beoordeling Résidence Durbuy - Durbuy

Hier geven onze gasten hun beoordeling over het verblijf in Résidence Durbuy. Meer informatie.
7.4 10
21
beoordelingen
Kwaliteit kamer
7.3
Hotel algemeen
7.9
Service
7.5
Kwaliteit ontbijt
-
Prijs/kwaliteit
6.6
Toon beoordeling van:
Alle beoordelingen
21
80% van de gasten raadt Résidence Durbuy aan
Toon beoordelingen:
Sorteer op:
Résidence Durbuy:
beoordelingen tips
6 augustus 2013
Beoordeling van Monserez J | Lendelede | Stel (50-)
review cijfer
7.8 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.7
Kwaliteit ontbijt
6.5
2 december 2012
Beoordeling van bas | maasmechelen | Stel (50-)
review cijfer
8.0 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
8.5
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
-
het was een leuk huisje (E701) netjes ingericht met alle benodigdheden. Enigste minpunt vond ik dat de verwarming (elec.) iets te weinig capaciteit had en ook het badwater word niet echt goed warm (kan ook aan mij liggen).Zou het zo weer boeken. Er wordt ook ergens geschreven dat men een eind schoonmaak moet betalen. Heb hierover gemaild/gebeld met weekendjeweg.be en het is niet waar ik heb dit niet hoeven te betalen. Ze hebben me dit zelfs gemaild en gezegd het mee te nemen naar het hotel.Prima service.

15 oktober 2012
Beoordeling van E. | Laarbeek | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
8.0 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
8.5
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
7.7
Kwaliteit ontbijt
-
Het was een zeer vriendelijke verwelkoming. Er werd Nederlands gespoken bij de receptie. Alle vragen werden duidelijk beantwoord. Veel informatie gehad over te maken wandelingen. Wat voor ons zeer belangrijk punt is waar we super tevreden over waren de hondvriendelijkheid. Er is voldoende ruimte in de woning en groen gebied om uit te laten. Wat lager gelegen was brasserie waat heerlijk gegeten kon worden en de hond mag gewoon mee binnen. Zeer zeker een aanrader voor mensen met hond. Staat bij ons boven aan de lijst om nog een terug te gaan.

11 juni 2012
Beoordeling van Nele | Antwerpen | Stel (50-)
review cijfer
8.0 10
Kwaliteit kamer
8.2
Service
7.2
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.4
Kwaliteit ontbijt
-
Tip: Wij gingen kajakken in Durbuy. Een prachtig stukje natuur gezien waar je de rust ervaart ! Ook gingen wij naar de Grotten van Hotton! Hier kregen wij een rondleiding van ongeveer 1h.. Zeker aan te raden. Vlakbij is er een Spar, Carrefour en klein winkeltje aanwezig waar je al je benodigdheden kunt kopen.
30 april 2012
Beoordeling van Jeroen | Naaldwijk | Stel (50-)
review cijfer
5.2 10
Kwaliteit kamer
5.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hotel algemeen
6.9
Kwaliteit ontbijt
-
De prijs/kwaliteit verhouding klopt niet. Voor dit geld kun je beter een hotel boeken rond het centrum van Durbuy. Voor kinderen hoef je hier ook niet naar toe te gaan.

26 februari 2012
Beoordeling van Nikki | Zwijndrecht | Stel (50-)
review cijfer
7.8 10
Kwaliteit kamer
7.1
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
8.3
Kwaliteit ontbijt
-
Tip: In Durbuy kan je hele mooie wandelingen maken. Hotton moet je zeker bezoeken voor zijn grotten (je krijgt er een kortingsbon van in het hotel). In Barvaux heb je een hele hoop supermarktjes bijeen. Zo is er een hele grote Carrefour op nog geen 5 minuten rijden.
13 november 2011
Beoordeling van De Graaf | Lopik ; Holland | Stel (50+)
review cijfer
8.2 10
Kwaliteit kamer
8.0
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
-
Goede ontvangst en ruime kamer met een goed keukenblok. Pas op: Badkamer Handdoeken, keuken en theedoeken zelf meenemen. "Weekendje weg" vermeldt bij boeking geen verplichte eind schoonmaakkosten (31,25 euro)

Tip: Grotten van Hotton zijn zeer zeker een bezoekje waard. Vergeet voor onderweg niet het boekje met kortingen mee te nemen welke bij de receptie werd gekregen. Wandelroute naar Durbuy en terug is echt aantrekkelijk!
5 juni 2011
Beoordeling van Jotti Hamerlinck | Leiden | Stel (50-)
review cijfer
8.2 10
Kwaliteit kamer
7.9
Service
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Hotel algemeen
8.2
Kwaliteit ontbijt
6.5
Uitstekende locatie om te wandelen en mountainbiken in de Ardennen. Prima appartementje, Allen was het bed niet van al te beste kwaliteit.

Tip: Het parc biedt een ontbijt service, maar in het plaatsje barveax (2 km) zit een fantastische bakker, die kan ik van harte aanbevelen.
28 april 2011
Beoordeling van Carla | Bladel | Stel (50-)
review cijfer
7.3 10
Kwaliteit kamer
6.9
Service
8.0
Prijs/kwaliteit
6.5
Hotel algemeen
7.6
Kwaliteit ontbijt
-
Ligging centraal tussen Barvaux en Durbuy in. Veel wandelroutes en prachtige omgeving. In het voorseizoen zijn op woensdag wel diverse musea gesloten.

Tip: Restaurant Le Marcassin in Durbuy: goede prijs-kwaliteit verhouding.
26 april 2011
Beoordeling van M van de Sluis | Zierikzee | Gezelschap vrienden/familie
review cijfer
7.7 10
Kwaliteit kamer
7.2
Service
8.7
Prijs/kwaliteit
8.0
Hotel algemeen
8.0
Kwaliteit ontbijt
6.5
Toon beoordelingen:
De beoordelingen over Résidence Durbuy zijn persoonlijke ervaringen van onze gasten. Wij behouden ons het recht voor om een beoordeling over Résidence Durbuy die schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevat niet te plaatsen.