beoordeling NH Gent Belfort - Gent

Hier geven onze gasten hun beoordeling over het verblijf in NH Gent Belfort. Meer informatie.
NH Gent Belfort 8.3 10
228
beoordelingen
228
Kwaliteit kamer
8.3
Hotel algemeen
8.5
Service
8.3
Kwaliteit ontbijt
8.5
Prijs/kwaliteit
8.2
Toon beoordeling van:
Alle beoordelingen
228
97% van de gasten raadt NH Gent Belfort aan
Toon beoordelingen:
Sorteer op:
NH Gent Belfort:
beoordelingen tips
15 maart 2014
Beoordeling van anoniem | wijhe | Stel (50+)
review cijfer
8.9 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.8
Kwaliteit ontbijt
9.0
aan te bevelen hotel.

Tip: Jan van Eijk in de St Baafs
23 februari 2014
Beoordeling van inge | neeroeteren | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
9.0 10
Kwaliteit kamer
9.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
16 februari 2014
Beoordeling van Danielle Kroon | Alphen aan den Rijn | Stel (50-)
review cijfer
8.0 10
Kwaliteit kamer
7.6
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.4
Kwaliteit ontbijt
8.0
We hadden een mooie moderne ruime kamer. Alles was netjes en schoon. Het ontbijt was prima. Veel keus. Het was alleen erg druk in het hotel tijdens het valentijs weekend. Het aanvullen van het ontbijt liep daardoor wat vertraagd. We hebben erg genoten van ons verblijf.

Tip: Erg goed restaurant is De witte leeuw, aan het water, graslei 6. (Gratis WiFi) Ook erg goed Italiaans restaurant is Picobello, in de belfortstraat 8, vlakbij het hotel, heerlijke pizza's. Lekker lunchen kun je bij pain perdu, walpoortstraat 9. Gratis WiFi en eigengemaakte en biologische producten.
16 februari 2014
Beoordeling van Jan | Gouda | Stel (50-)
review cijfer
8.3 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.3
Kwaliteit ontbijt
9.0
16 februari 2014
Beoordeling van Stel | Groningen | Stel (50-)
review cijfer
8.5 10
Kwaliteit kamer
8.5
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.1
Kwaliteit ontbijt
9.0
9 februari 2014
Beoordeling van Yil | Maastricht | Stel (50-)
review cijfer
8.0 10
Kwaliteit kamer
8.1
Service
6.5
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
3 februari 2014
Beoordeling van Bakkum | Alkmaar | Stel (50-)
review cijfer
8.4 10
Kwaliteit kamer
8.8
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.3
Kwaliteit ontbijt
8.0
26 januari 2014
Beoordeling van Miranda | Nieuwerkerk | Stel (50+)
review cijfer
8.8 10
Kwaliteit kamer
8.8
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
9.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
30 december 2013
Beoordeling van Kristel | Breda | Stel (50-)
review cijfer
8.0 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.8
Kwaliteit ontbijt
8.0
30 december 2013
Beoordeling van Jenny Janssen | Roermond | Stel (50-)
review cijfer
5.8 10
Kwaliteit kamer
5.0
Service
5.2
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
7.8
Kwaliteit ontbijt
6.5
Dit hotel was een teleurstelling. Gelukkig hadden we een leuk arrangement, waardoor het niet zo duur was, maar met de normale tarieven had ik me echt bestolen gevoeld. We hadden een van de oudere kamers, zeker niets wat leek op de plaatjes (hiervoor zouden ze een aangepast tarief mogen hanteren!). Kamer was muf, donker, lampen kapot, verouderde badkamer, doorgzakt bed etc. Het ontbijt in de enorme ontbijtzaal was prima, maar geen 21 euro pp waard! Bij vertrek meldden we aan de balie dat het douchewater niet warm was, daarop kwam enkel de reactie: "Ja klopt. Er is iets met het water." (ze bedoelde natuurlijk: "Wat vervelend voor u, hoe kunnen we het goed maken?") Let op bij het parkeren: 16 euro voor 24 uur, maar vanaf 1 minuut langer betaal je meteen 8 euro bij! Het enige positieve dat ik kan melden over dit hotel is de perfecte ligging in hartje historisch Gent.

Tip: Zoek het historische centrum op rond Gravensteen: prachtige oude buurt met gezellige straatjes, je gaat zo 400 jaar terug in de tijd! Echt de moeite waard. Ook een leuke buurt om iets te eten of voor een terrasje.
Toon beoordelingen:
De beoordelingen over NH Gent Belfort zijn persoonlijke ervaringen van onze gasten. Wij behouden ons het recht voor om een beoordeling over NH Gent Belfort die schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevat niet te plaatsen.