beoordeling Mercure Hotel Kikuoka - Luxemburg-Canach

Hier geven onze gasten hun beoordeling over het verblijf in Mercure Hotel Kikuoka. Meer informatie.
Mercure Hotel Kikuoka 8.3 10
217
beoordelingen
217
Kwaliteit kamer
8.6
Hotel algemeen
8.5
Service
7.3
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prijs/kwaliteit
7.9
Toon beoordeling van:
Alle beoordelingen
217
80% van de gasten raadt Mercure Hotel Kikuoka aan
Toon beoordelingen:
Sorteer op:
Mercure Hotel Kikuoka:
beoordelingen tips
13 april 2013
Beoordeling van F. Gramme | Enkhuizen | Stel (50+)
review cijfer
8.4 10
Kwaliteit kamer
8.5
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.3
Kwaliteit ontbijt
8.0
26 augustus 2012
Beoordeling van Richard | Amsterdam | Stel (50-)
review cijfer
9.0 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
8 augustus 2012
Beoordeling van zers | den haag | Ouders met kinderen
review cijfer
7.1 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.9
Kwaliteit ontbijt
-
voor kinderen zeer weinig te doen. het is echt een hotel op niveau, letterlijk en figuurlijk. het was zeer onpersoonlijk en onvriendelijke mensen. kamer ruim, zwembad aangenaam zeker met mooi weer kun je gebruik maken van ligstoelen buiten op terras.

Tip: remich, was gezellig!! geen aanrader is de rondvaart boot van 1 uur, een flinke afknapper. vianden een mooie plek waar je zeker een dagje kunt vertoefen. met kabelbaan.
28 juli 2012
Beoordeling van Wout | Overijssel | Ouders met kinderen
review cijfer
8.7 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
8.3
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
-
Onze eerste ervaring(2011)was minder positief, met name het restaurant gedeelte was minder goed. Dit jaar weer een boeking gemaakt en tevens weer gebruikt gemaakt van het restaurant, tot grote tevredenheid. Als we dit in een cijfer mogen weergeven, dan een dikke 8,5. Voor wat betreft de kamers en de service zijn wij erg content. Voor ons een goede start van de vakantie.

28 mei 2012
Beoordeling van M & M | Heerhugowaard | Stel (50-)
review cijfer
8.6 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
7.2
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
Helaas hadden wij deze keer een kamer schuin boven het restaurant. We hebben tot 2 uur 's nachts luide muziek gehoord. Dit zijn wij niet zo gewend. Het was al ons 5e bezoek aan het hotel, en altijd naar tevredenheid, maar dit viel erg tegen.

7 april 2012
Beoordeling van Elke | Heusden | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
8.0 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
-
Zeer rustig gelegen hotel. Kamer voorzien van alle benodigheden, zeer verzorgd netjes. Mogelijkheid om gebruik te maken van zwembad, sauna en zonnebank. Hiervoor hadden we helaas te weinig tijd. Mooie wandelomgeving. Uiterst geschikt voor golfliefhebbers. Zeer groot golfterrein.

Tip: Amerikaans kerkhof Duits kerkhof Trier op een kleine rijafstand Remich, wellicht een aanrader voor in de zomer! Veel caféétjes en restaurantjes. Italiaan op einde van promenade/plein is zeker aan te raden
19 februari 2012
Beoordeling van W. den Breejen | Ridderkerk | Stel (50-)
review cijfer
8.4 10
Kwaliteit kamer
7.6
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.7
Kwaliteit ontbijt
-
13 november 2011
Beoordeling van Familie Bouten | Maasbree | Ouders met kinderen
review cijfer
7.6 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
6.5
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
26 augustus 2011
Beoordeling van fam. Oost | lelystad | Ouders met kinderen
review cijfer
8.1 10
Kwaliteit kamer
7.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.6
Kwaliteit ontbijt
9.0
heel mooi gelegen hotel, helaas golfen we niet, maar anders konden we ons hart hier ophalen. Jammer genoeg lagen op de grond van de badkamer nog wat haren van een vorige logé, en het scherm om het bad, liet water door, dat was even uitvogelen hoe je kon douchen zonder de hele badkamer blank te zetten, maar dat waren slechts hele kleine smetjes op ons verblijf aldaar. Het zwembad was ruim en rustig, jammer dat je moet betalen voor de sauna en jacussi, die maar max. vier personen kan herbergen, dat vonden wij het geld niet waard, en hebben we dan ook niet gedaan. Het ontbijt was meer dan voldoende, uitgebreid en erg netjes, er liep om de vijf minuten een chef langs die alles controleerde... Voor kinderen is er in het hotel, buiten het zwembad niets te doen, maar wij waren er maar twee nachten en hebben onze ene dag in Luxemburgstad doorgebracht.

Tip: Op de Kirchberg zit een shoppingmall, met natuurlijk ook weer dure merken, maar ook een aantal eettentjes en een hele grote supermarkt. Wat wij erg leuk vonden was de shoarma-tent die over de top luxe was...hij heette de Kebab-lounche. Heel bijzondere ervaring...In Luxemburgstad zitten in het centrum bijna alleen maar winkels van dure merken, wel twee H&M's met wat luxere kleding dan in Nederland. Bij het station zitten de wat goedkopere winkels. Heel mooi is ook het Hospitale Militaire, dat je in de diepte kan zien als je op de stadswallen staat, daar kan je leuk wandelen in het park, die trouwens veel te vinden zijn in Luxemburgstad.
28 juli 2011
Beoordeling van Chiel | Delft | Stel (50-)
review cijfer
8.7 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
7.7
Kwaliteit ontbijt
9.0
Toon beoordelingen:
De beoordelingen over Mercure Hotel Kikuoka zijn persoonlijke ervaringen van onze gasten. Wij behouden ons het recht voor om een beoordeling over Mercure Hotel Kikuoka die schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevat niet te plaatsen.