Hotel + uitje

Samen met je familie, vrienden of gewoon met z’n tweetjes tijdens je weekendje weg naar een leuke attractie of ander uitje? Dat kan nu met onze combideals. Denk aan een dierentuin of iets heel anders: een uitstapje naar een wijnmuseum. De hotels die we aanbieden liggen altijd dichtbij de attractie.

Natuurlijk zijn de combideals extra scherp geprijsd en bijkomend voordeel is ook dat je je entreekaarten al op zak hebt en niet meer in de rij voor de kassa hoeft te staan.

CORPUS in Leiden

Combineer een bezoek aan de historische winkelstad Leiden met een ‘reis door de mens’. Bij deze hotel combideal zijn de overnachting én toegangskaarten voor CORPUS inbegrepen. Een leuke attractie voor jong en oud!

CORPUS is een grote ontdekkingstocht door het menselijk lichaam. Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Let op! CORPUS hanteert een adviesleeftijd van 8 jaar. Toegang kinderen van 6 en 7 jaar op eigen verantwoording van de ouders. Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassen begeleider.

Dierenrijk Nuenen

Is Beekse Bergen iets té wild voor je kleine kinderen dan kunnen jullie naar Dierenrijk, dé dierentuin voor kinderen, gaan. Deze dierentuin ligt vlakbij Eindhoven en je ziet er dieren uit Europa en verder weg. Je kunt er ook verschillende dierenshow bekijken of heerlijk spelen.

Wijnmuseum incl. proeverij

Ben je meer toe aan een ‘volwassen’ weekendje weg? Dan boek je de combideal hotel en  Wijnmuseum in Arnhem. Je overnacht hierbij in een hotel dichtbij Arnhem en krijgt op de dag van aankomst een rondleiding waarbij je alles leert over het verleden en de toekomst van wijn. Natuurlijk kun je ook nog zelf genieten van een heerlijk wijntje tijdens een proeverij.

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen kun je per auto, boot, bus of te voet allerlei dieren bewonderen.
Om deze wilde dieren van dichtbij te bekijken, hoef je niet helemaal naar Afrika. Dit grootste dierenpark van Europa bevindt zich nl. in Noord-Brabant.