Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

4*-hotel in hartje Luxemburg incl. ontbijt

Grand Hôtel Cravat
Luxemburg, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in een 4*-hotel in het hart van Luxemburg incl. ontbijt en welkomstdrankje

Verken de prachtige stad Luxemburg. Je hebt hier de harmonieuze ontmoeting van vele culturen en talen op zo'n klein oppervlakte. Hier kun je werkelijk alles vinden; architectuur, musea, theaters, een historisch centrum, UNESCO werelderfgoed en gastronomie. Het hotel is gelegen op slechts enkele minuten lopen van de belangrijkste winkelstraten en het historische centrum. Ga hier op zoek naar de verschillende musea en talloze restaurants en bars om de vele culturen te leren kennen! Luxemburg is naast Brussel en Straasburg één van de 3 steden waar de belangrijkste Europese instellingen gevestigd zijn. Hier bevinden zich o.a. het secretariaat van het EU parlement en de Europese Investeringsbank.

Stedentrips
dagen

4*-hotel in hartje Luxemburg incl. ontbijt

Grand Hôtel Cravat
Luxemburg, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje in de bar Le Trianon
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op loopafstand van het historische centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Kazematten van Bock
Leuke tips in de omgeving

Kazematten van Bock
De Kazematten zijn onderdeel van ondergrondse gangenstelsels die deel uit maakten van de verdedigingsgordel rond de stad. Sommige stelsels dateren zelfs uit de 17de eeuw. De gordel was van oorsprong 23 kilometer lang en is tot 1867 gebruikt. Nu is er nog 17 kilometer over waarvan een deel toegankelijk is via de Casemates de Bock en de Pétrusse.

MUDAM (Musée d’Art Moderne Grand-Duc Jean)
Het museum is ontworpen door Leoh Ming Pei, dit is ook de beroemde ontwerper van de glazen piramide van 't Louvre. MUDAM is gebouwd tegen de overblijfselen van Fort Thüngen. Er is veel lichtval door de grote glaspartijen en geeft daardoor samen met het zonlicht verschillende kleurnuances aan het kalksteen.

Abdij van Neumünster
De Abdij werd opgericht in 1606 nadat in 1542 oude gebouwen waren vernield. De abdij dient tegenwoordig als cultureel centrum en er zijn een aantal instituten in gehuisvest. Maar tot 1980 was het eerst een gevangenis. Toen Luxemburg onafhankelijk werd beschikte het niet over een eigen gevangenis en diende de abdij op dat moment als gevangenis van de onafhankelijke stad.

Grand Hôtel Cravat
29 bd F-D Roosevelt,
Luxemburg, Luxemburg
Kaart
29 bd F-D Roosevelt, Luxemburg, Luxemburg
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Grand Hotel Cravat ligt in het hart van de stad Luxemburg. Alle kamers zijn standaard voorzien van een minibar, televisie, kluisje en eigen badkamer met bad en/of douche, föhn, badjas en toilet. Bij de eigen bar van het hotel; American Bar Le Trianon kun je genieten van een drankje. Bij Brasserie La Taverne kun je terecht voor lokale en Franse gerechten. Je kunt de dag beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Luxemburg-stad

Bezienswaardigheden, Steden
Pl. D'armes 6-12

Luxemburg-stad is een relatief kleine stad, maar één van de rijkste steden van Europa door haar belangrijke status in de internationale bankenwereld.

Grand Ducal Palace

Bezienswaardigheden
32 Rue De L'eau

Het mooie paleis in het zuiden van Luxemburg is de officiële residentie van de Groothertog van Luxemburg. Dit gebouw werd in 1572 in gebruik genomen als stadhuis.

Kazematten van Luxemburg

Bezienswaardigheden
10 Montée De Clausen

De Kazemat van Luxemburg is een soort militaire kazerne voor verdedigingswerk en schuilplaats. Ongeveer 17 km is er over gebleven en opgenomen door de UNESCO lijst van wereldcultuur.

Het dal van de zeven kastelen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
De Eisch

In het dal van de Eisch staan zeven kastelen. De kastelen variëren van 13e-eeuwse ruïnes tot 17e-eeuwse kastelen. Het dal is bereikbaar met de auto, de fiets of te voet.

Vlindertuin

Natuur & Parken
Grevenmacher

In Grevenmacher bevindt zich de vlindertuin. Het is een tropische tuin met honderden exotische vlinders.

Esch-sur-Sûre

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
10 Rue De La Poste

Esch-sur-Sûre is omgeven door bergen en schilderachtig gelegen aan het meanderende riviertje de Sûre. De stuwdam van Esch-sur-Sûre zorgt er voor dat de Sûre een paradijs is voor watersporters.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau