Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
75 euro deals
dagen

4*-hotel op de Veluwe incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo
Hoenderloo, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in een 4*-hotel midden op de natuurrijke Veluwe incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Het dorp Hoenderloo is prachtig gelegen in de bosrijke Veluwe nabij de gezellige stad Apeldoorn. De ingang van het nationaal park de Hoge Veluwe is aan de rand van het dorp gesitueerd. Hier kun je prima fietsen, wandelen en genieten van de natuur. Nabij Hoenderloo liggen verschillende leuke plekjes zoals o.a. Apeldoorn, Beekbergen en Otterlo... leuke plaatsjes om even te ontdekken tijdens je verblijf in Hoenderloo.

75 euro deals
dagen

4*-hotel op de Veluwe incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo
Hoenderloo, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 31,00 p.p.
  • Inclusief 1x hoofdgerecht uit het Fletcher keuzemenu t.w.v. € 17,50 p.p.
  • Hotel gelegen op de prachtige Veluwe
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje winkelen in Apeldoorn
Welkom op de Veluwe!

Spot de big five: edelherten, Schotse hooglanders, wilde zwijnen, reeën en vossen. Wandel door de volle bossen en over lange heidevelden. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je. Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots en knusse Hanzesteden. Fietsers, klimmers, mountainbikers en zeilers kunnen hun hart ophalen in dit prachtige natuurgebied. In de groene IJsselvallei kan de natuur volledig haar gang gaan. Iedereen komt helemaal tot rust bij de weidse uitzichten tijdens een wandeltocht over de dijken en mooiste fietsroutes met uitkijk op de prachtige uitzichten op de IJssel.

Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo
Woeste Hoefweg 80,
Hoenderloo, Nederland
Kaart
Woeste Hoefweg 80, Hoenderloo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo ligt op een landgoed in Hoenderloo, midden op de Veluwe. De schitterende omgeving staat ieder jaargetijde garant voor mooie wandelingen en talloze uitjes. Maar ook de gezellige steden Arnhem en Apeldoorn bereikt je zo! Tevens doet het hotel met eigen voetbalveld dienst als verblijfplaats voor zowel nationale als internationale voetbalteams, dus wie weet kom je je voetbalidool hier een keer tegen! De kamer waarin je verblijft bevindt zich op de eerste etage die te bereiken is via een open wenteltrap. De kamer beschikt over twin-bedden, een bureau, een zithoek, minibar (niet gevuld), televisie, telefoon, badkamer met douche en/of bad, toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per hond per nacht.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Sauna
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Arnhem

Musea, Steden, Shoppen
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Paleis Het Loo 'Buitengewoon open'

Cultuur, Bezienswaardigheden
Koninklijk Park 1

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen, het paleisdak en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Thermen Bussloo

Spa en Wellness
Bloemenksweg 38

Geniet van een heerlijke massage of pak je rust in de sauna, Thermen Bussloo biedt vele mogelijkheden!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per hond per nacht.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau