Aanbiedingen

The Green Elephant Hostel & Spa

The Green Elephant Hostel & Spa 8 10 8 beoordelingen 8
Erg goed

Nederland, Maastricht

Geheel nieuw hostel, geopend per 1 juli 2019

vanaf 37,00

Prijs per kamer excl. toesl. €9,90* per reservering per nacht
*bij 2 nachten of meer €19,80

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, excl. ontbijt

Zeer scherpe voordeelprijs. Annuleren en wijzigen is niet mogelijk.

Mystery Hotel Brabant

Nederland, Mystery-Brabant

Genieten in Brabant

vanaf 58,50

Prijs per kamer inclusief reserveringskosten

1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt

Mystery Hotel Den Haag en omgeving

Nederland, Den Haag

Ontdek het chique Den Haag met zijn bezienswaardigheden

vanaf 75,50

Prijs per kamer inclusief reserveringskosten

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, incl. ontbijt

Mystery Hotel Eindhoven en omgeving

Nederland, Eindhoven

Volop mogelijkheden voor een geslaagde citytrip

vanaf 69,20

Prijs per kamer inclusief reserveringskosten

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, incl. ontbijt

Mystery Hotel Utrechtse Heuvelrug

Nederland, Mystery-Utrecht

In de natuur gelegen, gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12

vanaf 69,00

Prijs per kamer inclusief reserveringskosten

1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt

Tussen de feestdagen

Helaas, op dit moment hebben wij geen aanbiedingen en deals tussen Kerst en Oud en Nieuw. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief of via onze website. 

Bij ‘Zoek’ vind je ons volledige aanbod of laat je hier inspireren over een nieuwe bestemming.


Na Kerstmis even op adem komen? Hier vind je super scherpe hotel aanbiedingen in de periode na de kerstdagen en vóór Oud & Nieuw. Even zoeken, boeken en vervolgens genieten van een leuke bestemming. Zo kun je met frisse energie het nieuwe jaar in! Weekendjeweg.nl neemt je graag mee naar hotels in Nederland, België of Duitsland en verder.

In ‘delicious’ december is er veel te bekijken en te genieten. In deze feestmaand zijn steden extra mooi verlicht. Je vindt er prachtig versierde kerstbomen en winkels, kerstmarkten, ijsbaantjes en restaurants met speciale menu’s. Tip voor shoppers: vaak start na de kerstdagen de uitverkoop in winkels. Misschien ga je liever uitwaaien en relaxen in een hotel in de natuur, een landelijke omgeving of aan de kust. Wat dacht je van een hotel op een Waddeneiland of de Veluwe. Liever naar het buitenland? Denk dan eens aan de Ardennen in België of het Sauerland in Duitsland. Wie weet heb je geluk en ligt er sneeuw. Even een paar dagen langlaufen of skiën, dat klinkt goed toch? 


 

Kinderen gratis

In de dagen tussen Kerstmis en Oudjaar kun je van extra voordeel profiteren. Sommige hotels bieden gratis een extra nacht aan, bij andere hotels verblijven kinderen tot 12 jaar gratis op de kamer van de ouders. Je ziet het, thuisblijven is eigenlijk geen optie.

Op onze site BungalowS.nl vind je ook veel aanbiedingen in bungalowparken voor de periode rondom Kerstmis en Oud & Nieuw.

Hotel deals in de stad

In de kerstvakantie zijn steden extra mooi door alle flonkerende lichtjes. Het is letterlijk een feest om door een stad te slenteren, te varen, te shoppen of cultuur te snuiven. Vaak zijn de bezienswaardigheden ook verlicht: denk bijvoorbeeld aan de bruggen in steden met grachten of aan de Eiffeltoren in Parijs. Met duizenden lichtjes is deze wereldberoemde toren van veraf zichtbaar. Boek één van onze hotels in bijvoorbeeld Rotterdam, Maastricht, Parijs, Antwerpen of Berlijn. Heerlijke steden om te genieten van prachtige winkeletalages, sfeervolle pleinen en knusse restaurants en kroegjes.

Hotel deals in de natuur

Toe aan een paar dagen in de natuur? Pak je wandelschoenen maar in, wij hebben een mooie selectie van hotels voor je: van bestemmingen aan de kust, in het bos tot in de heuvels van Limburg. Na een paar uur in de buitenlucht is het heerlijk relaxen in de warme sfeer van je hotel. Je komt als herboren weer thuis.