Een greep uit onze hotel + trein deals

NH Maastricht

NH Maastricht 8.2 10 1331 beoordelingen

Nederland, Maastricht

Aan de rand van de stad, met sauna en Turks stoombad

tot 50% korting
1 nacht incl. ontbijt, res.kosten + p.p. 1 NS 2e klas ticket (retour)

vanaf €109,-

Prijs per kamer
excl. toesl. €4,58 pppn

NS Treinarrangement

Badhotel Scheveningen

Badhotel Scheveningen 8.1 10 674 beoordelingen

Nederland, Strand/kust

Gastvrij hotel vlakbij het Scheveningse strand

tot 50% korting
1 nacht incl. ontbijt, res.kosten + p.p. 1 NS 2e klas ticket (retour)

vanaf €109,-

Prijs per kamer
excl. toesl. €3,30 pppn

NS Treinarrangement

NH Utrecht

NH Utrecht 8.2 10 722 beoordelingen

Nederland, Utrecht

Nabij de Jaarbeurs, met gratis fitness (1 kind gratis)

tot 50% korting
1 nacht incl. ontbijt, res.kosten + p.p. 1 NS 2e klas ticket (retour)

vanaf €114,45

Prijs per kamer

NS Treinarrangement

Schaepkens van Sint Fyt

Schaepkens van Sint Fyt 7.5 10 481 beoordelingen

Nederland, Valkenburg (Zuid-Limburg)

Ideaal gelegen op loopafstand van centrum en treinstation, gratis parkeren

tot 50% korting
1 nacht incl. ontbijt, res.kosten + p.p. 1 NS 2e klas ticket (retour)

vanaf €109,-

Prijs per kamer
excl. toesl. €2,50 pppn

NS Treinarrangement
Bekijk meer
Hotel + Trein:
Exclusief combi voordeel oplopend tot 50% korting

------ns_logo.png
Bijv.: NS Treinarrangement hotel in Maastricht voor 2 personen.
Tickets Amsterdam-Maastricht v.v. 100,-
4* hotel Maastricht incl. ontbijt        109,-
Reserveringskosten                          9,90   
Normaal                                            218,-

Ons NS Treinarrangement:  € 109,-


Je ontvangt retour treintickets voor 2 personen en overnacht 1 of 2 nachten in een fijn hotel in Nederland. ’s Ochtends begin je je dag goed met een heerlijk ontbijt in je hotel. We maken het enorm makkelijk voor je want alle hotels zijn op loopafstand van een NS treinstation óf eenvoudig per openbaar vervoer vanaf het treinstation te bereiken.

Ben je al enthousiast? Kijk dan snel naar de vele bestemmingen van ons NS Treinarrangement. Je pakt je weekendtas, een goed boek, de krant of je tablet en vervolgens ga je alleen maar ontspannen. Van begin af aan! Laat rivieren, steden en de  Nederlandse polders met koeien langs het raam van je treincoupé trekken. Ondertussen geniet je van een kopje koffie en verdiep je je alvast in je bestemming. Relaxter kan je weekendje haast niet beginnen.

Natuurlijk kun je naar alle grote steden maar het is ook mogelijk om met ons NS Treinarrangement te genieten van het vele natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Ga cultuur snuiven of shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam, Maastricht, Den Haag of Rotterdam. Een paar dagen naar kustplaatsen als Zandvoort of Scheveningen kan ook. Of wat dacht je van steden als Goes of Assen?

Liefhebbers van natuurschoon gaan ook met de trein naar hun favoriete hotel. Op de Veluwe hebben wij een aantal hotels waar je met de trein naartoe kunt reizen. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van de ruimte, het stuifzand en de prachtige bossen. Het altijd gastvrije en wonderschone Limburg is ook een prima keuze. Boek hier een van de leuke hotels in Valkenburg en maak een (spook)excursie in de Grotten van Valkenburg. Een echte belevenis voor jong en oud.

Hoe werkt het?

NS-hoe-werkt-het

Treintickets

•    Zodra wij je betaling hebben ontvangen, versturen wij je de definitieve bevestiging van je hotelreservering
•    Boek je minder dan 3 weken van tevoren? Dan worden de treinvouchers dezelfde of de volgende dag per e-mail verzonden.
•    Boek je langer dan 3 weken van tevoren? Dan ontvang je de treinvouchers twee weken voor vertrek. Met de vouchers bestel je op de website van NS je 2e klas treintickets.
•    Je boeking bestaat uit 1 of 2 hotelovernachting(en) inclusief ontbijt, voor 2 personen NS 2e klas treintickets voor de heen- en terugreis én reserveringskosten.

Belangrijk

De treintickets zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De treintickets zijn niet geldig in ICE-treinen en in de Thalys-treinen Amsterdam-Parijs v.v.

•    De hotels bevinden zich altijd in de omgeving van een NS station. Bekijk voorafgaand aan je hotelverblijf de verschillende mogelijkheden om de route van het station naar je hotel te plannen op www.9292ov.nl. Kosten voor eventueel aanvullend vervoer (station-hotel v.v.) zijn niet bij het arrangement inbegrepen
•    Het is niet mogelijk om bij dit arrangement een extra bed bij te plaatsen
•    Bij dit arrangement is de toeristenbelasting niet inbegrepen
•    Annuleren of wijzigen van dit arrangement is niet mogelijk

NS Actievoorwaarden

• De treintickets worden per e-mail geleverd in de vorm van unieke codes per persoon per enkele reis. Voordat je op reis gaat dien je de codes online te verzilveren op www.ns.nl/eticket. Na verzilvering print je de e-tickets (treinkaarten) uit.

• Heb je een NS Treinarrangement geboekt dan zijn de bijbehorende treintickets op zaterdag of zondag de hele dag geldig. Van maandag t/m vrijdag zijn de treintickets vanaf 09.00 tot 04:00 uur de daaropvolgende dag geldig.

• De treintickets zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

• De treintickets zijn niet geldig in de volgende treinen: ICE, Intercity Direct en in de Thalys-treinen Amsterdam-Parijs v.v.

• Voor deze treintickets geldt dat annuleren en/of wijzigen van e-tickets niet mogelijk is. E-tickets kunnen niet worden omgewisseld voor geld. De regeling “Geld terug bij vertraging” is wél van toepassing op de e-tickets.

• De treintickets zijn alleen geldig vanaf stations in Nederland.

• Een uitgeprint e-ticket is persoonlijk en niet overdraagbaar.

• Het e-ticket is alleen geldig als het is afgedrukt op blanco A4 papier (kleur of zwart/wit). In portretformaat (verticaal) zonder aanpassing van de printgrootte op een laser- of inktjetprinter. Het kan in geen geval worden aangeboden op een andere drager (bijv. elektronisch, scherm enz.).

• Een goede afdrukkwaliteit is noodzakelijk. E-tickets die slecht zijn afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.

• De bevestiging met de unieke code is geen geldig treinkaartje.

• De volgende voorwaarden zijn van toepassing. De Algemene Voorwaarden van NS Reizigers (AVRNS), Product Voorwaarden Enkele Reis, Retour en Dagkaarten (PVR-NS) en de e-ticket voorwaarden (EVR-NS) zijn hier te vinden.

• Voor deze actie is Weekendjeweg.nl een promotiepartner van NS. Weekendjeweg.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid/verantwoordelijkheid voor schade geleden door toedoen van NS of de door deze geleverde diensten

Vragen? Start chat