Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het centrum van Parijs incl. ontbijt

Grand Hotel Français
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
165,-
totaal: 370,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in het centrum van de wereldstad Parijs incl. ontbijt

Bewonder de Eiffeltoren, beklim de Arc de Triomphe en wandel over de Champs-Élysées. De stad van de liefde is één van de beste stedentrips in heel Europa en ook één van de meest bezochte steden wereldwijd. Sla de bekende restaurantjes over en eet als een echte Parijzenaar! Vroeg uit de veren om zo de allerbekendste plekjes in Parijs zonder drukte te kunnen bewonderen. Vergeet niet om de wat kleinere musea in te gaan, haal lekkere croissants bij de lokale 'boulangerie' en plan een picknicklunch in het park. Waan je door de schilderachtige, kleine straatjes, waar je verborgen boetieks tegen komt.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het centrum van Parijs incl. ontbijt

Grand Hotel Français
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf midden in het centrum
  • Je reist op eigen gelegenheid
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de verborgen tuin bij de Champs-Élysées
Tips!

Tijdens je verblijf in Parijs zal je verrast worden door alle bekende plekjes zoals o.a. de Eiffeltoren en de Notre Dame. Ook al is het de 5de keer dat jij je in deze wereldstad begeeft, je ziet altijd wel iets anders! Vind jij het ook zo fijn om van te voren al een beter beeld te krijgen van de plek waar je naartoe gaat? Of zie je het daar wel? Met onderstaande tips zal jij je in Parijs zeker gaan vermaken!

Wat is de beste manier om de stad te leren kennen?
Hoe kan je een stad nu beter zien dan lopend! De kleine, verborgen straatjes zijn echt niet met de metro te zien dus dit is dé manier om Parijs écht te verkennen. Een fiets of step huren is nu ook helemaal in! Op deze manier kom je razendsnel op jouw favoriete plekje. Tip: je kunt een fiets huren bij verschillende fietsverhuurbedrijven! Er zijn ook veel fietstours.

Lunchtijd!
's Middags is een Frans croissantje of crêpe heerlijk tijdens de lunch. Maar... hoe maak je het nou uniek? Juist ja! Door gezellig te gaan picknicken in het park. De Jardin du Luxembourg en Parc de Belleville zijn prachtige plekjes waar jij kunt genieten van veel rust en een schilderachtige omgeving.

Slenter 's avonds rond
Overal waar je kijkt zie je gebouwen, monumenten en pleinen die worden versierd met prachtige lichten. 's Avonds is het stiller dan overdag en dat merk je direct wanneer jij op straat loopt. Tip: bezoek (op woensdag- of vrijdagavond) tijdens je wandeling Le Louvre, één van de meest bekende musea ter wereld.

Grand Hotel Français
223, Boulevard Voltaire,
Parijs, Frankrijk
Kaart
223, Boulevard Voltaire, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het designhotel Grand Hotel Français ligt middenin het centrum van Parijs, op loopafstand van vele belangrijke bezienswaardigheden. Geniet van een drankje aan de bar of bestel een traditioneel Frans gerecht in één van de nabijgelegen restaurants. Via de lift kom je op de verdieping van jouw stijlvolle hotelkamer en maak je gebruik van de flatscreen-tv, bewonder je het uitzicht door het raam en kun je je opfrissen in de badkamer. De hotelkamers zijn rookvrij, hebben koffie- en theefaciliteiten beschikbaar en zijn voorzien van gratis WiFi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Er is geen eigen parkeergelegenheid bij het hotel
Parkeerkosten
Voor openbaar parkeren gelden parkeerkosten
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Notre-Dame de Paris

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Rue Du Cloître Notre Dame 14

De Notre-Dame is een schitterend bouwwerk van bijzondere schoonheid en zeer zeker een hoogtepunt in de Franse bouwkunst. De eerste steen werd door paus Alexander III gelegd.

Meerdaagse metrokaart in Parijs

Steden, Tours & activiteiten
-

Van de Arc de Triomphe naar de Notre-Dame en van de Eiffeltoren naar Galleries Lafayette. Met de metro ben je overal in een handomdraai. Koop niet per keer een ticket, maar ga voor één of meerdere dagen.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Er is geen eigen parkeergelegenheid bij het hotel

Parkeerkosten

Voor openbaar parkeren gelden parkeerkosten

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau