beoordeling Hotel Aquadelta - Bruinisse

Hier geven onze gasten hun beoordeling over het verblijf in Hotel Aquadelta. Meer informatie.
Hotel Aquadelta 7.5 10
89
beoordelingen
89
Kwaliteit kamer
7.6
Hotel algemeen
7.6
Service
7.4
Kwaliteit ontbijt
7.2
Prijs/kwaliteit
6.7
Toon beoordeling van:
Alle beoordelingen
89
54% van de gasten raadt Hotel Aquadelta aan
Toon beoordelingen:
Sorteer op:
Hotel Aquadelta:
beoordelingen tips
21 augustus 2014
Beoordeling van C.A.C. van den Berg | Rotterdam | Stel (50+)
review cijfer
7.1 10
Kwaliteit kamer
7.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
6.5
Kwaliteit ontbijt
6.5
3 augustus 2014
Beoordeling van Anoniem | Zuid-Holland | Ouders met kinderen
review cijfer
7.6 10
Kwaliteit kamer
7.6
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.7
Kwaliteit ontbijt
6.5
Leuk hotel, al is het wat gedateerd. Voor ons is hygiëne belangrijker dan een moderne inrichting, en het was schoon. Jammer dat we van te voren niet wisten dat er in onze kamer een keuken en woonkamer bleek te zijn: dan hadden we zelf wat eten mee kunnen brengen. Badkamer '70/'80 style, maar schoon en ruim. Prima! Wij hadden een trap naar de slaapkamer die in de nok gesitueerd was. Ontzettend heet en heel veel muggen. Slecht geslapen en de halve nacht op muggenjacht geweest (net als vele voor ons, te zien aan alle (bloed)vlekken op de muren). Voorzieningen op het park zijn goed, zeker voor kinderen. Simpel, maar het volstaat. Eten in het restaurant is niet aan te bevelen: beter een patatje te halen bij de snackbar. Omgeving is prachtig. Meer met strandje naast het park, leuke steden en natuur in de nabije omgeving.

20 juli 2014
Beoordeling van Frissen | Maastricht | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
8.1 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
16 juli 2014
Beoordeling van Kimberley V. | Putte-België | Ouders met kinderen
review cijfer
6.1 10
Kwaliteit kamer
5.6
Service
5.7
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
7.4
Kwaliteit ontbijt
6.5
Wij hadden de hotelkamer plus. Wij vroegen ons ter plaatse af wat je zou krijgen als je de gewone hotelkamer neemt, aangezien onze plus-kamer al beneden alle peil lag. Van kamer moeten wisselen aangezien de eerste kamer één en al sigarettenrook was. Babybedje was op onze kamer gedropt, zonder het zelfs maar open te plooien. Geen lakentjes, niets. Heel erg als je weet dat ze wel een supplement vragen voor een babybedje. Personeel absoluut niet vriendelijk. Ik de supermarkt kijken ze je bijna buiten. Kamer boven ons tot 2u snachts ruzie aan het maken, roepen en tieren, met dingen gooien. Na melding bij de nachtwaker is dit opgelost. Zwembad te klein voor zo een domein. Alles tussen 20u en 21u gesloten, valt niets meer te beleven. Kamer heel ouderwets met tapijt en vieze bruine badkamer. Bubbelbad stond er idd wel maar was niet echt gezellig om er daar in te gaan liggen. Ontbijt heel pover. Wij hadden dik 200€ betaald voor 2 nachten. Véél te veel, is het absoluut niet waard.

Tip: De haven over de dijk is mooi. Ook Zierikzee is echt de moeite, daar kan je ook echt heel erg lekkere mosselen eten.
13 juli 2014
Beoordeling van Vrolijke Limburgers | Brunssum | Stel (50-)
review cijfer
7.5 10
Kwaliteit kamer
7.5
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.3
Kwaliteit ontbijt
6.5
6 juli 2014
Beoordeling van Henny | Rotterdam | Stel (50+)
review cijfer
7.2 10
Kwaliteit kamer
7.2
Service
7.5
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.2
Kwaliteit ontbijt
6.5
Hotel is voldoend. Personeel aardig. Ontbijt mag iets luxer

6 juli 2014
Beoordeling van JST | Houten | Stel (50-)
review cijfer
6.3 10
Kwaliteit kamer
5.6
Service
7.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
7.1
Kwaliteit ontbijt
6.5
Het is een zeer mooi park, goed bereikbaar en netjes onderhouden. De hotelkamer was zeer teleurstellend. In tegenstelling tot wat de foto's doen vermoeden was de staat zeer gedateerd, er waren twee losse doorgelegen boxsprings (niet één groot bed zoals op de foto's) en de badkamer was ronduit oud, klein en ik snap dat er geen foto's van op de site staan, want een jaren 70 bruine badkamer is geen reclame.

28 juni 2014
Beoordeling van A.P. | Gorinchem | Stel (50-)
review cijfer
7.1 10
Kwaliteit kamer
7.1
Service
6.5
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.7
Kwaliteit ontbijt
6.5
19 juni 2014
Beoordeling van Ouden | Leerdam | Stel (50-)
review cijfer
7.7 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.4
Kwaliteit ontbijt
6.5
18 juni 2014
Beoordeling van simons jp | de haan belgie | Stel (50+)
review cijfer
7.3 10
Kwaliteit kamer
6.9
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
alles zou zo veel beter zijn door meer ervaren personeel(geen liefde voor het vak)en ook het onderhoud van het park zelf(verf die afschilferd en veel onkruid op wandelwegen slordig zicht

Tip: buiten de jachthaven en een klein museum is er niets in de nabijheid uitwijken naar zierikzee en andere tiental kilometers verder
Toon beoordelingen:
De beoordelingen over Hotel Aquadelta zijn persoonlijke ervaringen van onze gasten. Wij behouden ons het recht voor om een beoordeling over Hotel Aquadelta die schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevat niet te plaatsen.