Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
dagen

Toegang tot Zoo Duisburg en verblijf in 4*-hotel nabij Düsseldorf incl. ontbijt

Precise House Düsseldorf Airport Ratingen
Ratingen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Ratingen nabij Düsseldorf incl. ontbijt en toegang tot Zoo Duisburg

In de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen staat de perfecte uitvalsbasis om deze afwisselende omgeving te verkennen. Precise House Düsseldorf Airport bevindt zich in het stadje Ratingen, een bezienswaardigheid op zich met de bijzondere toren Dicke Turm, het fraai vormgegeven Burgerhaus op het gezellige martkplein en het leerzame Industriemuseum Cromford. In no time ben je in Düsseldorf, dat ook in de zomermaanden een sfeervolle plek is. Je fotografeert er tal van architectonische hoogstandjes uit de rijke geschiedenis: moderne blikvangers zijn de Rheinturm en Museum Ludwig, oudere highlights zijn de indrukwekkende St. Lambertus Kathedraal of concertgebouw Oper Am Rhein. Wandel 's avonds over de promenade langs de Rijn voor een prachtig uitzicht op de skyline en drink een Altbiertje in het historische centrum Altstadt. Winkelen doe je hier eindeloos. Vergaap je aan het wereldberoemde design in de Königsallee, of snuffel rond in de meer betaalbare boetiekjes van de Ackerstraße in de hippe wijk Flingern. Düsseldorf is tevens bekend om haar 16.500 gaslantaarns die de boel sfeervol verlichten, in de mooie wijk Oberkassel bijvoorbeeld. Tel hierbij op dat andere must-sees zoals Keulen, Essen en Dortmund eveneens op berijdbare afstand liggen. In een totaal andere wereld, en dat zo dichtbij!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Dagje uit
dagen

Toegang tot Zoo Duisburg en verblijf in 4*-hotel nabij Düsseldorf incl. ontbijt

Precise House Düsseldorf Airport Ratingen
Ratingen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • 1 x fles water bij aankomst
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief gebruik van de WellFit-ruimte
  • 1 x toegang tot Zoo Duisburg t.w.v. € 18,50 p.p.
  • Kinderen t/m 2 jaar verblijven GRATIS
  • Kinderen van 3 t/m 12 jaar verblijven met HOGE kortingen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Bezoek het oudste gedeelte van de stad, de Kaiserwerth met zijn ruïnes
Informatie over Zoo Duisburg

Op ongeveer 20 minuten rijden van het hotel ligt Zoo Duisburg. Bij deze deal krijg je 1 keer toegang tot deze dierentuin.

Welke dieren zijn er allemaal?
De dierentuin heeft een verscheidenheid aan dieren, denk aan vissen, vogels, reptielen, apen, nachtdieren, roofdieren en nog veel meer! In het midden van het park loopt een weg waardoor het park een linker- en een rechterzijde heeft. Deze gebieden zijn verbonden met een brug over de weg. Aan de linkerkant zit de hoofdingang en aan deze kant vind je de meeste dieren. Aan de rechterkant zit onder andere het dolfinarium en het apenhuis. In het dolfinarium vindt dagelijks een presentatie plaats om 11:30, 14:30 en om 16:00 uur. Ook bij de zeeleeuwen en koala's is er een presentatie. Bij de zeeleeuwen is die om 11:00 en 14:00 uur en bij de koala's om 11 uur.

Wil je meer over de indeling van de dierentuin weten? Bekijk dan hier de plattegrond.

Handig om te weten
Dagelijks zijn er voedertijden bij de dieren. Deze zijn erg leuk om te bekijken! Zie hier het overzicht. Verder heeft de dierentuin rekening gehouden met toegang voor baby's en minder valide. Zo zijn er verschoontafels op meerdere plekken en is het gemakkelijk met een rolstoel door het park te rijden. Ook zijn er vier kiosken, met elk hun eigen thema, om een hapje te eten en wat te drinken. Als een leuk aandenken kan je nog een souvenirtje kopen in de souvenirshop!

Precise House Düsseldorf Airport Ratingen
Am Schimmersfeld 9,
Ratingen, Duitsland
Kaart
Am Schimmersfeld 9, Ratingen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Precise House Düsseldorf Airport Ratingen is een 4*-hotel gelegen in een rustig gedeelte van Ratingen, dichtbij Düsseldorf. In het Pappagallo restaurant kan je in de ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt buffet en in de avond kan je eventueel neerstrijken voor een overheerlijk diner. In de zomer kan je ook dineren op het terras rond de vijver. Even bijkomen van een drukke dag? In het hotel kom je helemaal tot rust in de wellness en spa. De kamers beschikken over een eigen badkamer met bad en/of douche, een telefoon en televisie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ruïne van Kaiserpfalz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burgallee

In het historische centrum van Kaiserswerth ligt het ooit belangrijkste kasteel gelegen aan de Rijn. Het kasteel werd gebouwd tussen de 10e en 12e eeuw.

Düsseldorf

Düsseldorf

Chique boutieks, veel cultuur en leuke restaurants, zo beschrijft men Düsseldorf. Düsseldorf is de meest kosmopolitische stad in Duitsland en is zowel modern als authentiek.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Little Tokyo in Düsseldorf

Wijken
Immermannstraße

Nergens in Europa vind je zoveel Japanners in dezelfde wijk als in Düsseldorf. In Little Tokyo vergeet je dan ook even dat je in Duitsland bent. Krijg een uniek inkijkje in hun cultuur bij de supermarkten en boekenwinkels in de wijk. Schuif aan bij Takumi voor een goede kom ramen. Eindig je avontuur met een goede sake bij één van de vele izakayas: Japanse pubs.

Sint-Lambertuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stiftspl 7

De bijzondere toren van deze St. Lambertus kerk is inmiddels het symbool van de stad. Dit komt door zijn bijzondere gedraaide dakconstructie.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau