beoordeling NH Gent Belfort - Gent

Hier geven onze gasten hun beoordeling over het verblijf in NH Gent Belfort. Meer informatie.
NH Gent Belfort 8.2 10
564
beoordelingen
564
Kwaliteit kamer
8.1
Hotel algemeen
8.4
Service
8.1
Kwaliteit ontbijt
8.4
Prijs/kwaliteit
8.0
Toon beoordeling van:
Alle beoordelingen
564
92% van de gasten raadt NH Gent Belfort aan
Toon beoordelingen:
Sorteer op:
NH Gent Belfort:
beoordelingen tips
3 juli 2013
Beoordeling van Gijs & Ingrid | Waddinxveen | Stel (50-)
review cijfer
8.6 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.6
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prachtig gelegen, midden in het gezellige centrum van Gent. Alle mooie plekken in deze leuke stad zijn lopend bereikbaar. Wij komen zeker nogmaals naar Gent

30 juni 2013
Beoordeling van Familie Herbonnet-Babel | Amsterdam | Stel (50+)
review cijfer
7.8 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
7.5
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
6.5
Bij aankomst werden wij door het personeel zeer vriendelijk ontvangen. Het hotel is uitstekend centraal gelegen. Goed ontbijt, maar we hebben het in andere accommodaties vaak beter gehad. Het feit, dat je op de zondag je kamer tot maximaal 17.00 uur kan behouden is door ons zeer gewaardeerd. Dit moet natuurlijk wel volgens hun aanwijzingen in overleg. Cijfer: 8+

30 juni 2013
Beoordeling van Fam v Breda | Enschede | Stel (50+)
review cijfer
8.8 10
Kwaliteit kamer
8.8
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prima hotel, erg vriendelijk, de kamers zijn schoon en netjes ingericht,de ligging is perfect

Tip: Het vleeshuis, het gravensteen kasteel, een boottochtje ook erg leuk, de stadsbrouwerij ook erg leuk en een bier en whiskey cafe ook een aanrader voor de whisky liefhebber
23 juni 2013
Beoordeling van Klaas | Amersfoort | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
9.0 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
Kan me niet voorstellen dat er een beter hotel is te vinden in Gent, zo nieuw, zo schoon, zo perfect.

23 juni 2013
Beoordeling van Stephanie | Den Haag | Stel (50-)
review cijfer
8.4 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
9.0
Goed hotel, met een uitgebreid en vers ontbijtbuffet, en zeer centrale ligging, alle pleinen & leuke zienswaardigheden op loopafstand

Tip: Gravensteen is zeker een bezoekje waard, wij hebben leuk gezeten en heerlijk geluncht op het terras van restaurant de Graslei en voor cocktails en een exotische sfeer en heerlijk avondeten (aparte gerechten) is Mosquito Coast echt een aanrader.
22 juni 2013
Beoordeling van marcel | nederweert | Stel (50-)
review cijfer
8.1 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
6.5
15 juni 2013
Beoordeling van J. T. | Goes | Stel (50+)
review cijfer
7.5 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.8
Kwaliteit ontbijt
8.0
9 juni 2013
Beoordeling van Lieke | Rijen | Stel (50-)
review cijfer
7.8 10
Kwaliteit kamer
7.1
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
8.0
2 juni 2013
Beoordeling van - | Soest | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
8.2 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
7.3
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
8.0
De geur van de douchegel en andere producten is niet zo lekker, te penetrant. Jammer dat de thee de 2e dag niet wordt bijgevuld. De fitness is wel erg klein, maar er staan wel aardige cardioapparaten, fijn dat je er 24 uur per dag in kunt.

12 mei 2013
Beoordeling van Van den Berg | Zwijndrecht | Stel (50-)
review cijfer
7.8 10
Kwaliteit kamer
7.9
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.4
Kwaliteit ontbijt
8.0
Toon beoordelingen:
De beoordelingen over NH Gent Belfort zijn persoonlijke ervaringen van onze gasten. Wij behouden ons het recht voor om een beoordeling over NH Gent Belfort die schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevat niet te plaatsen.