IENS EatSleep

Helaas, op dit moment hebben wij geen aanbiedingen en deals voor IENS EatSleep. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief of via onze website.

Bij ‘Zoek’ vind je ons volledige aanbod of laat je hier inspireren over een nieuwe bestemming.


Hoe lijkt het je om te eten in een culinair toprestaurant en daarna de deur niet meer uit te hoeven? Want je overnacht in het luxe hotel bij het restaurant. Weekendjeweg.nl neemt je mee met het IENS EatSleep arrangement. Begin het nieuwe jaar goed en boek bij ons dit leuke én lekkere arrangement.


Hotel én eten op topniveau

Samen met je partner, vriend of vriendin naar een van Nederlands meest luxe hotels die ook nog eens een restaurant op topniveau hebben? Ons IENS EatSleep arrangement is dan de perfecte deal voor je. Nadat je de hele avond genoten hebt van je luxe 4-gangendiner hoef je de koude nacht en je auto niet meer in. Je loopt gewoon vanuit het restaurant naar je hotelkamer waar je in luxe kunt overnachten. Beter kun je het nieuwe jaar bijna niet beginnen. Enjoy!

Bestemmingen

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Wacht maar tot je weet welke tophotels we voor je geselecteerd hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de hotels aan de Amsterdamse grachten, aan de rivier de Amstel of in het chique Amsterdam-Zuid? Of kies voor een luxe 5-sterren hotel in Den Haag of voor een overnachting vlakbij het altijd mooie Scheveningse strand.

Natuurlijk mogen steden als Rotterdam en Utrecht niet ontbreken bij het IENS EatSleep arrangement. Wat vind je bijvoorbeeld van een luxe 4-gangen diner in Restaurant Karel V? En daarna heerlijk wegdromen in het monumentale Grand Hotel Karel V.

Welk hotel je ook kiest, je voelt bij binnenkomst al dat je een onvergetelijke avond en nacht tegemoet gaat. Het wordt op-en-top genieten tijdens ons full experience IENS EatSleep arrangement. De chef-kok en zijn team zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Net als het voltallige hotelpersoneel.