Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL! ⚡️ 3 dagen in een 4*-hotel in de Achterhoek incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof
Winterswijk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  voor p.p.
89,-
totaal: 209,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 12 aankomstdagen beschikbaar!
FLASHDEAL! ⚡️ Verblijf 3 dagen in een 4*-hotel in de Achterhoek incl. diner

In het oosten van de Achterhoek, aan de rand van Winterswijk, ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Het hotel is omgeven door prachtige natuur waar je eindeloos kunt fietsen en wandelen. De directe omgeving bestaat uit een prachtig gebied met houtwallen en coulissen, afgewisseld met Saksische boerderijen, authentieke molens, Scholte boerderijen en wijngaarden. De omgeving biedt de bezoeker nog volop de mogelijkheid te genieten van de rust en ruimte. Uniek voor deze regio zijn de wijngaarden die zeker een bezoekje waard zijn. Laat je hier rondleiden en proef een heerlijk glaasje wijn. Bovendien ben je vanaf Hotel Frerikshof binnen no time in Duitsland.

Let op: deze doel is boekbaar t/m 30 april!

Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL! ⚡️ 3 dagen in een 4*-hotel in de Achterhoek incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof
Winterswijk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht (op de dag van aankomst)
  • Gebruik van het verwarmde binnenzwembad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Vrij gebruik van de parkeerplaatsen bij het hotel
  • Tip: bezoek Groenlo of Bredevoort
De leukste tips in de omgeving

De Mondriaan Route
Winterswijk, de plaats waar de bekende schilder Piet Mondriaan het grootste deel van zijn jeugd doorbracht. Tijdens deze wandeltocht van ca. 2,5 km kom je langs 7 plekken om te bezoeken.

Wijngaard De Reeborghesch
Wijngaard De Reeborghesch plantte haar eerste druiven in 2003. Nederlandse wijnen kunnen tegenwoordig prima de concurrentie aan met de bekende buitenlandse. Druivenrassen Johanniter, Solaris en Regent gedijen goed op de koude grond. De wijngaard is 1,2 hectare en ligt prachtig tussen wallen met bosjes en boomgroepen en heldere vijvers met waterlelies. Proef van de heerlijke kwaliteitswijnen die al diverse nationale en internationale prijzen in de wacht sleepten! In de wijnkelder ligt voldoende voorraad! Wijnbouwer Henk Marmelstein organiseert rondleidingen met aansluitend een wijnproeverij.

Natuurgebied Keunenhuis
Landgoed Het Keunenhuis en het omringende moerasbos Bekendelle vormen een schakel in het netwerk van natuurgebieden. Natuurmonumenten zorgt ervoor dat de eenheid van het landgoed blijft voortbestaan. Het landgoed omvat een authentieke Achterhoekse boerderij, daglonershuisjes en een waterput, akkers, wei- en hooilanden en nog veel meer. Struin ongestoord door het gebied en geniet van de Achterhoekse natuur. Honden zijn ook welkom, mits aangelijnd. Restaurant Berenschot’s Watermolen is een horecagelegenheid in dit gebied.

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof
Frerikshof 2,
Winterswijk, Nederland
Kaart
Frerikshof 2, Winterswijk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof biedt talloze activiteiten aan, zodat je je geen moment hoeft te vervelen. Je kunt heerlijk dineren in het à la carte restaurant of een drankje drinken in de brasserie, de bar of op het terras. Uiteraard heeft het hotel ook activiteiten waarbij je iets actiever kunt zijn, zoals de bowlingbaan en jeu-de-boules. Wilt je even optimaal ontspannen? Maak dan gebruik van het verwarmde binnenzwembad of de privésauna. De standaard tweepersoonskamers zijn eenvoudig ingericht met twee eenpersoonsbedden, een flatscreen-tv, telefoon, fauteuil, bureau met stoel en kledingkast. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche in bad, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Wijngaard Hesselink

Wijngaard / bierbrouwerij
Vredenseweg 168

Wijngaard Hesselink is een mooie wijngaard verscholen in het groen van het mooie Winterswijk. Om alles te ontdekken over de wijngaard is een rondleiding aan te bevelen.

Steengroeve Winterswijk

Bezienswaardigheden
Steengroeveweg 50

Natuurliefhebbers, geïnteresseerden in geologie, mineralen en fossielen kunnen in de Steengroeve Winterswijk volledig aan hun trekken komen.

Zwillbrocker Venn

Natuur & Parken
Zwillbrocker Venn

Net over de grens ligt in Duitsland het Zwillbrocker Venn. De plas is ontstaan door het steken van turf. Het gebied bevat zowel bos als moeras. Het meest opvallend aan dit gebied zijn de flamingo's die er regelmatig verblijven.

Bredevoort Boekenstad

Steden
Bredevoort

Sinds 27 augustus 1993 is Bredevoort de Nationale Boekenstad. In het historische centrum hebben zich meerdere antiquariaten gevestigd. In de antiquariaten kun je terecht voor een groot aanbod aan antiquarische boeken, 2e-hands boeken en boeken die niet meer gedrukt worden.

Vestingstadje Groenlo

Steden
Groenlo

Grolle, zoals de stad Groenlo vroeger heette, kent een roemruchte historie. Vele keren is er om de strategisch belangrijke stad gevochten. Groenlo ademt, als bakermat van Grolsch bier, een bourgondische sfeer van gastvrijheid en vertier.

Oude Helenakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Landstraat 22

De Oude Helenakerk is een gotische kerk in Aalten, bewonder het prachtige orgel of één van de vele mooie muurschilderingen.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau