Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Authentiek hotel in Volendam incl. ontbijt

Hotel Spaander, een BW Signature Collection Hotel by Best Western
Volendam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen in een authentiek hotel aan het Markermeer in Volendam incl. ontbijt

Je verblijft in art Hotel Spaander, een BW Signature Collection Hotel by Best Western dat pal aan de oever van het Markermeer gelegen is. Hotel Spaander, een BW Signature Collection Hotel by Best Western bestaat al meer dan 140 jaar en er is zelfs nog een kamer uit 1881 welke in authentieke staat is gehouden! De Herberg is monumentaal en de Captains Room is de voormalige woonkamer van de familie Spaander. Meer dan 1400 kunstwerken hangen in het hotel wat een bezoek aan het hotel al een hele belevenis maakt. Vanuit het hotel kun je verschillende fiets- en wandelroutes afleggen in de omgeving of langs het Markermeer en IJsselmeer en genieten van de rust en de natuur. Maar er zijn natuurlijk ook tal van andere uitjes mogelijk in de omgeving. Wat dacht je van een dagje winkelen in onze hoofdstad Amsterdam of een bezoek aan de plaatsen Edam, Monnickendam en Marken?

Steden dichtbij
dagen

Authentiek hotel in Volendam incl. ontbijt

Hotel Spaander, een BW Signature Collection Hotel by Best Western
Volendam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel bestaat al meer dan 140 jaar en er is zelfs nog een kamer uit 1881!
  • Binnen een half uur in Amsterdam
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de vissersplaatsjes Volendam, Marken of Edam
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Tip voor tijdens je verblijf

Maak een boottocht naar het fraaie Marken
Ontdek het fraaie schiereiland Marken. Het schitterende oude dorpje is zeker een bezoek waard! Niet ver van Volendam gelegen, ligt het schiereiland, met de Volendam-Marken Express vaar je in een half uurtje naar Marken. Een heerlijke tocht! Struin door de pittoreske, oude straatjes en de mooie haven. Breng een bezoek aan het kijkhuisje van Sijtje Boes en ontdek de typische inrichting van Marken in 1940.

Dwaal door je oude straatjes van Volendam!
Wil je Volendam echt leren kennen? Dwaal dan rond door de oude straatjes van het Doolhof en de Oude Kom. Bewonder oude straatjes en authentieke huisjes die zo typisch zijn voor de vissersdorpjes rondom het IJsselmeer. Niet voor niets hebben deze buurtjes al sinds 1880 een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kunstenaars.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Spaander, een BW Signature Collection Hotel by Best Western
Haven 15-19,
Volendam, Nederland
Kaart
Haven 15-19, Volendam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Spaander, een BW Signature Collection Hotel by Best Western beschikt over 78 kamers waarvan sommige kamers uitzicht op het Markermeer of de beroemde Dijk van Volendam hebben. Alle kamers zijn voorzien van een radio, televisie, telefoon en een moderne badkamer met een bad/douche en toilet. In de sfeervolle hotel lounge kun je terecht om onder het genot van een drankje even lekker te ontspannen of gezellig bij te praten. Daarnaast beschikt het hotel over een wellness center met verwarmd zwembad, sauna en Turks bad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per 24 uur
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Foto Zwarthoed

Bezienswaardigheden, Cultuur
Haven 5

Langs de Dijk in Volendam zijn er diverse fotografiestudio's te vinden waar u op de foto kunt in traditionele klederdracht. Een bekende studio is Foto Zwarthoed tegenover hotel Spaander.

Volendam

Steden
Volendam

Volendam behoort tot de mooiste dorpjes van Nederland. Loop over de Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes. Het is een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd. Niet voor niets een dorp dat werd bezongen als de parel van de Zuiderzee.

De Dijk Volendam

Bezienswaardigheden, Wijken
Haven

De Dijk is het hart van Volendam en loopt langs het water. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en vindt u de visafslag. Het is het inmiddels een Rijksmonument.

Palingsoundmuseum Volendam

Cultuur, Musea
Slobbeland 19

In het Palingsoundmuseum in Volendam wordt 100 jaar Volendammer muziekontwikkeling in beeld gebracht. Hier ontdekt u waarom Volendammers zo muzikaal en succesvol zijn.

Edam

Steden
Nieuwe Haven

Edam is een stadje uit de 12e eeuw. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten.

Monnickendam

Steden
Kerkstraat

Monnickendam ligt aan de Gouwzee en heeft een beschermd stadsgezicht met veel historische huizen uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau