Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Modern 4*-hotel in de grootste havenstad Hamburg

Moxy Hamburg City
Hamburg, Hamburg, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
55,25
totaal: 130,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in de levendige en gezellige Duitse stad Hamburg

Wist je dat er in Hamburg meer bruggen zijn dan in Amsterdam en Venetië? Of dat de haven na die van Rotterdam en Antwerpen de derde haven van Europa is? Hamburg is een vergeten stad voor een gave stedentrip. Het is een gezellige en levendige stad waar shopliefhebbers hun hart kunnen ophalen en waar je vele bezienswaardigheden kunt bezoeken. Aanschouw de stad van grote hoogte vanaf de St. Michaeliskirche, ontdek de haven in de Altstad of shop in een van de vele gezellige boetiekjes. Zoek je liever wat ontspanning? Maak dan een wandeling langs de oevers van de Elbe en de Alster. Wil je de stad vanaf het water bekijken? Dan is een havenrondvaart bijzonder aan te bevelen. In Hamburg is genoeg te doen en geen ruimte voor verveling!

Stedentrips
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Modern 4*-hotel in de grootste havenstad Hamburg

Moxy Hamburg City
Hamburg, Hamburg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ook te boeken: incl. ontbijt
  • Op 5 minuten lopen van het metrostation
  • Tip: bezoek het Scheepvaartmuseum
Wat is er te doen in de omgeving?

Beklim het Dockland gebouw
In Hamburg vind je veel bijzondere architectuur en als je bij de Elbe bent, is het leuk om even naar het Dockland gebouw te fietsen. Dit gebouw kun je (gewoon gratis) opklimmen en vanaf de top heb je een gaaf uitzicht over alle schepen, de containers en de stad. Bovendien is dit gebouw ook nog eens mooi om te zien, het bouwwerk doet ergens aan een schip denken dat zo de Elbe op lijkt te willen varen.

Hafencity, de mooiste wijk in Hamburg
Een van de highlights van Hamburg is de wijk Hafencity. Je vindt hier allerlei grachten en grote pakhuizen. De Hafencity is een van de leukste wijken in Hamburg en super leuk om doorheen te fietsen. Wanneer je hier bent, moet je zeker even stoppen bij de Poggenmühlenbrücke. Vanaf deze brug kun je namelijk een van de mooiste foto’s van de stad maken.

Streetart spotten in St Pauli
Na Hafencity is ook de wijk St. Pauli in Hamburg erg leuk. Je vindt hier hippe concept stores, gave streetart en goede restaurants. Loop gewoon buiten wat rond op zoek naar de vetste streetart of kijk zo nu en dan naar wat straatmuzikanten. De wijk is een wirwar van straatjes waar je voor je gevoel overal wel wat tofs kunt vinden. Als je van urban Berlijn houdt, dan zul je hier ook je hart kunnen ophalen.

Moxy Hamburg City
Anckelmannstraße 11,
Hamburg, Duitsland
Kaart
Anckelmannstraße 11, Hamburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Moxy Hamburg City hotel ligt in Hamburg op 1,9 km van de Mönckebergstraße. Er is een fitnessruimte en bar en een terras. Het metrostation Berliner Tor ligt op 5 minuten lopen. De kamers beschikken over een tv, WiFi en een badkamer met douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,- per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Hamburger Kunsthalle

Bezienswaardigheden, Musea
Ferdinandstor 1

Bij deze in 1869 geopende kunsthal kunt u een prachtige collectie schilderijen uit de 14e t/m de 19e eeuw bekijken. U ziet hier schilderijen van onder andere Claude Monet, Edouard Manet, Rembrandt en Jan Steen. Ook zijn er geregeld thema-exposities.

Sint Petrikathedraal

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Mönckebergstrasse 23

De Sint Petrikathedraal dateert uit het jaar 1195 en is de oudste hoofdkerk van Hamburg. Na een brand in 1842 is het gebouw weer herbouwd en vindt u er vandaag de dag verschillende bekende beelden.

Hamburg

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Hermannstrasse 37

Wie van winkelen houdt, kan in Hamburg zijn hart ophalen. Hamburg is de rijkste stad van Duitsland en dat willen de Hamburgers graag laten zien. De pakhuizen in Speicherstadt, prachtige groenzones en interessante musea maken Hamburg tot een geweldig stad.

St. Michaeliskirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
Englische Planke 1

Dat Hamburg vele kerken heeft is een feit, maar Hamburg heeft slechts één 'Michel'. De Barokke st. Michielskirche heeft een bewogen geschiedenis. In 1750 en 1906 werd de kerk door de branden totaal verwoest ook was de kerk zwaar beschadigd door de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag steekt de toren weer trots boven de omliggende bebouwing uit.

Vismarkt Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Große Elbstraße 135

Elke zondagmorgen vindt er een vismarkt plaats in Hamburg. Maar er wordt niet alleen vis verhandeld, ook kun je er bloemen, fruit, souvenirs en levende dieren kopen. Je moet er wel vroeg bij zijn, want in de zomer begint het spektakel al om vijf uur in de morgen en in de winter om zeven uur.

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,- per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau