Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in het centrum van Leiden

Hotel Ibis Leiden Centre
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
61,31
totaal: 149,57 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
Heerlijk verblijf direct in het centrum van Leiden

Je vindt Hotel Ibis Leiden Centre in het eeuwenoude Leiden. Het ligt tegenover het centraal station, aan de rand van het centrum. Ideaal voor hotelgasten die de auto willen laten staan. De universiteit van Leiden, het LUMC ligt op ongeveer 6 minuten lopen van het hotel. Genieten van een hapje en een drankje? Dat kan in de hotelbar waar naast lekkere drankjes ook kleine maaltijden worden geserveerd. Iedere ochtend wordt in het restaurant een uitgebreid buffet klaargezet. Vlakbij het hotel bevindt zich openbare parkeergelegenheid, dit is tegen betaling. De kamers van Ibis Leiden Centre zijn voorzien van een laminaat vloer, telefoon, televisie, kluis, zitje, bureau, airconditioning en een badkamer met douche, toilet en föhn. Kom je met de trein dan wandel je in slechts in 1 minuut naar Ibis Leiden Centre. Vanuit het hotel loop je ook zo het karakteristieke centrum in met haar vele grachten en historische panden. Er zijn speciale stadswandelingen langs de vele bezienswaardigheden, zoals de Waag en de grote Pieterskerk. Leiden kent daarnaast een aantal gerenommeerde musea die het bezoeken absoluut waard zijn. Naturalis is een belangrijk natuurhistorisch museum en kent een uitgebreide collectie van onder andere fossielen en een skelet van een dinosaurus. Museum Volkenkunde is een aanrader en weet ook bij kinderen de belangstelling te trekken voor de wereldwijde cultuurhistorie. Leiden biedt, als echte universiteitsstad, veel winkels, restaurants en een levendig uitgaansleven. In de omgeving van Leiden is het aangenaam fietsen door de Bollenstreek en langs de kust.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in het centrum van Leiden

Hotel Ibis Leiden Centre
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Hotel Ibis Leiden Centre
Stationsplein 240-242,
Leiden, Nederland
Kaart
Stationsplein 240-242, Leiden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€14 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rijksmuseum voor Volkenkunde

Musea
Steenstraat 1

Maak een reis door Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, de poolgebieden en Oceanië. Bewonder de magische voorwerpen, schitterende sieraden.

Fitland Wellness Leiden

Spa en Wellness
Bargelaan 180

Geniet van het panoramische uitzicht terwijl je ontspant in de sauna. Ook kun je er een heerlijke behandeling reserveren voor de ultieme rustbeleving.

Stedelijk Molenmuseum de Valk

Musea
2E Binnenvestgracht 1

Een molen, heel normaal toch? Maar wat weet u eigenlijk van molens? Kom alles te weten in dit museum!

National Museum (Naturalis)

Musea
Pesthuislaan 7

Dit museum verzamelt, bewaard en bestudeerd dieren, planten en stenen. Tevens zijn er verschillende collecties en tentoonstellingen om te bezichtigen.

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

Rijksmuseum van Oudheden

Musea
Rapenburg 28

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie in leven. Bewonder de oude beschavingen uit o.a. Egypte, de Klassieke Wereld en Nederland in de prehistorie.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€14 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau