Stedentrip incl. Hosteldeals Card en een uitje


Een compleet weekendje uit. Wat een heerlijk vooruitzicht! Met deze arrangementen zit je helemaal goed.
Ons complete stedentrip bestaat uit:
- Hotelovernachting incl. ontbijt in een topstad
- 2 Hosteldeals Cards
- Leuk uitje

Dit arrangement kost slechts €99,- voor 2 personen en je kunt kiezen uit een van deze topsteden: Den Haag, Rotterdam of Utrecht. Hoe leuk is dat!

Je ontvangt van ons 2 Hosteldeals Cards die een jaar geldig zijn en een voucher voor een superleuk uitje in de buurt van je hotel. Echt een complete stedentrip!
   
Belangrijk:
- Feestdagen en besloten feesten zijn uitgezonderd
- De huishoudelijke regelementen van de verschillende attracties zijn van toepassing

Crazy Piano's in Scheveningen

Kies je voor Den Haag dan ontvang je 2 V.I.P. entree kaarten voor Crazy Piano’s in Scheveningen. Je ontwijkt niet alleen de lange wachtrij maar je krijgt tevens een heerlijk welkomstdrankje om letterlijk en figuurlijk in een crazy sfeer terecht te komen.

Bar Restaurant Level in Rotterdam

Liever naar de moderne stad aan de Maas? Dan ga je samen een heerlijk allround avondje beleven bij Level in Rotterdam. Level is een ware eye-catcher met 60 verschillende cocktails op de kaart. Met de voucher krijg je 2 overheerlijke cocktails. Zie hoe ze worden geshaked door de beste barmannen van de stad en laat je verwennen door de chefkok die voor jou een klein assortiment hapjes serveert.

Domtoren in Utrecht

Kies je voor cultuur in het midden van Nederland? De Domtoren is hét symbool van de stad Utrecht. Met 465 treden en ruim 112 meter hoog is het de hoogste kerktoren van Nederland. Deze 600 jaar oude toren heeft een adembenemend uitzicht over de hele stad en regio. Het beklimmen van de toren is een ‘must’ als je in Utrecht bent. Dus heb jij sterke beenspieren en genoeg energie? Dan ga je met deze voucher de uitdaging aan!


Wat is de Hosteldeals Card

De Hosteldeals Card is een kortingspas voor reizigers door Europa. De card is geldig in musea, restaurants en lokale hotspots.

Kaart voordelen:
- Hele jaar geldig
- Kortingen tot wel 87%
- Gratis entree en drankjes
- Happy hours
- Nog veel meer.... 

De Hosteldeals Card kost normaal 
€ 17,50 per card.