Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
dagen

Een magische overnachting in het Plopsa Hotel vlak naast Plopsaland en Plopsaqua De Panne!

Plopsa Hotel
De Panne, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
1, 2, of 3 magische overnachtingen in het Plopsa Hotel vlak naast Plopsaland en Plopsaqua De Panne!

Ben je klaar voor een onvergetelijk verblijf in het Plopsa Hotel? Met jouw toegang heb je keuze uit 50 attracties, kan je naar shows én Meet & Greets. Laat je onderdompelen in de magische werelden van Studio-100 helden als Maya de Bij, Samson & Marie en Kabouter Plop! Leef je uit in meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Een magische boottocht door het prachtige bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland zorgt bij slecht weer voor de nodige magie. Of droom weg bij de feeërieke landschappen en adembenemende glijbanen in Plopsaqua De Panne. Als kers op de taart kun je op een zonnige dag gezellig samen ontspannen op het ruime zomerterras met ligbedden. Een exclusieve beleving bij dag én nacht waar plezier gegarandeerd is voor jong en oud!

Dagje uit
dagen

Een magische overnachting in het Plopsa Hotel vlak naast Plopsaland en Plopsaqua De Panne!

Plopsa Hotel
De Panne, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 magische overnachtingen in één van de prachtig gedecoreerde kamers of suites van jouw favoriete Studio 100-helden
  • Onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne inbegrepen
  • Inbegrepen in jouw toegang: 50 attracties, shows en Meet & Greets
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel
  • Luxueus avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel
  • Inclusief parkeren bij het Plopsa Hotel
  • Veblijf in het Plopsa hotel in het park Plopsaland De Panne & Plopsaqua De Panne
Alles over Plopsaland De Panne!

Plopsaland De Panne
In Plopsaland De Panne kun je terecht voor plezier voor het hele gezin. Aangezien er zowel veel binnen- als buitenattracties zijn kun je je bij elk weertype prima vermaken. Voor de oudere kinderen zijn er spannende attracties zoals de achtbanen The Ride to Happiness by Tomorrowland en Anubis the Ride en de waterattracties Supersplash en Wickie the battle.

Verder is er een groot aanbod aan kinderattracties zoals de Bloemenmolen, de Kikkers, de Safari autootjes, de Eenden en de Konijnen. Kleine kinderen zullen hun ogen uit kijken in de vrolijke attractie Het bos van Plop, waarin Kabouter Plop en zijn vriendjes overal verstopt zitten. Er zijn voor de kleintjes verschillende kinderachtbanen. Maak bijvoorbeeld een ritje in de K3 achtbaan of rondom het kasteel van Koning Samson in De Draak. Ook vind je er drie themaspeeltuinen.

Mayaland
Bij slecht weer is het goed toeven in het overdekte Mayaland. Maak je klaar voor een onvergetelijke zweeftocht door Mayaland, glij van het hoogste punt van Mayaland naar beneden of drijf in het rond op een echte waterlelie. Ook is er een reusachtig groot Ballenbad wat voor uren plezier kan zorgen!

Plopsaqua
In 2015 is naast pretpark Plopsaland De Panne het overdekte waterpark Plopsaqua geopend. Dit unieke subtropisch zwemparadijs staat geheel in het teken van Studio 100 held Wickie de Viking. In het vrolijke waterpark vind je o.a. een een golfslagbad, een discobad, een waterspeeltuin en diverse glijbanen voor jong en oud, zoals de spectaculaire vrije val glijbaan Sky Drop. Er is ook een sauna voor ontspanning. Bij lekker weer is er een buitenbad met ligbedden. Voor de oudere kinderen is de snelle wildwaterbaan waarschijnlijk het leukste onderdeel. Met het waterpark Plopsaqua biedt Plopsaland De Panne zo een extra dag vermaak aan haar bezoekers, bij mooi en slecht weer.

Openingstijden Plopsaland De Panne
Kijk voor openingstijden en verdere informatie over het park op deze website.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Plopsa Hotel
De Pannelaan 68,
De Panne, België
Kaart
De Pannelaan 68, De Panne, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Stap binnen in het allereerste Plopsa Hotel en beleef er de wonderen van het theater. Het hotel bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor en Plopsaqua de Panne. Kies uit maar liefst 117 kamers jouw ideale droomverblijf. Ga voor een Theaterkamer of een gethematiseerde Luxe Suite met verschillende mogelijkheden om te genieten van meer verwenning of luxe. Ongeacht welke kamer of suite je kiest, comfort en verbeelding zijn gegarandeerd door de aanwezigheid van hoogwaardige materialen met een decoratieve knipoog en goed uitgeruste badkamers. Geniet 's avonds van een luxueus diner in restaurant 'Le Grand Buffet'. Laat je verleiden door de heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Voor een drankje in de late uurtjes kun je terecht in zowel de Proximus Cocktailbar als in de Joe Bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Plopsaqua De Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Maak je klaar voor talrijke waterattracties die je meevoeren op de meest onvergetelijke avonturen. Laat je betoveren door de wondere waterwereld van Plopsaqua De Panne, dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt!

Plopsaland de Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Bezoek Plopsaland de Panne en ontmoet de Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy en Amika. Kom langs en geniet van ruim 50 verschillende attracties.

Natuurreservaat De Westhoek

Natuur & Parken
Schuilhavenlaan

Natuurreservaat De Westhoek is het grootste aaneengesloten duingebied aan de Vlaamse kust. Het bestaat uit een zeeduinlandschap van strand en jonge duinen.

Abdijmuseum Ten Duinen

Musea
Koninklijke Prinslaan 2

Het museum leert je, door middel van een interactieve expositie, meer over de geschiedenis van de abdij en laat het dagelijks leven zien van de monniken in de middeleeuwen.

Koksijde

Steden, Stranden
Koksrijde

Koksijde is een aanrader voor de zeeliefhebber. De sfeer van deze kustplaats is in een paar woorden te omschrijven: bloemen, natuur, folklore en kunst.

Veurne

Steden
Veurne

Al in de 9e eeuw was Veurne een vestingstad, die in de 14e eeuw werd ommuurd. Bekijk hier de prachtige architectuur. De deels gotische gebouwen vind je rond de Grote Markt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen, daarnaast kunnen er maximaal 2 kinderen van 0-3 jaar bovenop dit aantal worden bijgeboekt. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, babybedje is optioneel en kost €25 per nacht Wanneer je hier gebruik van wenst te maken, geef dit aan in het opmerkingenveld.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau