Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-Kloosterhotel in Limburg incl. ontbijt

MERICI HOTEL Sittard
Sittard, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*- kloosterhotel in het mooie Limburg incl. ontbijt

Verblijf in hartje Sittard in een 4*-kloosterhotel en geniet van de Limburgse gastvrijheid. Het hotel is gelegen in een gerestaureerd kloosterkwartier en combineert eigentijdse luxe met historie. In de historische stad Sittard kun je goed winkelen. Je vindt er een tal van speciaalzaken, boetiekjes en exclusieve designerwinkels of doe een drankje of lekker hapje op het plein aan de oude markt! Voor cultuur ben je hier ook aan het juiste adres. Breng een bezoek aan het Museum De Domijnen Sittard, de geheime tuinen van Sittard of geniet van de prachtige natuur die Limburg te bieden heeft en start met een wandeling 'van stadspark naar stadspark'. Maak een bijzondere fietstocht door drie landen! Deze route is grensoverschrijdend en voert je vanuit Sittard richting Duitsland en België. Met het fietspontje vaar je over de maas, door bossen en door kleine dorpjes. Wanneer je na een dagje terug komt in het hotel kun je een reservering maken in het nieuwe restaurant Bistrot Volte of Restaurant Georges.

Let op: Restaurant Georges is geopend van woensdag tot en met zaterdag

Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-Kloosterhotel in Limburg incl. ontbijt

MERICI HOTEL Sittard
Sittard, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Top 3 van Nederland én Beste hotel van Limburg 2023!
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij de receptie
  • De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Valkenburg (30 km) of Maastricht (28km)
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Een dagje uit!

Valkenburg (30km)
Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. Maak een ritje in de kabelbaan of bezoek de historische Kasteelruïne en de ondergrondse Fluwelengrot. Laat je leiden door een gids die je meeneemt in de donkere geschiedenis van deze gangen. Ben je meer toe aan ontspanning? Maak dan een uitstap naar Thermae 2000 (1,9 km), waar je weer helemaal kunt opladen in de vele baden en sauna's.

Maastricht (28km)
Ga een dagje naar de historische stad Maastricht. Midden in het centrum van Maastricht vind je het prachtige Vrijthof. Rondom het vrijthof staan een tal van historische gebouwen zoals, Sint Servaaskerk, Sint Janskerk en het Generaalshuis. Dit romantische en historische plein is het grootste plein van Maastricht. Aan één van de gezelligste pleinen van de stad ligt de Onze Lieve Vrouwekerk van Maastricht. De onze lieve Vrouwekerk, of ‘slevrouwe’ zoals Maastrichtenaren haar noemen, is een mooi voorbeeld van de Romaanse bouwkunst. Shopliefhebbers vermaken zich prima in Maastricht, wandel door de winkelstraten langs vintage winkels, leuke boetiekjes en designer winkels.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
MERICI HOTEL Sittard
Oude Markt 5-7,
Sittard, Nederland
Kaart
Oude Markt 5-7, Sittard, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

MERICI HOTEL Sittard beschikt over 86 kamers die standaard zijn voorzien van gratis Wi-Fi, airconditioning, een televisie, bureau, minibar (wordt op aanvraag gevuld), kluis, Segafredo koffie en thee faciliteiten en een badkamer met een douche, toilet en haardroger. Het hotel beschikt over een privé parkeermogelijkheid in de parkeergarage Odaparking, van waaruit je door een tunnel het hotel kunt binnenlopen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 19,50 p.d.p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Maasmechelen Village

Shoppen
Zetellaan 100

Maasmechelen Village ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland. Prestigieuze Belgische en internationale merken zoals Gaastra, Levi’s, Nike en Karen Millen.

Stadswandeling met gids

Cultuur
Limburg

Time flies when you're having fun! Haal alles uit je weekend door de Limburgse steden te ontdekken tijdens een stadswandeling met een gids. Zo krijg je véél meer mee van de eigenheid van een stad en kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

De Grotestraat

Shoppen, Eten en drinken
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 19,50 p.d.p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau