Een greep uit onze aanbiedingen

Monty Small Design Hotel

België, Brussel

Designhotel gevestigd in typisch Brussels herenhuis (1 kind gratis)

vanaf 60,00

Prijs per kamer
excl. toesl. €8,45 pppn

1 nacht, incl. ontbijt

Hotel overnachting

Zin in een geweldige citytrip in België? In Wallonië wachten, naast Brussel, vier cultuursteden op u. Sommige steden zijn vrij bekend, anderen zijn een echte verrassing.

- In Luik vindt u naast bezienswaardigheden talrijke shop- en uitgaansgelegenheden. Luik ligt slechts op 30km van Maastricht.
- Namen, de hoofdstad van Wallonië, is de ideale plek voor levensgenieters. Het historische centrum is autovrij en heeft leuke winkels en gezellige cafés en restaurants. Namen heeft een indrukwekkende citadel die u zeker niet mag missen.
- Charleroi, de voormalige mijnstad, kenmerkt zich door haar unieke geschiedenis en het industriële erfgoed. Ook is Charleroi de Waalse striphoofdstad, zo komt u bijvoorbeeld tijdens het wandelen standbeelden van striphelden tegen.
- Mons (Bergen) is een levendige studentenstad. Buiten Mons ligt het voormalige mijncomplex, de Grand Hornu, dat nu een museum voor moderne kunst is.
- Brussel is weliswaar geen stad in Wallonië, maar wel de hoofdstad van België! Brussel heeft klasse en voor ieder wat wils. Een middag shoppen, musea of exposities bezoeken of gewoon van een drankje op een terras genieten, het kan allemaal in Brussel.
Voor meer informatie over deze steden kijk op Toerisme België.

Twijfel niet langer en combineer uw bezoek aan een Waalse stad of Brussel met een overnachting. Boek nú een hotel en verwen uzelf met een fantastisch weekendje weg.