Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
dagen

Verblijf in de natuur van het Zwarte Woud incl. ontbijt of halfpension!

Dorint Hotel Durbach/Schwarzwald
Durbach, Rijnland-Palts, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de natuur van het Zwarte Woud incl. ontbijt of halfpension!

Voor een ontspannen vakantie middenin de natuur ben je in Durbach aan het juiste adres! Je verblijft in het Dorint Hotel Durbach/Schwarzwald, gelegen in het beroemde wijndorp van Durbach op slechts een paar minuten rijden van de stad van Offenburg. Het is een ideaal uitgangspunt voor excursies naar het prachtige Zwarte Woud of een bezoek aan het pretpark het Europa-Park Resort, gelegen in Rust. In het Zwarte Woud vind je mooie valleien, prachtige bossen, wijngaarden en goede wandelpaden wat zich perfect leent voor een wandeling of fietstocht door de natuur. Tijdens je verblijf kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed mee te beginnen, en een 3-gangen diner of diner in buffetvorm. Na een actieve dag in de natuur kun je bijkomen op de moderne hotelkamer, of nog even gebruik maken van de nodige ontspanning in de wellnessruimte. Dit klinkt toch als een heerlijk weekendje weg!

Natuur
dagen

Verblijf in de natuur van het Zwarte Woud incl. ontbijt of halfpension!

Dorint Hotel Durbach/Schwarzwald
Durbach, Rijnland-Palts, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks ontbijtbuffet
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Offenburg
Unieke wandelingen in het Zwarte Woud:

Bewandel het Baumwipfelpfad Schwarzwald
Wil jij het Zwarte Woud eens van bovenaf zien? Breng dan een bezoek aan het Baumwipfelpfad Schwarzwald! Met een totale lengte van 1.250 meter en een hoogte tot wel 20 meter boven de bosbodem slingert het pad door beuken, dennen en sparren heen. Ook vind je hier een spectaculaire tunnelglijbaan! Op de bovenste ring van het Baumwipfelpfad zijn bankjes geplaatst, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht. Het pad is geheel drempelvrij, dat betekent dat je zowel het pad als de toren met een buggy of rolstoel kunt lopen. Dit is dus een echte must-see voor het hele gezin!

Bewandel de Wildline hangbrug in Bad Wildbad
Vond je het Baumwipfelpfad nog niet spannend genoeg? Breng dan een bezoek aan de Wildline hangbrug! Dit is een hangbrug van 380 meter lengte op 60 meter hoogte gespannen over een vallei in Bad Wildbad. Je bereikt de brug door vanuit het Baumwipfelpfad door het bos te wandelen richting de WildLine op de Sommerberg. De brug is dagelijks geopend en een ticket voor een volwassene kost €9. Dit is wel zeker een bezoekje waard, want vanaf de brug heb je een geweldig uitzicht over het Zwarte Woud.

Maak een panoramawandeling langs de watervallen van Triberg
Wil jij graag nog meer zien van de natuur? Maak dan een wandeling langs de watervallen van Triberg! Dit is een van de grootste waterval in Duitsland, met een valhoogte van 163 meter, verdeeld over 7 etages. Een wandeling van ongeveer 2,5 km brengt je langs de watervallen van Triberg. Onderweg kom je langs de mooiste uitzichtpunten, waar je even op adem kunt komen. De route is geschikt voor heel het gezin! Maar de watervallen van Triberg tellen, samen met de historische oude binnenstad van Triberg en de grootste koekoeksklok ter wereld, en kan zeker niet ontbreken tijdens jouw bezoek in het Zwarte Woud.

Dorint Hotel Durbach/Schwarzwald
Almstraße 49,
Durbach, Duitsland
Kaart
Almstraße 49, Durbach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Dorint Hotel Durbach/Schwarzwald hotel heeft een prachtige locatie, namelijk aan de rand van de regio Nationaal Park Zwarte Woud. Het hotel bevind zich tussen de wijngaarden van Offenburg en Straatsburg, en ligt aan een bekende wijnroute. Dit hotel staat volledig in het thema van ontspanning. Kies ervoor om na een dag in de natuur nog even de wellnessruimte in te duiken, die beschikt over een Finse sauna, een stoombad en het binnenzwembad. De kamers van het hotel beschikken over een comfortabel tweepersoonsbed en hebben een open woon- en slaapgedeelte. De 40-inch flatscreen-tv, een kamerkluis en een gezellige zithoek zorgen voor extra comfort. De badkamers zijn uitgerust met een douche, toilet, föhn en toiletartikelen. Elke avond kun je heerlijk dineren in het restaurant van het hotel. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Straatsburg

Steden
Rue Du Vieux Marché Aux Poissons

Wandel door het sfeervolle oude centrum van Straatsburg met veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en bekijk natuurlijk de typische Elzasser vakwerkhuizen.

Notre Dame Straatsburg

Bezienswaardigheden
Place De La Cathédrale

De prachtige kathedraal staat midden in Straatsburg en is gebouwd tussen de 11e en de 15e eeuw. Bekijk op het plein Place de la Cathédrale ook zeker Maison Kammerzell.

Le Petit France

Wijken
Le Petit France

In het hart van Straatsburg vind je de wijk La Petite France die opgenomen is in het werelderfgoed van UNESCO. Het is de meest schilderachtige wijk van het oude Straatsburg.

Freudenstadt

Bezienswaardigheden, Steden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

t/m 22.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau