekjes, winkels en restaurants waar je kunt genieten van onbeperkt winkelgenot.

Frankenberg (ca. 19km)
Er zijn hier talloze bezienswaardigheden die op je wachten! Bezoek o.a. het voormalige cisterciënzerklooster St.-Georgenberg waar nu een museum in is gevestigd. De gotische Liebfrauenkirche of het Thonetmuseum. Het historisch centrum biedt ook moderniteit. Zo kun je er heerlijk shoppen in de vele boetiekjes die er zijn. Voor gezinnen is het leuk om het Wildpark te bezoeken!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Landhotel Haus zur Sonne
Kaltenborn 8,
Hallenberg, Duitsland
Kaart
Kaltenborn 8, Hallenberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Landhotel Haus zur Sonne ligt in het plaatsje Hesborn dat behoort bij de gemeente Hallenberg. Het landschap rondom het pension heeft alles om heerlijk tot rust te komen. De kamers van het hotel beschikken over een zithoek, een badkamer met douche en toilet, radio en een televisie. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje voordat je op pad gaat om de omgeving te verkennen en eindig de dag met een 3-gangendiner in het restaurant van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Sauna
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Zoutgrotten

Bezienswaardigheden
Im Orketal 33

Wie denkt dat zout vrijwel alleen gebruikt wordt in eten en als bestrijdingsmiddel tegen gladheid die moet eens een kijkje gaan nemen in de zoutgrotten van Winterberg.

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

Wintersportmuseum

Musea
Neuastenberger Strasse

In het Westdeutches Wintersport Museum kan je de geschiedenis en ontwikkeling van de skisport in de regio Hochsauerland bekijken.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

Bad Fredeburg

Steden, Natuur & Parken, Spa en Wellness
Auf Der Burg 9A

Behalve een luchtkuuroord is Bad Fredeburg ook een Kneippheilbad. Je kunt er activiteiten beoefenen, maar er zijn ook verschillende zwembaden met saunavoorzieningen.

Mijnenmuseum in Ramsbeck

Musea
Glück-Auf Str. 3

De Sauerlandse bezoekersmijn staat in Ramsbeck bij Bestwig. Nadat in 1974 de mijn is gesloten is het omgetoverd tot een museum. De Bezoekersmijn bestaat uit een bovengronds gedeelte (het Mijnbouwmuseum) en het ondergrondse stelsel van mijngangen, waar je na het ritje met treintje een rondleiding krijgt. Maak daarna een wandeling op de Berg-Wanderweg ( het mijnbouw-wandelpad).

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau