Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Modern 4*-hotel op toplocatie aan de Damrak in Amsterdam

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in een modern 4*-hotel op toplocatie aan de Damrak in Amsterdam

Zoek jij een mooi hotel op de beste locatie van de stad? Dan moet je bij De Roode Leeuw zijn! Dit hotel ligt prachtig centraal, vlakbij de Dam en het Damrak. Op deze plek staan de Nieuwe Kerk, de Beurs van Berlage en het Koninklijk Paleis. In de directe omgeving vind je volop musea, winkels en vele andere interessante zaken. Alle belangrijke toeristische trekpleisters liggen op loopafstand. Denk aan Madame Tussauds, het Anne Frank Huis en het Stedelijk Museum. Ook de leukste uitgangscentra, zoals het Leidseplein en het Rembrandtplein, zijn goed bereikbaar. In de vele cafés en restaurants op deze pleinen is het altijd oergezellig. Je kunt machtig mooi gaan shoppen in de Kalverstraat of in de Bijenkorf. Dit beroemde warenhuis ligt direct tegenover het hotel! De Roode Leeuw is ook de naam van de bijbehorende brasserie. Op deze plek kun je genieten van heerlijke Nederlandse gerechten en een schitterend uitzicht op het bruisende Damrak. Voor het ontbijt kun je gebruik maken van een uitgebreid buffet of voor à la carte gaan. Het hotel heeft een lange historie die terug gaat tot in de 15e eeuw. In 1911 verrees het huidige pand en dat is nog steeds in bezit van de nazaten van de oprichters. Als je met de trein of de bus naar de stad komt, is het logeren in dit unieke hotel ideaal. Het ligt namelijk slechts 700 meter van het Centraal Station.

Hotelovernachtingen
dagen

Modern 4*-hotel op toplocatie aan de Damrak in Amsterdam

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Damrak 93-94,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Damrak 93-94, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 25 per dag.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Hoogtepunten

Body Worlds Amsterdam

Bezienswaardigheden
Damrak 66

In Body Worlds Amsterdam kunt u zo'n 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen bekijken.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Amsterdam

Steden
Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is uniek in haar soort. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden.

Sauna Deco

Spa en Wellness
Herengracht 115

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse luxe? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.

The Amsterdam Dungeon

Attractieparken
Rokin 78

The Amsterdam Dungeon gaat over de donkere geschiedenis van Amsterdam. Er worden diverse shows gespeeld. Binnen gaat u de kerkers in en kunt u deze shows beleven.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 25 per dag.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau