Aanbiedingen

Arass Hotel & Business Flats

België, Antwerpen

Luxueuze appartementen op 5 minuten wandelen van het centrum

vanaf 64,78

Prijs per kamer excl. toesl. €9,90* per reservering per nacht
*bij 2 nachten of meer €19,80

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, excl. ontbijt

Century Hotel

Century Hotel 6 10 14 beoordelingen 14
Voldoende

België, Antwerpen

Midden in het veelzijdige centrum van Antwerpen

vanaf 74,94

Prijs per kamer excl. toesl. €9,90* per reservering per nacht
*bij 2 nachten of meer €19,80

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, excl. ontbijt

Hotel Sunparks Kempense Meren

België, Mol

In een prachtig natuurgebied aan het Rauwse Meer

vanaf 52,80

Prijs per kamer excl. toesl. €9,90* per reservering per nacht
*bij 2 nachten of meer €19,80

1 nacht, 2 personen, incl. toeristenbelasting, excl. ontbijt

Zeer scherpe voordeelprijs. Annuleren en wijzigen is niet mogelijk.

Mystery Hotel Mechelen en omgeving

België, Mechelen

Combineer kunst, cultuur, shoppen en uitgaan in veelzijdig Mechelen

vanaf 84,30

Prijs per kamer inclusief reserveringskosten

1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt

Hotel Ter Elst

België, Edegem

Gelegen op slechts 15 autominuten van Antwerpen

vanaf 98,00

Prijs per kamer excl. toesl. €9,90* per reservering per nacht
*bij 2 nachten of meer €19,80

1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt

Stad van de maand

We beginnen het jaar goed met een geweldige nieuwe Stad van de maand: Antwerpen in België. En dat is niet voor niets zo gekozen. Want in januari kent België de bekende Solden oftewel dé winteruitverkoop. Shopliefhebbers kunnen hun hart volledig ophalen. Maar natuurlijk biedt Antwerpen meer dan een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er sfeervolle pleinen, gezellige cafés en mooie musea. Ook culinaire fijnproevers komen aan hun trekken. Het grote voordeel is dat Antwerpen pal over de Nederlandse grens ligt. Je bent er zo!    

Tips over Antwerpen

Velo Antwerpen
Verplaats je per fiets door de stad. Je kunt de fiets maximaal 4 uur achter elkaar gebruiken en het eerste half uur is gratis. Wil je meer info, klik dan hier


Antwerp Art Weekend
29 januari tot 1 februari 
Dit evenement wordt dit jaar voor de eerste keer in verschillende musea in de stad georganiseerd. Een leuke manier om kennis te maken met verschillende kunststromen, fototentoonstellingen en nog veel meer. Je hoeft geen kunstprofessional te zijn, het mag natuurlijk wel! Klik hier voor meer info.


MOMU
Het Antwerpse ModeMuseum is midden in de modewijk gelegen. Hier zie je wel 25.000 objecten van met name hedendaagse Belgische ontwerpers. Een snoepje.


Aquatopia
Wil je dieren bekijken en ben je al een keer naar ZOO Antwerpen geweest? Tegenover het station ligt Aquatopia, ideaal voor een regenachtige dag. Je kunt de dieren van alle kanten onder en in het water bekijken. Er is ook een groot haaienaquarium met drie zwartpunthaaien. 


Last Minute Ticket Shop
Ben je van plan om last minute op vrijdag of zaterdag een concert of voorstelling te boeken? Ga dan naar de Last Minute Ticket Shop. Klik hier voor meer info:

De tickets worden op de middag van de voorstelling vanaf 12 uur verkocht bij de Info Cultuur (op de hoek van de Grote Markt en de Wisselstraat). Je betaalt 50% van de normale prijs en € 1,- administratiekosten per ticket.


Free WiFi spots:
In het toeristische hart van Antwerpen is op de volgende plaatsen gratis WiFi:
Koningin Astridplein, Meir, Wapper, Theaterplein, Meirbrug, Schoenmarkt, Groenplaats, Jan Blomstraat, Grote Markt & Suikerrui.


Diamantbuurt
De diamantwijk van Antwerpen ligt dicht bij het centraal station. Men noemt de wijk ook wel de Diamond Square Mile. Een wereld op zich waar je veel verschillende nationaliteiten tegenkomt. 


Rubens-wandelgids
Ontdek al wandelend het leven van Rubens. Je ervaart zelf hoe het leven in Antwerpen was in de 17e eeuw. Je komt er ook kunstwerken uit deze periode tegen. De Rubens-wandelgids is voor een klein bedrag te koop bij de infobalies van Antwerpen Toerisme & Congres.

Shoppen

De Meir is de bekende straat met een groot aantal winkels en vele bekende winkelketens. Wil je eens een keer iets anders, dan is De Wilde Zee iets voor jou. Dit zijn vijf karakteristieke winkelstraten – de Korte Gasthuisstraat, Lombardenvest, Wiegstraat, Groendalstraat en de Schrijnwerkerstraat. Je vindt er kledingwinkels en ook design huishoudartikelen, delicatessen zaken en plekjes om te lunchen.


Een andere leuke wijk om te shoppen is Zurenborg, dicht bij het station van Berchem. Deze in verschillende stijlen gebouwde wijk is zeker een bezoekje waard.


Het is iedere 1e zondag van de maand winkelzondag in de historische binnenstad van Antwerpen.

Valentijn in Antwerpen

Wist je dit? Valentijnsdag in 2015 valt op een zaterdag. Het ideale moment voor een romantische overnachting in een hotel! We kunnen Antwerpen van harte aanbevelen. Neem een kijkje bij onze aanbiedingen in het weekend van 13 en 14 februari.

Er zijn veel romantische hotelletjes die een heerlijk weekendje weg met je geliefde garanderen. Wil je liever naar een groter hotel dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 


Verras je Valentijn, boek een hotel en beleef een geweldige tijd! 


Tip: Trakteer elkaar op chocolade van Neuhaus, men zegt dat dit de lekkerste chocolade van België is.


Wil je nog meer tips over Antwerpen zoals interessante musea en plekjes om uit eten te gaan? Kijk dan hier