Center Parcs Mystery Park

Meer dan 12 Center Parcs parken verdeeld over 3 landen doen hier aan mee.  De parken zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust, en bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten.


Je maakt een reservering maar naar welk park je straks naartoe gaat blijft nog even een verrassing.  De bestemming krijg je een aantal dagen voor vertrek te horen.

Hoe werkt het

- Selecteer een aankomstdatum

- Kies voor je bestemming Nederland/België of Duitsland

- Na het maken van de reservering blijft je bestemming nog even een verrassing.

- Indien je 14 dagen of langer vòòr de aankomstdatum geboekt hebt, ontvang je ongeveer 4 dagen voor aankomst van Center Parcs de toegangspapieren met de naam, het adres van het park en het cottage type waarin je verblijft. Bij een reservering gemaakt korter dan 14 dagen voor de aankomstdatum, ontvang je 1 dag voor aankomst de gegevens.

Actievoorwaarden

- Per reservering max. 1 vouchercode te gebruiken

- Vouchercode geldig voor aankomsten tussen 17 september t/m 08 oktober 2018,  02 november t/m 17 december 2018, 04 januari 2019 t/m 11 februari 2019 en 11 t/m 29 maart 2019. 

- Voor de overige (vakantie) periodes tussen 09 oktober tot 02 november 2018, 18 december tot 04 januari 2019 en 12 februari tot 26 februari 2019 gelden toeslagen. De toeslag wordt tijdens het boeken vermeld

- Verzilver je vouchercode vóór 15 oktober 2018

- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Bij de indeling van je reservering wordt er geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van je woonplaats. Het is dus mogelijk dat het park waarin je ingedeeld wordt in of nabij je woonplaats ligt.- Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In dit geval zal het totale bedrag van de boeking worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zal in geval van annulering de polisvoorwaarden worden gehanteerd.

- Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij en cara accommodaties zijn niet mogelijk.

Deelnemende parken

Center Parcs Mystery Park Nederland/België
Het Heijderbos, het Meerdal en het vernieuwde Limburgse Peel in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe.
Net over de Belgische grens de Vossemeren (28 km vanaf Eindhoven), Erperheide (40 km vanaf Eindhoven) en Les Ardennes in de Belgische Ardennen.


Center Parcs Mystery Park Duitsland
Bispinger Heide (afstand vanaf Utrecht: 450km), Park Bostalsee (afstand vanaf Utrecht: 405km), Park Eifel (afstand vanaf Utrecht: 332km), Park Hochsauerland (afstand vanaf Utrecht: 340km) of Park Nordseekuste (afstand vanaf Utrecht: 380km).