Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf in de natuur van het Teutoburger Wald incl. ontbijt

BK hotel
Vlotho, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de natuur van het Teutoburgerwoud incl. ontbijt

In de prachtige groene omgeving van BK hotel is het heerlijk tot rust komen. Het hotel is gelegen in het Teutoburgerwoud en leent zich perfect om de omgeving te ontdekken per fiets of te voet. In Vlotho zelf ontdek je in de historische binnenstad oude vakwerkhuisjes, mooie burgerhuizen en veel kunstwerken. Breng ook zeker een bezoekje aan de burchtruïne, waar je na een korte klim wordt beloond met een prachtig uitzicht over Vlotho en het omliggende dal van de Wezer. In het Teutoburgerwoud vind je maar liefst zeven kuuroorden en ca. 25 wellnesscentra, dus aan ontspanning geen gebrek! Deze regio wordt niet voor niets de geneeskrachtige tuin van Duitsland genoemd. Maar het is ook prachtig wandelen en fietsen in de omgeving, bijvoorbeeld langs de rivier de Wezer. Na een drukke dag kun je heerlijk plaatsnemen in het restaurant. Dit klinkt toch als een heerlijk weekend weg?!

Let op! Deze deal is tijdelijk boekbaar t/m 31 januari!

Autovakanties
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf in de natuur van het Teutoburger Wald incl. ontbijt

BK hotel
Vlotho, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: maak een wandeling naar het Kaiser-Wilhelm-Denkmal
Wat is er te doen in de omgeving:

Maak een wandeling naar het Kaiser-Wilhelm-Denkmal
Tijdens jouw bezoek aan Vlotho bevind je je in een prachtig natuurgebied, namelijk het Teutoburgerwoud. Hierdoor leent het zich perfect voor het maken van een of meerdere wandelingen! Een wandeling die zeker niet kan ontbreken, is de wandeling naar het Kaiser-Wilhelm-Denkmal. Het monument bestaat uit Porta-zandsteen, gewonnen uit een tunnel in Wittekindsberg. Het uitzicht is geweldig, en sinds het nieuwe bezoekerscentrum met het panoramarestaurant klaar is, kan het bij weer en wind comfortabel worden bezocht.

Ga fietsen naar het Werre-Weser-Kuss
Ben jij een liefhebber van de natuur in het Teutoburgerwoud, maar wil je dit liever niet te voet verkennen? Maak dan een fietstocht! Ook voor verschillende fietsroutes leent dit gebied zich perfect. Ontdek de omgeving en fiets langs De Else-Werre-Radweg. Deze weg loopt langs de rivieren Else en Werre in Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. Dit fietspad eindigt na een fikse tocht bij de Werre-Weser-Kuss bij Bad Oeynhausen. Deze bekende "spot" mag op geen enkele Weser-fietstocht ontbreken! Je vind hier bankjes en grote bomen om uit te kunnen rusten van de fietstocht.

Breng een bezoek aan de Moltketurm
Wil je graag de hoogte eens opzoeken? Beklim dan de Molketurm! De Moltketurm is een ca. 14 meter hoge uitkijktoren die je gratis kunt bezoeken. De toren staat op het hoogste punt van de Wittekindberg, wardoor je een 360 graden panorama zicht hebt. Vanaf het uitkijkplatform kun je de omliggende bergen, een deel van de Weservallei en het zuidelijke deel van de Noord-Duitse Laagvlakte zien. Dit is dus zeker een bezoekje waard!

BK hotel
Wilhelmstraße 8,
Vlotho, Duitsland
Kaart
Wilhelmstraße 8, Vlotho, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het BK hotel ligt in de Duitse plaats Vlotho in de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Dit moderne hotel ligt in het Teutoburgerwoud, met veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. De kamers beschikken over een televisie, telefoon, bureau, minibar, koffie- en thee faciliteiten en een badkamer met een douche en/of bad, föhn en toilet. In het restaurant Am Bonneberg kun je genieten van typisch Duitse gerechten. Elke dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, om de dag goed mee te beginnen. Het ontbijt biedt een gevarieerd aanbod met verse broodjes, muesli, fruit, yoghurt, gebak en nog veel meer. Ook beschikt het hotel over een sauna en een whirlpool voor de ultieme ontspanning. Een unieke toevoeging aan het hotel is de bowlingbaan, dit is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Daarnaast is het hotel ook gecertificeerd als een motorvriendelijk hotel met verschillende faciliteiten voor motorrijders.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Detmold

Bezienswaardigheden, Steden
Detmold

Bezoek in Detmold o.a. het beroemde Hermanns-Monument dat herinnert aan de Slag in het Teutoburger Woud. Maar ook de historische binnenstad met prachtige bezienswaardigheden.

Externsteine

Bezienswaardigheden
Externsteine Straße 35

De Externsteine zijn een formatie van zandstenen in het Teutoburgerwoud in Duitsland. De formatie bestaat uit enkele lange stenen, die abrupt uit het heuvelachtige landschap oprijzen.

Paderborn

Bezienswaardigheden, Steden
Paderborn

Paderborn is een kleine maar gezellige stad en zeker een bezoekje waard! U kunt in Paderborn naar de Paderbirner Dom uit de 11e eeuw en ook is het raadhuis van Paderborn een tip om te bezoeken.

Osnabrücker Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Neuer Graben 38

Osnabrücker Schloss is één van de oudste kastelen in Osnabrück. Tijdens de 2e Wereldoorlog brandde het af, na verschillende restauraties is het opgebouwd tot een modern gebouw.

Osnabrück

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur, Musea, Shoppen
Wittekindstrasse 15

Osnabrück ligt midden in de natuurrijke omgeving van het Teutoburgerwoud waar je prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Bezichtig het stadhuis, de Mariakerk en de Stadswaag.

Haarmannsbrunnen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Herrenteichswall 2

De Haarmannsbrunnen is een fontein in Osnabrück en tevens een gedenkteken voor mijnwerkers in de stad. De stichter was Augustus Haarmann.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau