Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Luxe en historisch 4*-hotel in Hildesheim, Nedersaksen nabij Hannover incl. ontbijt

Parkhotel Berghölzchen
Hildesheim, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een luxe en historisch 4*-hotel de prachtige natuur van Hildesheim in Nedersaksen nabij Hannover incl. ontbijt

Er even lekker tussenuit en genieten van de prachtige omgeving van Hildesheim in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Tijdens je verblijf in het 4*-Parkhotel Berghölzchen geniet je van de adembenemende natuur. Zo heb je het natuurreservaat Finkenberg/Lerchenberg, dit is een prachtige plek voor een wandeling door de omgeving. Het zit vol met wandelpaden en fietsroutes waar je je ogen zult uitkijken.

De stad Hildesheim is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een stedentrip, maar niets is minder waar. De stad heeft namelijk veel te bieden. De stad staat bekend om zijn verschillende kerken, zoals de Mariadom (Mariendom) en de St. Michaeliskerk Hildesheim. Hierdoor is dit de ideale locatie om een natuur te combineren met stad!

Autovakanties
dagen

Luxe en historisch 4*-hotel in Hildesheim, Nedersaksen nabij Hannover incl. ontbijt

Parkhotel Berghölzchen
Hildesheim, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een historisch 4*-hotel
  • Gratis gebruik van de fitnessruimte en sauna bij het hotel
  • Inclusief plattegrond van de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: bezoek het natuurreservaat Finkenberg/Lerchenberg
Meer over Hildesheim en omgeving

Hildesheim is een historische stad gelegen in Nedersaksen, Duitsland. Het heeft een rijke geschiedenis die meer dan duizend jaar teruggaat en staat bekend om zijn middeleeuwse architectuur, cultureel erfgoed en betekenis op zowel religieus als artistiek gebied.

Geschiedenis: De geschiedenis van Hildesheim gaat terug tot de vroege middeleeuwen. Het werd gesticht in de 9e eeuw als een bisdom door koning Lodewijk de Vrome. De stad groeide in belang vanwege haar strategische ligging op handelsroutes en haar connectie met het Heilige Roomse Rijk.

Sint-Michielskerk: Dit UNESCO-werelderfgoed is een uitstekend voorbeeld van vroegromaanse architectuur. De kerk is beroemd om zijn prachtige bronzen deuren, die scènes uit de Bijbel afbeelden, en zijn indrukwekkende interieur.

Kathedraal van Sint-Maria: Een andere UNESCO-werelderfgoedlocatie, de kathedraal is een uitstekend voorbeeld van gotische architectuur en herbergt een opmerkelijke bronzen zuil, bekend als de "Duizendjarige Rozelaar," die wordt beschouwd als 's werelds oudste levende rozenstruik. Cultureel Erfgoed: Hildesheim heeft een bruisende culturele scene met tal van musea, galerijen en theaters. Het Roemer- und Pelizaeus-Museum herbergt een belangrijke collectie oude artefacten, terwijl het Knochenhaueramtshaus een middeleeuws gildehuis is dat nu dienstdoet als museum.

Jaarlijkse Evenementen: De stad organiseert verschillende jaarlijkse evenementen en festivals die de geschiedenis en cultuur vieren. Het Hildesheimse Rozefestival is bijvoorbeeld een populair evenement dat de Duizendjarige Rozelaar van de stad eert.

Parkhotel Berghölzchen
Am Berghölzchen 1,
Hildesheim, Duitsland
Kaart
Am Berghölzchen 1, Hildesheim, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Parkhotel Berghölzchen is gelegen aan de rand van de stad Hildesheim. Vanaf het hotel kun je genieten van de adembenemende natuur en ben je snel in het centrum. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en terras. De comfortabel ingerichte kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 6,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Hannover

Steden
Hanover

Hannover heeft beslist karakter met een prachtig oud centrum, schitterende tuinen en parken, een heus barok kasteel met tuinen die een beetje aan Versailles doen denken, en geweldige musea en architectuur.

Kranichsee

Outdooractiviteiten
Parkstraße 4

Een groot meer in de buurt van Gosnar. Rustige locatie, een uniek stukje Duitsland. Geschikt om te wandelen.

Happy Rizzi House

Bezienswaardigheden
Ackerhof 1

Het Happy Rizzi House is een vrolijk gekleurd monument in popart-stijl. Dit monument werd door de kunstenaar James Rizzi ontworpen.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Keizerlijk Paleis Goslar

Bezienswaardigheden, Musea
Kaiserbleek 6

Het keizerlijke paleis – de Kaiserpfalz – uit de 11e eeuw is een museum. Je kunt hier de originele bronzen keizertroon zien.

Nationaal Park de Harz

Natuur & Parken
Nationaal Park De Harz

Het Nationaal Park Harz is een natuurreservaat en bestaat uit bergen, moerassen, bossen en rivieren. Tevens is het een beschermd gebied waar talrijke diersoorten in het wild leven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 6,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau