Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Ontdek Het Gooi en verblijf in een Gooische Villa

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark
Hilversum, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
47,51
totaal: 114,97 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Het Gooi met verblijf in een Gooische Villa

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is gevestigd in een monumentale Gooise villa aan de rand van Hilversum. Het hotel beschikt over restaurant Vivaldi waar je geniet van de Franse keuken. In de sfeervolle, lichte ruimte van De Serre nuttig je verschillende koffie- en theespecialiteiten, patisserie, een lunch of een high tea. Tevens is naast het hotel een parkeerplaats aanwezig, waarvan je gratis gebruik kunt maken. Vanuit het hotel kun je gemakkelijk Nederlands mediastad Hilversum verkennen. Heb je weleens zelf gepresenteerd of gefilmd? Dat kan in Beeld en Geluid Media Experience, een sensationeel museum op gebied van televisie, radio, film en muziek. In het centrum vind je vele winkels en eet- en drinkgelegenheden. Het vlakbij gelegen chique schildersdorp Laren, met het beroemde Singermuseum, exclusieve boetieks en sfeervolle restaurants is ook zeker een bezoek waard. Of maak een prachtige wandeling op de Hilversumse of Larense hei, waar je zomaar een kudde Schotse Hooglanders tegen het lijf kunt lopen. Voor een avondje uit ga je naar Grand Hotel & Theater Gooiland, waar wisselende voorstellingen draaien. Bovendien is Amsterdam bereikbaar in 30 (auto)minuten. Paleis Soestdijk en de Loosdrechtse Plassen, beide op zo'n 10 kilometer afstand gelegen, zijn ook zeker een bezoek waard.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Ontdek Het Gooi en verblijf in een Gooische Villa

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark
Hilversum, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark
Utrechtseweg 16,
Hilversum, Nederland
Kaart
Utrechtseweg 16, Hilversum, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark, gesitueerd in een monumentale Gooise villa, is geheel verbouwd en gerenoveerd tot een 4-sterren hotel. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is gelegen aan de voet van de Lapersveldvijver, een wandelpark dat destijds ontworpen werd door de bekende stadsarchitect W.M. Dudok. Het is niet alleen deze schilderachtige vijver met z'n voormalige Pompgemaal waar het goed toeven is. Ook in de directe omgeving van het hotel is veel te doen en te zien.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

Lage Vuursche

Steden
Lage Vuursche

Dit authentieke dorpje trekt meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar vanwege de bosrijke omgeving, de gezellige restaurants, winkeltjes en natuurlijk de eindeloze recreatieve mogelijkheden.

Paleis Soestdijk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Amsterdamsestraatweg 1

Neem een kijkje in één van de mooiste paleizen. De route voer je vooral door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers.

Museum Oud Soest

Musea, Cultuur
Steenhoffstraat 46

Museum Oud Soest geeft u de mogelijkheid om terug te kijken naar het vroege leven van Soest

Stellingkorenmolen De Windhond

Bezienswaardigheden, Cultuur
Molenstraat 30

Stellingkorenmolen De Windhond is een herbouwde molen die nu een toeristische trekpleister is op het hoogste punt van de Soester Eng

Midgetgolf Bilthoven

Recreatie en spellen
Julianalaan 282

Midgetgolven voor €6,- per persoon

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau