Divers aanbod

We hebben al onze aanbiedingen, waarbij je een doordeweeks verblijf voor 1 of meerdere nachten in een hotel of bungalow boekt, bij elkaar gezet.
Ons aanbod is heel divers. Wat dacht je van een paar dagen naar een hotel aan de Nederlandse of Belgische kust of op één van de Waddeneilanden? Ga bijvoorbeeld even uitwaaien langs het strand en geniet van de wind en de zee. Daarna lekker bijkomen met, afhankelijk van het seizoen, een warme latte macchiato of verfrissend drankje op één van de terrasjes of strandpaviljoens langs de kust. En ’s avonds uitgebreid dineren in een restaurant in een gezellige badplaats. Succes verzekerd!

Bestemmingen

Hou je meer van de stad, denk dan eens aan een hotel in Rotterdam, Maastricht, Groningen of Utrecht. Liever een bestemming over de grens? Kies dan voor een hotel in Berlijn, Keulen, Antwerpen of Brussel.

Voor natuurliefhebbers hebben we mooie aanbiedingen op de Veluwe, de Eifel in Duitsland en de Ardennen in België. Je vindt hier alles voor een ontspannen verblijf: om heerlijk uit te rusten, een goed boek te lezen en lang uit te slapen. Vergeet je niet je wandelschoenen mee te nemen voor een stevige wandeling? Of ga een pittig stukje fietsen door de bossen of over de hei. Maak je uitje compleet en boek direct een dinerarrangement erbij, dan profiteer je van een hotel inclusief diner. Bourgondisch genieten voor een aantrekkelijke prijs.

Bungalows

Als je doordeweeks met je gezin of vrienden op pad gaat, dan is een verblijf in een bungalowpark zeker een aanrader. Ook hier geldt weer dat het door de week minder druk is, waardoor je ook met kleine kinderen heerlijk volop kunt genieten van het subtropische zwemparadijs. Bovendien profiteer je doordeweeks van zeer aantrekkelijke kortingen.


Onze aanbiedingen bij bungalowparken vind je zowel in Nederland, België als Duitsland. Keuze genoeg!