Uitgelicht

Bekijk meer
WeekendSmiles

Welkom bij WeekendSmiles. Fijn dat je een weekendje weg wilt boeken met je WeekendSmiles kortingsbon! We hebben een groot aantal hotelaanbiedingen in Nederland, België en Duitsland. Het zal dus niet moeilijk voor je zijn om een keuze te maken.

Inspiratie

We nemen je graag mee naar Maastricht, deze topbestemming van Weekendjeweg.nl is het hele jaar een perfecte stad om er even tussenuit te gaan. Kies voor een hotel in het centrum van de stad waarbij je zo naar het Vrijthof loopt. Of boek een hotel aan de rand van de stad, deze hotels hebben vaak een wellness centrum zodat je er na het shoppen heerlijk kunt ontspannen.

Weekendjeweg.nl neemt je ook graag mee naar de kust of de Veluwe, echt twee toppers! Kies bijvoorbeeld voor een hotel met een goed restaurant en maak er een culinair weekendje weg van. Een aantal hotels op de Veluwe ligt dichtbij een dierentuin, ideaal wanneer je een weekendje weg met de kinderen gaat.

Praktisch

Tijdens het maken van je reservering voer je je kortingscode in. De waarde van je kortingsbon wordt dan automatisch verrekend.

Heb je vragen dan kun je 7 dagen per week terecht bij de WeekendSmiles-desk: 020 – 456 4009.

Vragen? Start chat