Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in de historische stad Gent in voormalig herenhuis

Charme hotel Hancelot
Gent, Oost-Vlaanderen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
56,34
totaal: 138,63 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet in Gent en verblijf in voormalig karakteristiek herenhuis uit 1840

De ideale bestemming voor een weekendje weg is de historische stad Gent. De stad ademt cultuur en is een ideale combinatie tussen geschiedenis en het trendy en moderne stadsleven. Je verblijft in het Charme hotel Hancelot in het centrum van Gent. Het gebouw waarin Charme hotel Hancelot is gevestigd, werd in 1840 door een baron gebouwd. Het authentieke karakter van het herenhuis is zoveel mogelijk bewaard gebleven en zie je dan ook terug in de stijlvol ingerichte ruimtes. Vanuit het hotel wandel je in 15 minuten naar het Belfort en de Sint-Baafskathedraal. Ook ligt er op loopafstand het kunstkwartier, het theater, het stadsmuseum en enkele gezellige restaurants. Vergeet ook zeker niet om een boottocht te maken over de rivier de Leie en de binnenwateren van Gent. Wandel door het Gravensteen, het middeleeuwse kasteel is namelijk vrij uniek in Vlaanderen!

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in de historische stad Gent in voormalig herenhuis

Charme hotel Hancelot
Gent, Oost-Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Verblijf in een voormalig karakteristiek herenhuis
  • Charme hotel Hancelot is centraal gelegen in Gent
  • Op 15 minuten lopen van Belfort en de Sint-Baafskathedraal
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Maak een boottocht langs de Graslei of bezoek het stadsmuseum
Ontdek Gent op de fiets!

Een ideale manier om Gent te ontdekken is per fiets, Gent is namelijk een echte fietsstad! Je kunt er voor kiezen om je eigen route samen te stellen of onder begeleiding van een ervaren gids. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden. Aanschouw de prachtige architectuur, gezellige pleinen en passeer verschillende pittoreske buurten.

Charme hotel Hancelot
Vijfwindgatenstraat 19,
Gent, België
Kaart
Vijfwindgatenstraat 19, Gent, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Charme hotel Hancelot is centraal gelegen in het centrum van Gent. Het hotel bevindt zich in een voormalig herenhuis en is in 1840 gebouwd door een baron. Het herenhuis heeft een karakteristiek karakter en valt onder monumentenzorg. Het hotel ligt vlakbij het mooie Zuiderpark en op 15 minuten lopen van het Belfort en de Sint-Baafskathedraal. Op 60 meter van het hotel bevindt de bushalte. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien van lokale producten voor je klaar in de ontbijtruimte. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een vergaderzaal, en een mooie stadstuin. Het hotel telt 12 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. De ruime kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van flatscreen-tv, kleine salon, koffie- en theefaciliteiten op de kamer en gratis gebruik van Wi-Fi. De badkamers zijn uitgerust met douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, dichtbij het hotel o.b.v. reserveren
Parkeerkosten
€15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Sint-Baafskathedraal

Sint-Baafsplein

De Sint-Baafskathedraal is de titelkerk van het bisdom Gent en het Sint-Baafskapittel. Ooit had de kathedraal een beiaard met 39 klokken. Momenteel hangen er nog 7 klokken in de toren.

Stedelijk Museum voor Actuele Kunst

Jan Hoetplein

De vaste collectie van nationale en internationale topwerken wordt gepresenteerd in voortdurende wisselwerking met originele, vaak gedurfde tentoonstellingen.

Het Belfort van Gent

Bezienswaardigheden, Cultuur, Kerken en kathedralen
Sint-Baafsplein

Ervaar het adembenemende uitzicht over de stad tijdens de beklimming van Het Belfort van Gent. Deze imposante toren strekt zich uit tot maar liefst 95 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Sint-Jacobskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Bij Sint-Jacobs

De Grote of Sint Jacobskerk is een tussenvorm tussen een basiliek en een hallenkerk. Het is een gebouw met brede zijbeuken waarvan de daken met een knik doorlopen over de zijkapellen.

Gent

Steden
Gent

Gent is toegankelijk en compact. Een groot deel van de historische binnenstad is autoluw of zelfs autovrij.

De Bootjes Van Gent

Boottochten en watersporten
Korenlei 4A

Verschillende rederijen tonen Gent vanop het water. De klassieke rondvaart vindt dagelijks plaats.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja, dichtbij het hotel o.b.v. reserveren

Parkeerkosten

€15,00 p.n.

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau