Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

4* hotel in Blankenberge nabij Oostende en Knokke

Pantheon Palace Blankenberge
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Verblijf in Pantheon Palace Blankenberge nabij Oostende en Knokke

In het 4-sterren Pantheon Palace Blankenberge geniet je een paar heerlijke dagen aan de Belgische kust. Het hotel is namelijk gelegen op slechts 200 meter van het strand. Geniet van een frisse strandwandeling of slenter over de boulevard. Vanuit het hotel kun je prima een uitstapje maken. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige stad Brugge. Naast het winkelen zijn er vele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Een boottochtje over de Brugse reien mag eigenlijk niet ontbreken. Andere kustplaatsen, zoals Oostende een Knokke zijn binnen een half uur te bereiken.

Hotelovernachtingen
dagen

4* hotel in Blankenberge nabij Oostende en Knokke

Pantheon Palace Blankenberge
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Meer over Blankenberge...

De ku(n)ststad beschikt ook over een groot aantal huizen uit de belle époqueperiode, gedecoreerd met art nouveau wandtegels, smeedwerk of glasramen en zijn als beschermd monument zijn erkend. Ontdek hieronder de mooiste bezienswaardigheden van Blankenberge.

Het oude stadhuis
Dit 17-eeuwse gebouw in Vlaamse renaissancestijl dateert van 1680 en is daarmee het oudste en best bewaarde burgerlijk gebouw van Blankenberge. Tot 1894 deed het dienst als stadhuis. Na een eerste restauratie is het sinds 1937 als monument beschermd. Er worden vandaag de dag regelmatig tentoonstellingen gehouden.

Jachthaven van Blankenberge
De oude Blankenbergse vissershaven werd omgetoverd tot een fraaie, moderne jachthaven waar het altijd aangenaam toeven is. Dankzij de aantrekkelijke heraangelegde havenkade en de exclusieve ligging nabij het centrum van de stad, het strand en de duinen is deze jachthaven een unicum aan de Belgische kust. Bovendien zijn er in en rond de jachthaven nog heel wat getuigen uit het maritieme verleden van Blankenberge terug te vinden.

Vuurtoren
De meeste vissersplaatsen aan de Vlaamse kust hadden al in de middeleeuwen hun vuurtoren die diende als oriëntatiepunt voor de vissers. De betonnen vuurtoren van Blankenberge dateert van 1954, de vorige was tijdens de Tweede Wereldoorlog door het Duitse leger opgeblazen.

Leopoldpark Blankenberge
Ben je op stap met kinderen of met vrienden? Ga dan zeker even langs het Leopoldpark. Het is een belevingspark voor jong en oud waar je heel wat leuke activiteiten kan ondernemen zoals minigolf, crazygolf, snookergolf, kidkarting, een zandspeeltuin en tennis. Kortom in het Leopoldpark kun je je helemaal uitleven.

Pantheon Palace Blankenberge
Langestraat 36,
Blankenberge, België
Kaart
Langestraat 36, Blankenberge, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het Pantheon Palace Hotel logeer je als een ster. Gelegen in hartje Blankenberge, vlakbij de zeedijk en het strand, is het Pantheon Palace Hotel gemakkelijk bereikbaar en in de nabijheid van de belangrijkste toeristische attracties van Blankenberge. Het Pantheon Palace Hotel biedt 33 luxueuze kamers, gebouwd rond een gezellige binnentuin. De Art Nouveau gevel en de Art Nouveau kamers zijn een uniek voorbeeld van artistieke harmonie tussen een hedendaags architecturaal concept en de speelse lijnen van Art Nouveau. De kamers hebben een artistieke uitstraling en zijn voorzien van Wi-Fi, een televisie, föhn en een badkamer met een ligbad en/of douche en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de omgeving
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Belle Epoque Centrum

Musea
Elisabethstraat 24

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vergane glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese burgerij een redelijke welvaart kende.

Pier Blankenberge

Bezienswaardigheden, Stranden
Zeedijk 261

De pier van Blankenberge is gebouwd in 1933 naar een ontwerp van Jules Soete. De Blankenbergse pier was de eerste aan de Atlantische kust van het Europese vasteland.

SEA LIFE Blankenberge

Dierentuinen en aquaria
Koning Albert-I-Laan 116

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

Knokke-Heist

Stranden, Steden
Knokke

Knokke-Heist is in België een drukbezochte badplaats. Je vindt hier mooie stranden, winkels en casino's. Probeer ook zeker het boemeltreintje dat langs de promenade rijdt.

Brugge

Steden
Brugge

De middeleeuwse binnenstad van Brugge staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de historische elementen van de stad.

Oostende

Stranden, Steden
Oostende

Oostende is de grootste badplaats van België. Naast een prachtige kust biedt Oostende ook tal van bezienswaardigheden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n.

Parkeren

Ja, in de omgeving

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau