Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

LAST MINUTE KNALLER! ⚡ Met het hele gezin op een vakantiepark aan de Franse kust

Village Pierre & Vacances Belle Dune
Fort-Mahon-Plage, Somme, Frankrijk bekijk op kaart
5-, 8-, of 15-daagse zonvakantie op een vakantiepark en geniet aan de Franse kust

In een prachtige natuurlijke omgeving, tussen zandduinen en de bossen ligt het ruim opgezette vakantiepark Belle Dune. Voor jong en oud is er altijd iets te doen! Kajakken op het meer, paardrijden, strandzeilen of een potje golven? Het kan allemaal! Met de kleintjes breng je een bezoek aan de kinderboerderij en worden er leuke activiteiten georganiseerd bij de kidsclub. Volop genieten van zon, zee en strand? Met een paar minuten lopen ben je al op het strand. Wanneer je er een dag op uit wilt, breng dan een bezoek aan de baai van Somme. Een paradijs voor fijnproevers en natuurliefhebbers of bezoek het leuke plaatsje Amiens en ontdek de drijvende tuinen en de kathedraal.

Autovakanties
dagen

LAST MINUTE KNALLER! ⚡ Met het hele gezin op een vakantiepark aan de Franse kust

Village Pierre & Vacances Belle Dune
Fort-Mahon-Plage, Somme, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf op een eco-autovrij vakantiepark
  • Inclusief schoonmaakkit, bedlinnen en handdoeken
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Park gelegen dicht bij de baai van de Somme
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: maak een rit met de stoomtrein!
Leuke tips in de omgeving

Ga het water op!
Laat je mee voeren met de wind aan de Franse kust in Fort-Mahon-Plage. Je kunt lekker wandelen, duiken en meer watersportactiviteiten uitoefenen zoals o.a. zeilen, windsurfen en speedsailen. Alles is mogelijk, geniet op het water of op het strand.

Lekker wandelen in de omgeving
Volg het pad van Royon om de kustlijn te ontdekken. Dit is een wandelroute van maar liefst 4 kilometer. Het is dé perfecte mogelijkheid om de lokale flora en fauna te ontdekken. Daarnaast kun je elkaar ook uitdagen bij de 18-holes golfbaan.

Weer helemaal opladen
Maak je ook klaar voor een dagje in de Baie de Somme, hier leven ongeveer meer dan 400 vogelsoorten. Het is een natuurlijke schatkist met twee pittoreske dorpjes. Ontdek de ruwe natuur te voet of met de fiets om even te ontsnappen aan alle drukte. Je kunt hier weer helemaal opladen.

Let op:
De Aquaclub is gesloten!

Village Pierre & Vacances Belle Dune
Prom. du Marquenterre,
Fort-Mahon-Plage, Frankrijk
Kaart
Prom. du Marquenterre, Fort-Mahon-Plage, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark Village Pierre & Vacances Belle Dune is een ruim opgezet park en ligt in een rustige omgeving. Het vakantiepark is geheel autovrij en bestaat uit 6 wijken met appartementen en huizen. De appartementen zijn voorzien woonkamer met flatscreen-tv, zithoek, open keuken van alle gemakken voorzien. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt het appartement over een slaapkamer en een balkon. Voor de kinderen is er van alles te doen! Er worden leuke activiteiten georganiseerd, de kleintjes kunnen spelen in de speeltuin en tieners kunnen terecht in de SpOt, de ontmoetingsplek voor jongeren. Verder is het vakantiepark voorzien van restaurant, golfbaan Belle Dune en een prachtig meer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Aqualud

Attractieparken
Boulevard Thierry Sabine

Aqualud is het grootste subtropisch zwemparadijs van Noord-Frankrijk. Aqualud is een waterpark waar glijbanen zich al kronkelend een weg banen naar kolkende zwembaden.

Le Touquet

Steden
Le Touquet

Le Touquet is een zeer bekende en mondaine badplaats in Pas-de-Calais. Het wordt ook wel eens Paris-Plage genoemd, omdat veel Parijzenaren in het weekend naar deze kustplaats komen.

Citadelle of Montreuil

Bezienswaardigheden
Rue Carnot

De citadel werd gebouwd in de 16e eeuw. Voor de bouw werden fundamenten gebruikt van een voormalig koninklijk kasteel uit de 13e eeuw. De citadel is geopend voor bezoekers.

Cavée Saint-Firmin

Bezienswaardigheden
Cavée Saint-Firmin

Deze hellende straat werd de laatste jaren gerenoveerd, want veel huizen begonnen te vervallen. Deze straat was ooit het filmdecor voor de eerste verfilming van 'Les Misérables' (1925).

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen voor aankomst betaald te worden.

  • Borg € 200,00
  • Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
De Aquaclub is gesloten!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 11.04 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau