NS Treinarrangementen incl. hotelovernachting
Met ons treinarrangement begint je weekendje weg heerlijk uitgerust en zonder stress van de files. En je betaalt voor dit unieke arrangement natuurlijk een aantrekkelijke prijs. Je ontvangt retour treintickets voor 2 personen en overnacht 1 of 2 nachten in een fijn hotel in Nederland. ’s Ochtends begin je je dag goed met een heerlijk ontbijt in je hotel. We maken het enorm makkelijk voor je want alle hotels zijn op loopafstand van een NS treinstation óf eenvoudig per openbaar vervoer vanaf het treinstation te bereiken.
Lees goed de belangrijke informatie en de NS voorwaarden van dit arrangement.

Ben je al enthousiast? Kijk dan snel naar de vele bestemmingen van ons NS Treinarrangement. Je pakt je weekendtas, een goed boek, de krant of je tablet en vervolgens ga je alleen maar ontspannen. Van begin af aan! Laat rivieren, steden en de  Nederlandse polders met koeien langs het raam van je treincoupé trekken. Ondertussen geniet je van een kopje koffie en verdiep je je alvast in je bestemming. Relaxter kan je weekendje haast niet beginnen.

Natuurlijk kun je naar alle grote steden maar het is ook mogelijk om met ons NS Treinarrangement te genieten van het vele natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Ga cultuur snuiven of shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam, Maastricht, Den Haag of Rotterdam. Een paar dagen naar kustplaatsen als Zandvoort of Scheveningen kan ook. Of wat dacht je van steden als Goes of Assen?

Liefhebbers van natuurschoon gaan ook met de trein naar hun favoriete hotel. Op de Veluwe hebben wij een aantal hotels waar je met de trein naartoe kunt reizen. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van de ruimte, het stuifzand en de prachtige bossen. Het altijd gastvrije en wonderschone Limburg is ook een prima keuze. Boek hier een van de leuke hotels in Valkenburg en maak een (spook)excursie in de Grotten van Valkenburg. Een echte belevenis voor jong en oud.

Met de trein naar een kerstmarkt
De Nederlandse kerstmarkten worden ieder jaar populairder, een prima gelegenheid om ons NS Treinarrangement te boeken. Weet je nog niet welke kerstmarkt je wilt bezoeken of wil je weten welke steden een kerstmarkt hebben? Kijk dan op www.kerstmarkten.nl, onze site vol kerst-inspiratie.

Hoe werkt het

•    Zodra wij je betaling hebben ontvangen, versturen wij je de definitieve bevestiging van je hotelreservering
•    Boek je minder dan 3 weken van tevoren? Dan worden de treinvouchers dezelfde of de volgende dag per e-mail verzonden.
•    Boek je langer dan 3 weken van tevoren? Dan ontvang je de treinvouchers twee weken voor vertrek. Met de vouchers bestel je op de website van NS je 2e klas treintickets.
•    Je boeking bestaat uit 1 of 2 hotelovernachting(en) inclusief ontbijt, voor 2 personen NS 2e klas treintickets voor de heen- en terugreis én reserveringskosten.

Belangrijk
De treintickets zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De treintickets zijn niet geldig in Fyra-, ICE-treinen en in de Thalys-treinen Amsterdam-Parijs v.v.

•    De hotels bevinden zich altijd in de omgeving van een NS station. Bekijk voorafgaand aan je hotelverblijf de verschillende mogelijkheden om de route van het station naar je hotel te plannen op www.9292ov.nl. Kosten voor eventueel aanvullend vervoer (station-hotel v.v.) zijn niet bij het arrangement inbegrepen
•    Het is niet mogelijk om bij dit arrangement een extra bed bij te plaatsen
•    Bij dit arrangement is de toeristenbelasting niet inbegrepen
•    Annuleren of wijzigen van dit arrangement is niet mogelijk

Toon meer informatie