Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Cruises
dagen

5-daagse cruise over de Moezel o.b.v. all-inclusive

Moezel cruise
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet van een 5-daagse all-inclusive cruise over de Moezel vanaf Keulen naar Rüdesheim, Cochem, Zell en Koblenz

Deze 5-daagse Moezel cruise is alleen in de herfst te boeken, want dan zijn vooral de wijndorpen, wijngaarden en kastelen aantrekkelijk. Je gaat met de auto naar Keulen. Daar zal de inscheping zijn. Vanaf Keulen ga je met de cruise naar Rüdesheim, Cochem, Zell, Koblenz en daarna weer terug naar Keulen. Vanaf hier rijd je zelf weer terug naar huis. Met het bijzondere licht, de vintage en de vele wijnfeesten kijk je je ogen uit! Je krijgt spontaan zin in wijnproeverijen en wandelingen door de pittoreske wijnstadjes. Ook vaar je over het Midden-Rijndal, wat als werelderfgoed beschermd is. En omdat je verblijft op basis van all-inclusive zal het je aan boord ook aan niets ontbreken!

Cruises
dagen

5-daagse cruise over de Moezel o.b.v. all-inclusive

Moezel cruise
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (waarvan ten minste 1 x een galadiner)
  • Dagelijks snacks
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier (08.00 – 00.00 uur)
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten aan boord (bijvoorbeeld sauna)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de cruise eruit?

Dag 1 - Keulen

Om 15.00 uur is de inscheping. Wanneer je aan boord bent, gaat de reis echt beginnen!

Dag 2 - Rüdesheim
Je bent van 14.00 tot 21.00 uur in Rüdesheim

Vandaag vaar je over de Midden-Rijn vallei en passer je Loreley, richting Rüdesheim. Dit is de bekendste wijnstad van de Rheingau. Vandaag kun je optioneel een excursie doen met een duur van ongeveer 2 uur. Je rijdt dan met de "Winzerexpress" door het stadje tot aan de wijngaarden, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over het hele Rijndal. Het 38 meter hoge Niederwald-monument met de Germania is al van verre goed te zien. Dan ga je verder met de trein naar het muziekkabinet van Siegfried, waar je een grote collectie zelfspelende muziekinstrumenten ziet. Daarnaast heb je nog genoeg tijd om de plaats te verkennen. Je gaat weer op eigen gelegenheid naar het cruiseschip. Het wijnglas mag je als souvenir mee naar huis nemen.
Doe je deze excursie niet, dan kan je je dag naar eigen wens invullen. Je bent van 14.00 tot 21.00 uur in Rüdesheim.

Dag 3 - Cochem - Zell
Je bent van 07.00 tot 13.00 uur in Cochem en van 17.30 tot 22.00 in Zell

Vandaag vaar je van Rüdesheim richting Cochem. In Cochem heb je de optie voor een excursie: Cochem en Reichsburg. Deze excursie duurt zo'n 3 uur. Je gaat met een gids te voet door de prachtige oude binnenstad van Cochem. Na een interessante rondleiding, langs de parochiekerk van St. Martin en het kapucijnenklooster, brengen minibussen je hoog boven in het dorp naar de beroemde Reichsburg, waar ook een valkerij is gevestigd. De perfecte ligging maakte een weids uitzicht over de Moezelvallei mogelijk, zodat geen enkel schip de rivier onopgemerkt kon passeren. Na een uitgebreide rondleiding ga je met een minibus terug naar het cruiseschip.
Eenmaal terug vaar je naar Zell. Ook hier kan je een excursie doen. De Zeller "Riwigmännche" wacht je al op op het schip. De stadsgeest van Zell (volgens de legende) begeleidt je tijdens een ontspannen avondwandeling en vertelt je bijvoorbeeld waarom veel chirurgen uit beulsgezinnen komen en hoe de inwoners van Zell de overstromingen ervaren. Dit is een avondexcursie van ongeveer 1,5 uur.

Dag 4 - Koblenz
Je bent van 09.00 tot 21.30 uur in Koblenz

Vandaag ben je in Koblenz. Ook hier kun je eventueel een excursie doen van 2,5 uur. De excursie begint met een rondleiding door de pittoreske straatjes van de eerbiedwaardige woonstad Koblenz. Onderweg zie je het stadhuis met de Schengelfontein en vele monumenten. Daarna maak je een tocht naar de vesting Ehrenbreitstein. Het op één na grootste overgebleven fort van Europa torent 118 meter boven de stad uit. Geniet vanaf hier van een fantastisch uitzicht voordat je met de bus terugkeert naar het cruiseschip.

Dag 5 - Keulen

Vandaag om 08.30 uur is de ontscheping in Keulen. Zorg ervoor dat je op tijd klaar staat. Helaas zit de reis er weer op, maar gelukkig houd je er prachtige herinneringen aan over!

De hierboven genoemde excursies zijn exclusief en optioneel bij te boeken:

  • Dag 2: Winzerexpress (ca. 2 uur) € 29,00 per persoon
  • Dag 3: Cochem en Reichsburg (ca. 3 uur) € 31,00 per persoon
  • Dag 3: Zell avondtour (ca. 1,5 uur) € 14,00 per persoon
  • Dag 4: Koblenz & Ehrenbreitstein (ca. 2,5 uur) € 35,00 per persoon

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Moezel cruise
.,
Keulen, Duitsland
Kaart
., Keulen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze prachtige Moezel cruise verblijf je op het schip MS VistaSky. De 110 meter lange VistaSky maakt indruk met zijn moderne uitrusting, gecombineerd met klassieke cruise-elementen. De ruime hutten zijn voorzien van Franse balkons op het midden- en bovendek. Alle hutten zijn modern en smaakvol ingericht en zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet met schuifdeur, föhn, satelliet-tv, telefoon, airconditioning/verwarming, kluis, minibar en 2 kleine fauteuils met tafel. Op de cruise is een ruim zonnedek met schaduwplekken, modern buitenmeubilair en ligstoelen. Verder vind je er o.a. de receptie, een Finse sauna, traplift naar het zonnedek en Steakhouse "VistaGrill" op de achtersteven van het schip (tegen betaling). Afhankelijk van de route worden thema-avonden, livemuziek, lezingen of quizzen aangeboden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

Op dag 2 t/m 4 kun je eventueel excursies boeken:

  • Dag 2: Winzerexpress (ong. 2 uur) € 29,00
  • Dag 3: Cochem en Reichsburg (ong. 3 uur) € 31,00
  • Dag 3: Zell avondtour (ong. 1.5 uur) € 14,00
  • Dag 4: Koblenz & Ehrenbreitstein (ong. 2.5 uur) € 35,00
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • De voertaal van deze reis is Duits.
  • Voor de reis is een geldig paspoort of identiteitskaart met een extra foto nodig, die na afloop van de reis nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn.
  • De schepen en hutten worden ter plaatse toegewezen.
  • De volgorde van de bestemmingen kan variëren afhankelijk van het waterniveau van poorten.
  • Houd er rekening mee dat je aan het begin van deze reis volledig ingeënt moet zijn tegen het coronavirus of zijn herstelt bent van een infectie (2G-principe), evenals een huidig negatieve testresultaat moet worden getoond. Anders is deelnemen aan de geboekte reis NIET mogelijk. De maatregelen worden aangepast aan de huidige omstandigheden.
Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau