Aanbiedingen

Bekijk meer
Hotels in het kerstweekend

Helaas, op dit moment hebben wij geen aanbiedingen en deals tijdens de Kerst. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief of via onze website.

Bij ‘Zoek’ vind je ons volledige aanbod of laat je hier inspireren over een nieuwe bestemming.


Kerstmis is een perfecte tijd om samen met je familie of vrienden een weekendje weg te gaan naar een hotel in binnen- of buitenland. Het idee om aan de drukte te ontsnappen en de boel-de-boel te laten, is voor velen iets om naar uit te kijken. Boek samen met je geliefde een hotel of juist met een hele groep vrienden en begin alvast met het maken van plannen.

Wellness hotels

Weekendjeweg.nl neemt je mee naar een wellness hotel waar je heerlijk kunt relaxen. Hier vind je naast een sauna en een zwembad ook vaak een beauty centrum. Wil je verzekerd zijn van een gezichtsbehandeling of een van die andere verwenmomenten? Houd er dan rekening mee dat je je behandeling vaak van tevoren moet reserveren. Zeker tijdens de kerstdagen. Ben je op zoek naar een wellness hotel, dan denk je al snel aan de bekende wellness resorts. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een kleiner hotel met wellness facilteiten.

Citytrip

Wil je liever naar een stad? Een citytrip naar Amsterdam of Rotterdam is altijd geweldig, maar denk ook eens aan Alkmaar. Hier vind je een sfeervol kerstdorp op de pleinen rondom de Grote Kerk en het Canadaplein. Je kunt op onze site Kerstmarkten.nl checken of de kerstmarkten beide feestdagen geopend zijn. Zo voorkom je teleurstellingen!

Natuurlijke omgeving

Wordt het dit jaar geen citytrip en ben je van plan om van de natuur te genieten, kies dan voor een hotel midden in het groen. De kust is hiervoor een geweldige bestemming. Heerlijk je hoofd leegmaken tijdens een wandeling op het strand of in de duinen. Of boek een hotel in de bossen, neem je wandelschoenen mee en trek eropuit. Er zijn veel hotels in een groene omgeving gelegen. Wil je iets aparts? Kies dan voor een echt landhuis of nog meer op stand: een kasteelhotel. En heb je geen zin om op zoek te gaan naar een restaurant? Dan boek je toch een hotel inclusief een dinerarrangement? Succes verzekerd tijdens de kerstdagen!