Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Uniek overnachten in een volkswagenbusje in het westen van Amsterdam

Hotel Not Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een Volkswagenbusje in een artistiek hotel in het westen van Amsterdam

Hotel Not Hotel ligt ten westen van het centrum van Amsterdam. Alle kamers in het hotel zijn uniek en hebben een eigen verhaal en karakter, bedacht door jonge ontwerpers. Je verblijft in een uniek Volkswagenbusje. Ontspannen doe je in de bar of in één van de gezellige zithoeken van het gebouw, waar je op een van de Chesterfields kunt neerploffen met iets te lezen uit de boekenkast. In de directe omgeving van het hotel vind je allerlei leuke (nieuwe) winkels, restaurants en cafés. Met de bus of de tram kom je in het centrum van de stad. Bezoek bijvoorbeeld het Van Gogh museum, lunch of dineer in de Foodhallen en ga vintage winkelen op de Haarlemmerdijk.

Stedentrips
dagen

Uniek overnachten in een volkswagenbusje in het westen van Amsterdam

Hotel Not Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: inclusief dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Verblijf in een artistiek hotel in Amsterdam
  • Uniek overnachten in een Volkswagen busje
  • Het bus- en tramstation zit op 300 meter van het hotel
  • Tip: bezoek Zaanse Schans of de de Foodhallen 'World of Food'
Wat is er te doen in de omgeving?

De wereldstad zal nooit gaan vervelen, ook al ben je er al 100 keer geweest. Bij ieder bezoek ontdek je wel iets nieuws. Bij uniek overnachten horen natuurlijk unieke activiteiten!

Lekker hoog in de A'DAM Toren
Wie houdt er nu niet van een geweldig uitzicht? Bij de A'DAM Toren zal je zeker je ogen gaan uitkijken. Met zijn 22 verdiepingen ver boven alles en iedereen, geniet jij van het beste uitzicht. Tip: in de toren kun je gezellig zitten bij de barretjes en in het restaurant.

Hét speelparadijs voor volwassenen
De TonTon Club is hét speelparadijs voor volwassenen. De club staat vol met arcades en binnen- en buitenspellen. Alles staat in het thema van zowel Japan en Amerika: drink de dronken Amerikaanse milkshakes en dans de sterren van de hemel met een lekkere snack. Alles is in TonTon-stijl!

Foto's schieten bij FOAM
Dol op fotografie? Dan is dit the place to be! Dit is zeker iets om van je bucketlist af te vinken. De tentoonstellingen veranderen regelmatig dus je ziet iedere keer wel iets nieuws. Van documentaires tot mode, en van hedendaags naar de historie. Mis het niet!

Hotel Not Hotel Amsterdam
Piri Reïsplein 34,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Piri Reïsplein 34, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Not Hotel ligt in de Borgerbuurt van Amsterdam. Op 300 meter van het hotel zit een tram- en bushalte, waardoor je snel en gemakkelijk in het centrum komt. Het hotel heeft een unieke stijl, vol met kunst. Het hele hotel lijkt op een grote woonkamer met overal comfortabele zitjes. Bij de bar kan je terecht voor heerlijke drankjes en in het restaurant 'Kevin Bacon' serveren ze Thaise gerechten. Hier kan je ook terecht voor het ontbijt en een lunch. Je verblijft in een unieke kamer. Je hebt hierin een queen size bed, gratis Wi-Fi en maakt gebruik van een gemeenschappelijke badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
Openbaar betaald straat parkeren
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Belangrijke informatie

Let op:
- Naast de vaste toeristenbelasting (7% per verblijf) wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt € 3,00 per persoon per nacht en dient ter plaatse te worden voldaan.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

Openbaar betaald straat parkeren

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00 - 23.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau