Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
dagen

Genieten aan de Zeeuwse kust op Walcheren incl. ontbijt en een 3-gangendiner

Bij Boone
Meliskerke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen op Walcheren in Zeeland nabij de kust incl. ontbijt en een 3-gangendiner

Hotel Bij Boone is gelegen op het Zeeuwse Walcheren. Walcheren ligt deels aan de Noordzee en aan de Westerschelde. De stranden bieden uitzicht op zeeschepen die vlak langs de kust varen. De stranden behoren tot de schoonste van Nederland. Natuurgebied De Manteling van Walcheren bestaat uit bossen, duinen, statige lanen en klassieke buitenplaatsen. Van de 17e tot 19e eeuw woonde de Middelburgse elite hier in de zomer. Het eiland biedt dan ook voor ieder wat wils. Zin in een dagje strand? Op fietsafstand van het hotel vind je de badplaats Zoutelande, niet alleen bekend van de nummer 1 hit van BLØF, maar ook vanwege de meeste zonuren van Nederland! Maar het voormalige eiland Walcheren kenmerkt zich met name door tal van leuke stadjes, zoals Domburg, Veere en Arnemuiden. Hou je van winkelen? Ga dan naar Vlissingen of Middelburg. Hier vind je tevens leuke cafés en restaurants.

Aan of nabij de kust
dagen

Genieten aan de Zeeuwse kust op Walcheren incl. ontbijt en een 3-gangendiner

Bij Boone
Meliskerke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse bolus
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief een 3-gangen keuzediner op de eerste avond t.w.v. € 36,50 p.p.
  • Gratis wandel- en fiets routes
  • Nabij het strand en Middelburg gelegen
  • Gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Domburg
Tips voor tijdens je verblijf

Domburg
Domburg, gelegen in het schilderachtige zuidwesten van Nederland, heeft een rijke geschiedenis als de op twee na oudste badplaats van het land. Dit kuuroord, opgericht in de 19e eeuw door zeebaden nemende bewoners, trok in de 20e eeuw rijke bezoekers en beroemde kunstenaars zoals Mondriaan en Toorop aan. Culturele hoogtepunten zijn Kasteel Westhove en het nabijgelegen Marie Tak van Poortvliet Museum. Domburg biedt ideale mogelijkheden voor natuur- en strandwandelingen, golfliefhebbers en ontspanning in het welnesscentrum en Terra Maris voor educatie en rust.

Middelburg
Middelburg, een bruisende stad nabij Domburg, verwelkomt bezoekers met winkelplezier en culturele schatten. Geniet van sfeervol shoppen en schilderachtige grachten, of maak een ontspannen rondvaart. Deze Zeeuwse stad biedt een ontsnapping uit de drukte, met historische charme en moderne flair. Verken het Polderhuis in Westkapelle voor een culturele dosis voor een harmonieuze mix van geschiedenis en stadse verkenning.

Fietsverhuur en fietstochten
Ontdek het betoverende Zeeuwse landschap op een tweewieler avontuur met fietsverhuur en diverse beschikbare fietsroutes in Domburg. Huur een fiets en verken rustige landweggetjes, kronkelende dijken en pittoreske dorpjes terwijl je geniet van de frisse zeelucht. Fiets langs kleurrijke bloemenvelden en uitgestrekte polders die dit gebied kenmerken. Kies uit verschillende routeopties, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad, waardoor zowel ontspannen fietsers als enthousiaste wielrenners aan hun trekken komen.

Bij Boone
Torenstraat 17,
Meliskerke, Nederland
Kaart
Torenstraat 17, Meliskerke, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het centrum van het dorp Meliskerke op enkele minuten fietsafstand van Zoutelande en het zonnige strand vind je Bij Boone. De familie Boone ontvangt je gastvrij en zullen je van dienst zijn tijdens je verblijf. De kamers zijn volledig gerenoveerd en voorzien van boxspringbedden, airconditioning, douche, toilet, tv en zithoek. Het pension beschikt over kamers boven een slijterij en aan de overkant van de straat. Door de ligging tussen de badplaatsen Zoutelande, Westkapelle en Domburg enerzijds en steden Vlissingen en Middelburg anderzijds, heb je genoeg te ontdekken!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Nee
Bagage-opslag
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Hoogtepunten

Strand Domburg

Natuur & Parken, Steden
Zoutelande

De oudste badplaats van Zeeland is Domburg. Het historische stadje combineert een mooi strand met de prachtige natuur.

Vuurtoren Westkapelle

Bezienswaardigheden
Kerkeweg

Westkapelle staat bekend om zijn vuurtoren. De vuurtoren diende oorspronkelijk als stenen kerktoren.

Westkapelle

Steden, Stranden
Westkapelle

Westkapelle is een badplaats aan de Zeeuwse kust. Het hele jaar kun je ihier héérlijk vertoeven: ‘s Zomers zon, zee, strand, festiviteiten en evenementen. ’s Winters alle rust en ruimte.

Polderhuis Westkapelle

Musea
Zuidstraat 154-156, Westkapelle

Leer de roerige geschiedenis kennen van Westkapelle en Walcheren in het Polderhuis museum. Het museum heeft een vaste presentatie en is rolstoelvriendelijk.

Terra Maris

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Duinvlietweg 6

Terra Maris betekend land van de zee, en dit is hét museum voor de natuur en het landschap van Zeeland.

Town Hall Middelburg

Bezienswaardigheden
Lange Noordstraat 1

Het stadhuis van Middelburg is gelegen aan de markt in Middelburg. De bouw van het stadhuis begon in 1542 en is geleid door meerdere architecten.

Belangrijke informatie

Let op! Bij aankomst op zondag is het diner op maandag

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:30 - 00:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau