Onze Summer Sale aanbiedingen

Mystery Ontdek Brabant

, Laat je verrassen!

Super voordelig naar een hotel in het prachtige Brabant

2 nachten, 2 personen incl. ontbijt

vanaf €69,-

Prijs per kamer
excl. toesl. €4,95 pppn

De naam van je hotel blijft een verrassing!
Bekijk meer
Summer Sale

Helaas, op dit moment hebben wij geen aanbiedingen en deals voor de Summer Sale. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief of via onze website.

Bij ‘Zoek’ vind je ons volledige aanbod of laat je hier inspireren over een nieuwe bestemming.Heb je ook zo'n zin om het zomergevoel nog even vast te houden? Boek één van onze vele voordelige nazomer aanbiedingen en geniet van een weekendje weg in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Bij ons vind je veel hotels waar je goedkoop kunt overnachten.


Plan bijvoorbeeld een weekendje weg naar de Veluwe waar je in de zomer de heide in bloei ziet staan. Of kies een hotel aan de kust, ook als de zon een dagje niet schijnt. Dan kun je heerlijk over het strand of door de duinen wandelen en 's avonds gezellig bij een van de vele strandtenten eten.

Stedentrip

Plan een stedentrip naar steden als Maastricht, Rotterdam of Parijs. Ontdek de musea of vlij neer op een terrasje en ga mensen kijken.

En heb je geen zin om zelf te rijden of heb je geen auto? Boek dan ons unieke NS Treinarrangement. Bij dit arrangement zijn een hotelovernachting inclusief ontbijt en treintickets voor 2 personen inbegrepen. Zo'n arrangement vind je nergens anders! De hotels liggen vlakbij een treinstation of zijn met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken vanaf het station.

Boek nu en ga extra voordelig weg.

Antwerpen en Parijs

Wist je al dat wij ook voordelige aanbiedingen in Parijs en Antwerpen hebben? Wat vind je bijvoorbeeld van een Mystery Hotel. Hierbij is op het moment van boeken de naam van het hotel een verrassing. Je zult zien dat de prijs echt verrassend laag is!

Zodra de boeking definitief is, ontvang je van ons een bevestiging waarin de naam van het hotel staat. De hotels die aan deze actie meedoen zijn altijd goede hotels. In de kameromschrijving kom je meer te weten over de hotelfaciliteiten en de ligging van het hotel.