Vrij in mei

Mei is dé maand om er even tussenuit te gaan! Dat kan ook niet anders met zoveel vrije dagen én de meivakantie.

Maak samen met familie of vrienden plannen om er in mei een paar dagen tussenuit te gaan, even een paar dagen weg naar bijvoorbeeld Texel of de Veluwe.  Of wat vind je van steden als Maastricht, Antwerpen of Rotterdam? Allemaal toppers om een weekendjeweg in mei te gaan. Eindhoven, Haarlem en Amersfoort zijn ook meer dan de moeite waard en hebben allemaal hun eigen charmes.

Een paar dagen genieten van een hotel met wellness faciliteiten of dichtbij een wellness centrum is ook een aanrader en goed voor lichaam en geest. Of trek eropuit met de fiets en maak urenlange fietstochten

We hebben alvast speciale hotel deals voor je geselecteerd. Dus thuisblijven is bijna geen optie.

Ontdek de omgeving per fiets

Neem je fiets mee naar je hotel en ontdek de omgeving.  Bij sommige hotels is het mogelijk om een fiets of een e-bike te huren. Kijk bij de faciliteiten voor de informatie over het hotel dat je wilt boeken. Of kijk hier voor informatie over onze fietsarrangementen waarbij naast je hotelovernachting ook een huurfiets is inbegrepen.


 

Wellness arrangementen

Dat is nog eens genieten: een hele dag bijkomen in een wellness centre en daarna overnachten in je favoriete hotel. Heerlijk uitgerust de nacht in gaan en de volgende ochtend als herboren wakker worden. Kijk hier voor informatie over onze wellness hotelacties.