Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
All-inclusive
dagen

NERGENS GOEDKOPER ⚡ Midden in de natuur met uitzicht op de Ardèche o.b.v. all-inclusive

SOWELL HÔTELS Ardèche
Grospierres, Ardèche, Frankrijk bekijk op kaart
NERGENS GOEDKOPER ⚡ Geniet 4, 6, 8, 11 of 15 dagen all-inclusive midden in de natuur met uitzicht op de Ardèche en gelegen tussen Cevennen en de Provence

Midden in de natuur vind je Sowell Hotel Ardèche met een verbluffend uitzicht over de Ardèche. De diverse binnen- en buitenactiviteiten en de kidsclubs zorgen ervoor dat niemand zich hier verveelt. Je vermaakt je ook zeker in een van de zwembaden die het hotel rijk is en vergeet zeker de wildwaterbaan niet. Een dagje eropuit? Breng een bezoek aan het authentieke dorpje Grospierres op ongeveer 4 kilometer afstand. Of de historische plaats Ruoms op ongeveer 10 kilometer afstand waar je oude stadsmuren en verdedigingstorens kunt bewonderen. Bezoek ook de bezienswaardigheden in Montélimar.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 27 augustus!

WEGENS SUCCES VERLENGD!

All-inclusive
dagen

NERGENS GOEDKOPER ⚡ Midden in de natuur met uitzicht op de Ardèche o.b.v. all-inclusive

SOWELL HÔTELS Ardèche
Grospierres, Ardèche, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (tot 13.00 uur)
  • Dagelijks gevarieerde lunchbox to go
  • Dagelijks een zoete middagsnack met koffie en thee
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt drankjes zoals frisdrank, sap, wijn, bier en warme dranken (10.00 – 22.00 uur)
  • Selectie van alcoholische dranken (12.00 – 13.30 uur & 18.30 – 22.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Montélimar
Leuke tips in de omgeving

De waterbron van Font Vive
De waterbron van Font Vive is een natuurlijke bron die zich bevindt in de nabijheid van Grospierres op ongeveer 2 km van het dorp, in het departement van de Ardèche in de regio Rhône-Alpes Auvergne. De waterbron maakt deel uit van een prachtige natuurlijke omgeving, het is dan ook gelegen aan een pad dat alleen te voet te bereiken is. een ideale plek om helemaal tot rust te komen en één te zijn met de natuur.

Kanoën en kajakken in de Ardeche
Voor velen is een kano- of kajaktocht door de Ardèche een onvergetelijke ervaring. Met keuze uit diverse lengtes kun je zelf bepalen hoelang en hoever je wilt gaan. Veel toeristen zien de Ardèche van boven, zoals de Pont d’Arc op ontelbaar veel foto’s is te vinden, maar veel minder mensen hebben het spectaculaire natuurschoon voorbij zien trekken vanaf het water. Als je naar de Ardèche gaat, is het bijna een must om het een keer te hebben meegemaakt.

SOWELL HÔTELS Ardèche
Domaine du, Rouret,
Grospierres, Frankrijk
Kaart
Domaine du, Rouret, Grospierres, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Sowell Hotels Ardèche is schitterend gelegen in de buurt van Grospierres tussen de Cevennen en de Provence en biedt een verbluffend uitzicht op de uitlopers van de bergen van de Ardèche. Dit hotel met zowel 2 persoonskamers als familiekamers tot 6 personen, voorzien van airco, ligt op het vakantiedomein Le Rouret. Je verblijft hier op basis van all-inclusive. Verder heb je toegang tot de zwembaden, waarvan één met wildwaterrivier. Kortom alles voor een geslaagd verblijf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Arles

Steden
Arles

Het door de Grieken gestichte Arles aan de voet van Les Alpilles werd door de Romeinen verder uitgebouwd tot een klein ‘Rome’. Er zijn verschillende bezienswaardigheden.

Les Plaisirs Gourmets

Eten en drinken
Place De La Fontaine

Fijnproevers worden bijzonder warm onthaald in Les Plaisirs Gourmets. Zij kunnen hier terecht voor lokale biersoorten, koekjes en andere regionale producten.

Aix en Provence

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
3 Rue Des Cordeliers

Aix en Provence is een levendige studentenstad en tevens zeer geliefd bij de Fransen. Dagelijks is er in het historische centrum een Provencaalse markt op het prachtige plein.

Le Panier

Wijken
Le Panier

De vele gangsterfilms die in de smalle steegjes van het oude kwartier Le Panier zijn gedraaid, hebben het imago van de stad geen goed gedaan. Maar dit is niet het rauwe Marseille. Het is veel gevaarlijker in de noordelijke betonwijken, de cités waar kleine Zinedine Zidanes opgroeien. Le panier is nu een levendige wijk met smalle sfeervolle straatjes.

Le Vieux Port

Bezienswaardigheden
Le Vieux Port

Le Vieux Port is tegenwoordig een jachthaven, met aan weerszijden van de havenmond de eeuwenoude forten die de grandeur van weleer markeren. De oude haven vormt het epicentrum van alle toeristische activiteit en ondanks talloze restaurantjes, terrassen, winkeltjes en hotels is het er aangenaam rustig.

Marseille

Steden, Eten en drinken, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur, Musea
17 Square Belsunce

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk. Bezoek de Notre Dame de la Garde, Vieux-Port, de Basilique le Sacré-Coeur of Longchamp Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

7:00 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.42 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau