beoordeling Hotel Aquadelta - Bruinisse

Hier geven onze gasten hun beoordeling over het verblijf in Hotel Aquadelta. Meer informatie.
Hotel Aquadelta 7.6 10
479
beoordelingen
479
Kwaliteit kamer
7.7
Hotel algemeen
7.8
Service
7.6
Kwaliteit ontbijt
7.1
Prijs/kwaliteit
6.9
Toon beoordeling van:
Alle beoordelingen
479
61% van de gasten raadt Hotel Aquadelta aan
Toon beoordelingen:
Sorteer op:
Hotel Aquadelta:
beoordelingen tips
20 juli 2014
Beoordeling van Frissen | Maastricht | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
8.1 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
16 juli 2014
Beoordeling van Kimberley V. | Putte-België | Ouders met kinderen
review cijfer
6.1 10
Kwaliteit kamer
5.6
Service
5.7
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
7.4
Kwaliteit ontbijt
6.5
Wij hadden de hotelkamer plus. Wij vroegen ons ter plaatse af wat je zou krijgen als je de gewone hotelkamer neemt, aangezien onze plus-kamer al beneden alle peil lag. Van kamer moeten wisselen aangezien de eerste kamer één en al sigarettenrook was. Babybedje was op onze kamer gedropt, zonder het zelfs maar open te plooien. Geen lakentjes, niets. Heel erg als je weet dat ze wel een supplement vragen voor een babybedje. Personeel absoluut niet vriendelijk. Ik de supermarkt kijken ze je bijna buiten. Kamer boven ons tot 2u snachts ruzie aan het maken, roepen en tieren, met dingen gooien. Na melding bij de nachtwaker is dit opgelost. Zwembad te klein voor zo een domein. Alles tussen 20u en 21u gesloten, valt niets meer te beleven. Kamer heel ouderwets met tapijt en vieze bruine badkamer. Bubbelbad stond er idd wel maar was niet echt gezellig om er daar in te gaan liggen. Ontbijt heel pover. Wij hadden dik 200€ betaald voor 2 nachten. Véél te veel, is het absoluut niet waard.

Tip: De haven over de dijk is mooi. Ook Zierikzee is echt de moeite, daar kan je ook echt heel erg lekkere mosselen eten.
13 juli 2014
Beoordeling van Vrolijke Limburgers | Brunssum | Stel (50-)
review cijfer
7.5 10
Kwaliteit kamer
7.5
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.3
Kwaliteit ontbijt
6.5
6 juli 2014
Beoordeling van Henny | Rotterdam | Stel (50+)
review cijfer
7.2 10
Kwaliteit kamer
7.2
Service
7.5
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.2
Kwaliteit ontbijt
6.5
Hotel is voldoend. Personeel aardig. Ontbijt mag iets luxer

6 juli 2014
Beoordeling van JST | Houten | Stel (50-)
review cijfer
6.3 10
Kwaliteit kamer
5.6
Service
7.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
7.1
Kwaliteit ontbijt
6.5
Het is een zeer mooi park, goed bereikbaar en netjes onderhouden. De hotelkamer was zeer teleurstellend. In tegenstelling tot wat de foto's doen vermoeden was de staat zeer gedateerd, er waren twee losse doorgelegen boxsprings (niet één groot bed zoals op de foto's) en de badkamer was ronduit oud, klein en ik snap dat er geen foto's van op de site staan, want een jaren 70 bruine badkamer is geen reclame.

28 juni 2014
Beoordeling van A.P. | Gorinchem | Stel (50-)
review cijfer
7.1 10
Kwaliteit kamer
7.1
Service
6.5
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.7
Kwaliteit ontbijt
6.5
19 juni 2014
Beoordeling van Ouden | Leerdam | Stel (50-)
review cijfer
7.7 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.4
Kwaliteit ontbijt
6.5
18 juni 2014
Beoordeling van simons jp | de haan belgie | Stel (50+)
review cijfer
7.3 10
Kwaliteit kamer
6.9
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
alles zou zo veel beter zijn door meer ervaren personeel(geen liefde voor het vak)en ook het onderhoud van het park zelf(verf die afschilferd en veel onkruid op wandelwegen slordig zicht

Tip: buiten de jachthaven en een klein museum is er niets in de nabijheid uitwijken naar zierikzee en andere tiental kilometers verder
11 juni 2014
Beoordeling van kanen | valkenswaard | Stel (50+)
review cijfer
7.7 10
Kwaliteit kamer
7.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.7
Kwaliteit ontbijt
8.0
9 juni 2014
Beoordeling van Jan | Tilburg | Stel (50+)
review cijfer
7.9 10
Kwaliteit kamer
8.5
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.4
Kwaliteit ontbijt
6.5
Keukentje met koelkast aanwezig ook een fijn balkonnetje, jammer genoeg geen airco, ontbijt vonden wij maar matig.

Tip: Lekker gegeten bij het Kombuis in Bruinisse.
Toon beoordelingen:
De beoordelingen over Hotel Aquadelta zijn persoonlijke ervaringen van onze gasten. Wij behouden ons het recht voor om een beoordeling over Hotel Aquadelta die schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevat niet te plaatsen.