Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Arnhem nabij N.P. Veluwezoom

Holiday Inn Express Arnhem
Arnhem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
43,99
totaal: 111,93 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in Holiday Inn Express Arnhem nabij Nationaal Park Veluwezoom

Rond deze Gelderse hoofdstad, heb je prachtige natuur en veel historische plekken, leuke wijken en bijzondere bezienswaardigheden. Het voordeel van Arnhem is dat alles vrijwel op loopafstand is en je op die manier tegen veel hoogtepunten aanloopt. Vlakbij vind je topattracties zoals Burgers' Zoo, waar je oog in oog staat met leeuwen, slangen en chimpansees. Maak een heerlijke wandeling door de stad. Onderweg leer je meer over de historie van Arnhem en ontdek je de meest prachtige plekjes. Spring op de fiets voor een ritje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe of Nationaal Park Veluwezoom. Deze bosrijke achtertuin van Arnhem is waanzinnig!

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Arnhem nabij N.P. Veluwezoom

Holiday Inn Express Arnhem
Arnhem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Tips in de omgeving

Park Sonsbeek
Sonsbeek is ongetwijfeld het bekendste park van Arnhem, op slechts 1 kilometer van het hotel gelegen. Samen met de parken Zypendaal en Gulden Bodem vormt Park Sonsbeek Arnhems grootste groene attractie. In het park vind je onder meer een schitterende uitkijktoren (De Belvédère) en de bijzonder fraaie Steile Tuin. Er wordt gesport, geluierd, gepicknickt, geschaatst en geslenterd. Bovendien vormt het park tegenwoordig het decor van verschillende openluchtconcerten en culturele festivals. Zo geniet iedereen op zijn eigen wijze van dit unieke park, dat in 1963 als eerste Nederlandse park de status kreeg van Rijksmonumenten.

Nationaal Park Veluwezoom
Nationaal Park Veluwezoom telt ruim 5.000 hectare en is onderdeel van de Veluwe, een groot, aaneengesloten natuurgebied. Je vindt hier haast ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Kenmerkend voor Veluwezoom is het reliëf: nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Op de Posbank bijvoorbeeld kun je bij mooi weer tot in Duitsland kijken. Op de Veluwezoom kun je heel veel doen. Kom wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden. Met 350 kilometer aan paden kun je hier zomaar wilde zwijnen, reeën of herten tegenkomen.

Airborne op de Veluwezoom
Van de Slag om Arnhem tot de ondertekening van de Duitse overgave in Wageningen: in de hele Veluwezoom vind je herinneringen aan het laatste jaar oorlog tussen 1944 en 1945. Heldenverhalen en trieste wapenfeiten laten je zien dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Voor wandelaars en fietsers zijn er ook diverse Airborneroutes te volgen. Van audioverhalen tijdens een wandeling tot een 50 kilometer lange fietstocht door het decor van Operatie Market Garden.

Holiday Inn Express Arnhem
Nieuwe Oeverstraat 50,
Arnhem, Nederland
Kaart
Nieuwe Oeverstraat 50, Arnhem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Holiday Inn Express Arnhem is gelegen in het hartje van Arnhem binnen loopafstand van het Arnhem Centraal Station. Door de ligging van Holiday Inn Express Arnhem, kun je alle kanten op! Het hotel beschikt over 24-uursreceptie en een gezellige lobby. Iedere ochtend wordt er een uitstekend ontbijtbuffet verzorgd. De hotelkamers zijn voorzien van een televisie, telefoon en thee- en koffiefaciliteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per 24 uur.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Eusebius Kerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkplein 1

Inmiddels bepaalt deze kerk al meer dan 500 jaar het stadsgezicht van Arnhem, ook het uitzicht vanuit de toren is adembenemend, en biedt u zicht over Arnhem en omstreken.

Arnhem

Musea, Shoppen, Steden
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Escape Games

Recreatie en spellen
Hommelseweg 27

Ontsnap uit deze simulatie gevangenis en laat de boef in u los.

Nederlands Watermuseum

Musea
Zijpendaalseweg 26

Een spetterend dagje uit voor het hele gezin.

Museum Arnhem

Musea
Utrechtseweg 87

Bewonder hier een kunstverzameling op basis van vormen van realisme.

Het Posttheater

Theater & concerten
Rosendaalsestraat 27

Dit is hét cabaretier podium van het oosten, kom langs en geniet van één van de voorstellingen.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Belangrijke informatie

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen, wordt er een goedgevulde ontbijtbox aangeboden.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per 24 uur.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau