beoordeling Amrâth Hotel DuCasque - Maastricht

Hier geven onze gasten hun beoordeling over het verblijf in Amrâth Hotel DuCasque. Meer informatie.
Amrâth Hotel DuCasque 7.5 10
196
beoordelingen
196
Kwaliteit kamer
7.0
Hotel algemeen
7.9
Service
8.1
Kwaliteit ontbijt
7.2
Prijs/kwaliteit
7.3
Toon beoordeling van:
Alle beoordelingen
196
78% van de gasten raadt Amrâth Hotel DuCasque aan
Toon beoordelingen:
Sorteer op:
Amrâth Hotel DuCasque:
beoordelingen tips
10 juli 2014
Beoordeling van T. de V. | S. | Stel (50+)
review cijfer
7.3 10
Kwaliteit kamer
6.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
6.5
7 juli 2014
Beoordeling van H.F.A. van den Akker-Munier | 's-Gravenhage | Stel (50+)
review cijfer
8.4 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.3
Kwaliteit ontbijt
9.0
3 juli 2014
Beoordeling van m. | cuijk | Stel (50-)
review cijfer
8.3 10
Kwaliteit kamer
7.9
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.6
Kwaliteit ontbijt
8.0
Mooi hotel, aan de zijstraat van het vrijthof. Het hotel is afgelopen maart gerenoveerd en het ziet er nu erg mooi uit. De kamers zijn klein, maar ik vond dat prima! De badkamer erg mooi en nieuw. Goede service in het hotel, het ontbijt was lekker en best uitgebreidt. Dus wij hebben een top overnachting gehad.

2 juli 2014
Beoordeling van Peter | Delft | Stel (50+)
review cijfer
8.2 10
Kwaliteit kamer
7.2
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
8.0
18 mei 2014
Beoordeling van K. | Almelo | Stel (50-)
review cijfer
6.7 10
Kwaliteit kamer
6.9
Service
6.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
8.4
Kwaliteit ontbijt
4.0
Leuke dagen in Maastricht gehad, zeer goede locatie. Alleen als je binnen komt staat er een héél zielig tafeltje als zijnde receptie. Geen goede ontvangst in die zin. De kamer is wel netjes gerenoveerd. Maar dan kom je s morgens aan het ontbijt en dan valt het weer enorm tegen. Voor het bedrag dat je per nacht betaald mag je toch iets meer krijgen. Het was netjes, maar erg minimaal. Geen verse jus, weinig keuze in brood, alleen duitse broodjes, geen verse yochurt en geen zoete broodjes. Of als je dan alleen boterhammen hebt, doe dan een tosti apparaat erbij...

5 mei 2014
Beoordeling van NN | Nunspeet | Stel (50+)
review cijfer
7.8 10
Kwaliteit kamer
6.6
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
9.0
13 april 2014
Beoordeling van Saskia | Rotterdam | Stel (50-)
review cijfer
5.3 10
Kwaliteit kamer
4.6
Service
6.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
6.1
Kwaliteit ontbijt
4.0
De kamer was gerenoveerd en dat zag er goed uit, maar het blijven kleine kamers. De kamer was stoffig. De nieuwe badkamer was niet praktisch en klein. Er was weinig plek voor je spulletjes en de douche temperatuurkraan zat verkeerd om gemonteerd. Ook was het douchescherm te kort waardoor de vloer nat werd. Het ontbijtassortiment was het net niet. Het was veel te druk in de kleine zaal en het meisje in de bediening kon het niet alleen aan. Kortom we hadden het gevoel dat we te weinig voor ons geld hadden gekregen.

29 december 2013
Beoordeling van K | Bodegraven | Stel (50-)
review cijfer
7.4 10
Kwaliteit kamer
6.5
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Twee nachten verbleven in Hotel Ducasque in Maastricht. Onwijs leuke tijd gehad rond de kerst. Vanuit de ontbijtzaal een geweldig uitzicht op het Vrijthof en je zit overal dichtbij. Het hotel is aan renovatie toe, maar dit gaat binnenkort ook gebeuren. Ik zou er zeker teruggaan.

29 december 2013
Beoordeling van kerseboom | Elst | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
6.8 10
Kwaliteit kamer
5.9
Service
6.5
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.8
Kwaliteit ontbijt
8.0
22 december 2013
Beoordeling van Robert en Daniëlle | Hellevoetsluis | Stel (50-)
review cijfer
7.6 10
Kwaliteit kamer
7.1
Service
7.5
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Toon beoordelingen:
De beoordelingen over Amrâth Hotel DuCasque zijn persoonlijke ervaringen van onze gasten. Wij behouden ons het recht voor om een beoordeling over Amrâth Hotel DuCasque die schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevat niet te plaatsen.